Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mamip, merci de aprecieri...mai am cateva poze la perete:)), dar am selectat si eu cateva doar:)) "rochita" de care zici tu ca-ti place:)) este de fapt o camasa de noapte pe care am primit-o de la matusa mea, cand aveam 45 de kg si pana acum am tinut-o in sertaras, ca intrau 2 ca mine in ea:)...acum, daca tot sunt in varianta "2 in 1" (hmmmm, ce cinica sunt, ca folosesc cuvinte "nerusinate", asta apropos de subjectul care da contractii:)), am zis sa o folosesc...
cat despre bebe silentios....uite si tu ce bebei sunt pe crengutza! papaciosi, dormiciosi, cumintei! doar nu o sa aparem noi cu atomicutzii??? eu mereu ma uit in jurul meu si ma minunez ca exista bebei care sa nu faca ca taz:)))

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

saru-mana luny! ce ai vazut tu in poze e doar varianta cu scoica auto montata...mai are si landou si partea sport, dar nu m-am mai hutzupit eu cu ele, ca mi-a fost frica...se scoteau mai greu din cutie...

pe tvr2 e muzicutza populara super...pe mine chestiunile astea ma f ating la corditza sensibila...ieri mi-a luat tati si cd-ul cu liviu vasilica, Dumnezeu sa-l odihneasca! Tare rau imi pare dupa omul asta...

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aloha...

majoretele de rigoare pt ririan ..sa iti creasca puiutul mare, sanatos si frumos!

ne antrenam pt lyvy...asteptam vesti bune...

si se pare ca si luny tre sa ne anunte din moment in moment ceva-ceva.

haideti fetele!

_
37+ cu RADU
AMR 3 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gecko iti dau eu tie baietoi cu tate!! Ma, eu n-am zis pur le fleur de cucu de tine, ca esti mumoasa!
Cred ca ar trebui sa ma mut acolo la voi, daca zici ca se gasesc haine lungi! ca eu greu imi gasesc pe aici haine pt craci mei!

Dana-indiana, super camera de bb! si pisica in cosh e

Ririan, felicitaaaaaari!! Da-ne doamne si noua asa nastere usoara! ia uite aici pt tine: Sa va traiasca Praslea si sa aveti numai bucurii!!

Clabucica, imi pare rau ca nu stiu sa iti zic cu BH... doar un pup apasat pot sa iti trimit

Mami, tot mai bine conturata camera de Honey! Si brava pt kilele-ti! Ca imi aminteam stressul tau ca pana nasti sa vezi prefixul 9, nu 1...

Pentru Livi, Luny si cine mai vrea dansul berzei :)) http://www.vimeo.com/2312 Sa va aduca noroc!

Luny, ai o poveste cu nastere naturala la Medlife, sau ce? Am voie sa vleau si eu?...
Zici ca faci urzici... Eu o singura data m-am urnit sa imi gatesc urzici, si dupa ce ca a dura ore pana le-am facut, nici nu au iesit cine stie ce! Bine, nici nu mai facusem si creca nu am stiut eu sa le gatesc bine. De atunci iau urzici cel mult ca sa le fac suc si sa il beau. Jos palaria in fata celor care au rabdare de ele!

Ariel-santerista, suuuuper pozici!! brava! Moama ce rosu v-ati tras! Bai, si eu tre sa mai ajung sa imi iau un bax de iaurt dinala!

Ma.... nu pot citi ultimele 2 pagini ca ma doare rau spatele!

Luny, livi si cine mai e la rand,hai cu nasterea de vis!

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LUNYYYYYYY, se pare ca nu ai vazut:
HAI LUNYYYYY!!!

Alina 33+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vaaaai, sovi, ce taree storku'!!
fug la control, vrb mai dupa masa!

LUNY, in 40s cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am uitat sa va spun ca tocmai au fost pe la mine Olgutz cu randunoiu Radu si cu Ioana Valeeeuuu imi parea asa de fragila micutza! Si ce cuminte! Ne-am veselit putin, Ioana a papat constiincioasa, si apoi au plecat la scos fire de ceza.
Eu nu stiu cum o sa il manevrez pe Sasha, sper sa prind curaj.

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna randunici!

felicitari celor care au devenit mamici!

bebelr meu nu prea a dormit azi-noapte si nici azi...ar suge non-stop...nu stiu ce sa fac! cred ca o sun pe doctorita sa vad ce zice...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

MESAJ DE LA LYVY:
"M-am instalat in salon, dureri nu am, sangerarea continua, colul e intredeschis, se pare ca sangerarea este de la col de la stimularea de catre doctor de ieri. Dupa-masa intru si eu pe forum. Va pup."
Gecko, tu crezi ca poate sangera asa mult de la un col zgandarit?...
Anyway, o asteptam cu vesti.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria ei au puseuri de crestere si daia sug asa des,lipitoarea mea sugea din ora in ora si deja intrasem in depresie...treaba asta a tinut la noi 2 sapt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput