Oltence-poftiti la povestit!(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna fetelor...candva cu voi palavrageam si eu...
Bine pot spune ca sunt de nationalitate olteanca...
Poate va mai aduceti aminte demine, am avut o poveste destul de trista..acum sunt foarte bine...
Zilele trecute am intrat pe pozele cu oltence si mi-am adus aminte de intalnirile cu voi...
Numai bine va doresc pupici pentru voi si pui...la noi vine bb2!

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine ai revenit,Sorana,sigur ca ne amintim de tine si ne bucuram ca sunteti bine...mai povesteste-ne ce mai faceti,ce face Codrin?Sarcina usoara iti dorim si un bb sanatos!Codrin ce vrea,fratior sau surioara?
Andreea,voi ce mai faceti?Cand apare surioara?
Oltencutelooor,pe unde va mai plimbati?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Va salut calduros pe toate!
Am mai intrat si eu pe aici si vreau sa profit de ocazie si sa le urez la multi ani lui Mihaita al Cameliei si Marianei (davidutza).
Andreea felicitari pentru bb2 cred ca Darius e foarte fericit!
Sorana felicitari si tie si sarcina usoara!
M-am intalnit cu Mady (mandela) si are si ea o fetita, imi trimisese la un moment dat un montaj de la botez dar am pierdut link-ul.
Lorena am observat ca baietelul tau are aceleasi nume cu al meu, nici nu stiu daca te-am felicitat pentru bb2.
Voi sunteti mai curajoase eu nu ma incumet sa o iau de la cap cu scutece si biberoane .
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Rodica, ma bucur mult ca ai scris din nou, sper sa o faci mai de si sa ne povestesti mai multe despre voi!

Mandela, te felicit din toata inima pt micuta ta, imi amintesc cu bucurie de discutiile/conferintele noastre, cand ziceai ca niic gand de bb2, bine ca te-ai razgandit! Sa fiti sanatosi cu totii! Vrem poze!

Lorellay, bine ai revenit! sarcina usoara

Cami, surioara vine pe la mijlocul lui nov, pana atunci ne asteapta hopul primei zile de gardinita in sept, abia astept sa vina si el in casuta noastra cea noua. Voi ce mai faceti?

Noi suntem bine, am creat un cont nou de pozici si va invit sa le vedeti la linkul de la semnatura.

Pupoici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Salutare!
Rodica,bine ai revenit si multumim mult pt. urari...voi ce mai faceti?L-am vazut pe Stefan la gradi,pana la urma l-am dus pe Mihai tot acolo,a fost imposibil sa ne adaptam la camin!
Andreea,noi asteptam concediu,am fost la munte intr-un weekend si mai vrem...!
Va pup pe toate si sper sa "reinvie" subiectul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Apropo de ce spunean in ultimul mesaj, astazi am aflat o super veste una dintre oltencele de pe vremea primelor intalniri Mihaela (smmiha pe forum) are in afara de David, inca doi baietei gemeni care in curand vor avea 6 luni. Nu imi permit sa pun link-ul fara acceptul ei dar v-am anuntat pentru ca stiu ca ea nu mai poate intra pentru ca si-a uitat parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutare la oltence..va pup pe toate..
La multi ani sarbatoritilor...
Felicitarii Mihaaaaa sa-ti traisca sa fiti friciti..va puppp
va pup pe toate...zuzooooooooo daca nu apari te bat

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, imi spuneti si mie ce gradinite bune sunt prin Craiova? Recomandari, ceva? Intentionez sa il inrolez pe Luca de doua ori pe saptamana din februarie pentru vreo 4 luni. Si poate ma ajutati si cu ce mi-ar trebui sa il inrolez: vaccinuri, fisa medicala, etc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Miha,sa-ti creasca sanatosi si frumosi feciorii,felicitari!
Mady,felicitari,sa fie sanatoasa bblina si sa va aduca multe bucurii!
Liana...asteptam noutatile...!
Ciuf,gradinite nu stiu ce sa-ti recomand,noi mergem la gradi nr. 8,e pe Vasile Alexandri si ne place iar la inscriere ne-a trebuit de la medicul de familie vaccinarile si un aviz ca este clinic sanatos si poate frecventa colectivitatea!Dar am inteles eu bine?Il inrolezi pe Luca la gradi in Craiova?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinaleguti spune:

Buna, ma numesc adina si sunt din slatina (acum sunt in vacanta aici dar de fapt locuiesc in italia) . Eu am doi baieti , Teodor care are 5 ani si 9 luni si Cosmin care are doar 9 luni.
As vrea sa vorbesc cu cine e din slatina , si nu numai pt ca asa poate punem de o intalnire

Mergi la inceput