Casnicute sexy (165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
moama, danelutza ce retete ne pui si tu mi-ai adus aminte de datorii am de calcat o mie de camasi si vreo 2 lenjerii si nu-mi plaaace.
dar mai intii sa-mi beau cafeaua si plec cu fata in vizite.
toate, revin mai dupa amiaza.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Spor la treaba fetelor. La mine iar ploua.
Tura a doua de pt. voi.

Miha, unde esti?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
miki, multam de cafelutza
danelutzo azi m-ai omorat definitv...
alinutza, distractie placuta in vizite
mihaaa...pe unde esti?
Liano atelocin la fel
cuscra, hai ca incepe we poate apari mai des pe-aici
cami maaaammaaaa...chiar asa frig e? brrr
mirelaaaa ce faceti? cum mai merge la servici?
Bi, gabitza,olga,doina, marilena,sony pe toate
eu sunt in zona cu d-ra ruxi ne cafelim

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Moni, cafeleala placuta . Mi-am pus vopseaua in cap si astept sa-mi spal parul.
O tai in oras. Mi-a scris dimineatza o colega ca mai are 4 ore si intra-n concediu. Asa ca ne intalnim la o cafea, sa sarbatorim evenimentul Abia astept si eu concediul.

Eu vreau sa gatesc azi. Dar nu stiu ce. Am fost si pe ``la bucatarie`` dar am ramas mai mult in ceatza. Nu ma pot decide inca .....

Miki

Mergi la inceput

miki, si eu trebuie sa ma vopsesc(shamponez) m-am tuns alaltaieri si mi-am luat vopsea, tot roshcat
distractie placuta in orash

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
danelutza,wow cum arata cozonacul ala! auzi nu as putea face din aluatul ala mucenicii moldovenesti?
cand faci cozonacul? sa-mi spui ce gust are daca merita toata cocaiala aia
la mine e friggg...
azi nu am multi copii.asa ca va fi lejer.
pup

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami cred ca merge sa faci mucenici, or sa iasa bestiali. Cozonacul poate il fac la pastele ortodox, ca trebuie sa-mi cumpar alt aragaz ca nu sint multumita de cel din dotare, coace deasupra iar dedesubt deloc , deci deocamdata nu risc sa arunc aluatul.

Miki intra pe culinar sa vezi ce de-a retete gasesti. Io tocmai am pus sa fac astea http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18221/Focaccine-aromatiche/

Monico dar ce culoare vrei sa te faci ?

Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaa , sa-nteleg ca e cald in tirgul iesilor de nu scrii nik ?

Alina dar esti in concediu de mergi in vizite ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da danelutza, ieri si azi mi-am luat liber. am dormit putin cu alexa, acum ne-am trezit si bananaim prin casa.

alexa simami

Mergi la inceput

danelutza, nu ma pot face decat o culoare f apropiata de parul meu caci daca e sampon colorant nu prinde daca este mai deschis decat parul meu...si asa are doar o tenta de roscat
mama ce reteta
de azi am inceput sa beau ceai de slabit de la naturavit ca sunt cat china da' de mancat tot nu ma las

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica eu folosesc cu mare succes, jumate de litru de apa, pe stomacul gol dimineata, dupa care beau un pahar mare de suc de portocale facut de mine, apoi o cafea cu lapte, fara zahar. Daca vreau sa pap ceva, doar dupa jumatate de ora de la toate astea. Curata organismul si mentine forma.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput