Cluj rulz! - cap. 78 - Open la Campania de Paste
Raspunsuri - Pagina 4
svety spune:
Cris, imi pare rau pentru bunicul tau. Si eu am crescut cu bunica si stiu ce inseamna...E greu intr-adevar sa vezi cum se duc fiintele dragi.
Fetelor ne cautam o casuta in Turda. Mihai capata ceva banuti ca vand parintii lui o casa, si speram sa ne luam o casuta cu 2 camere, sa se poata mansarda si sa-mi pun geamuri Velux sau cum le-or zice...sa am o curte cu o jigodie si vreo trei floricele. Sa pot sta vara pana seara la gratar si s-mi faca mihai o baltoaca sa ma balacesc. Dani sa poata sta afara cat vrea. DAR! In apartamentul asta am crescut...am fost asa de fericita aici! Cum sa-l vand??
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Dau si cafea
dau si niste sarmalutze
.......o minunatie

.
Ne pregatim de masa si revin mai tarziu.
ps. sa nu uitam de vinul rosu potrivit pentru sarmalute
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Manu voi lucrati in fiecare sambata?multumesc de gandurile bune...eu am avut toti bunicii in jurul meu pina la 25 de ani, am fost asa de apropiata de ei...
asi spune:
Cristiana e minunat sa ai bunici.Toti ne aducem aminte cu drag de ei, de copilarie si e atat de dureros cand ei se pregatesc de marea trecere la aminitiri.Imi pare tare rau pentru bunicul tau.
Svety mama ce veste buna!In ce zona vreti sa va luati casuta?La iesire din Turda , in spate la Talora se face un cartier super de case.Am fost si noi pe acolo si locul e mortal.Chestia cu apartamentul e nasoala.Ai mei au vandut ap din Turda in care eu am crescut in 98 si inca si acum ma visez acolo
.Sa stii ca daca iti faci casuta voastra tot asa de fericita o sa fii si acolo.
Manu mama lui de shef!Musai sa ii spui ca tu trebuie sa mai intri si pe DC si sa inteleaga asta![]()
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
eu marturisesc ca tare m-am relaxat desi gandul mi-e numai in salonul ala de spital.
Stanca ma bucur tare ca ati fost la noi, ne sunteti tare dragi!
si Sofia chiar s-a jucat cu Razvan am fost asa incantata
nopate buna dragelor
ralucames spune:
buna dimineata, dragelor!!
noi am avut o zi frumoasa ieri, relaxanta, cu musafiri dragi si vizite. Multumesc Criss de urari si de gandurile bune!!
Stanca, si eu as fi vrut sarmalute, dar din cauza ca nu am facut inca singura de la A la Z, am optat pt. ciorba de burta, ciorba de perisoare si friptura de pui cu ciuperci la cuptor. A fost un deliciu...
ma duc sa fac cafelutza, sa-l mai rasfat si azi pe sotz...
revin azi, pa-pa
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
28 sapt.+
rolo spune:
Neatza, nu pot tasta inca pana nu imi beau cafeaua.
Viu mai incolo. Am intrat numai sa salut gashka.
ralucames spune:
buna dimineata, dragelor!!
daca nu ati baut cafelutza, poftiti aici!!
sunt acasa si ma simt excelent, sper s-o tin tot asa intreaga zi![]()
va pup pe toate, numai bine!! 
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
29 sapt.+
ralucames spune:
ROLO, mamaaa, ma inhibi
!! pai cand ai reusit sa ma depasesti in asa hal???
nu mai imi propun sa te depasesc la postari 

minunea vietii mele
mama si sotie fericita
29 sapt.+
carrie spune:
neata gagici
io-s cu ochii in gura efectiv desi am dormit bine...o fi astenie...Sofi s-o sculat la 6 si 15 si am tras o giugiuleala pe cinste de dimineata.
dupa masa am o intalnire la care sper din suflet sa ajung![]()
pupici