Casnicute sexy (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineatza

Danutza, am uitat sa las cafeaua. multzam de cafea, tocmai buna. bey si la noi e un vant, e sora uraganului nu stiu care. vreau primavara
Doina, imi pare rau pt. prietena ta. iti doresc multa sanatate si lui Dan numai bine
Georgica, ieri am fost putin la shopingareala. pupici zambaretzei
Miha, ce faci? ma lasi sa vorbesc singura azi? pupici amirei si robertzelului. am vazut pozele cu frumoasa amira la intalnire
Alina, cum te simti?

Stau prin zona

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
alina,trimite-mi mie parola si userul ca m-a lasat memoria.incerc sa intru astazi cand am pauza ,la pranz sa va pun ceva poze.

danelutza,

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
danelutza, ma bucur ca isa e bine
cuscra, ce activa fusesi azi
miho am vazut pozele de ieri de la intalneala...sunteti niste frumoase toate si copilashii...nu mai zic
alinutza, sa nu mai ai greturi
cami, ce-ai cumparat fain?
miki aseara n-am mai stat pe bancutza...azi ce faci pe unde halaidui ca esti libera

eu am terminat de facut curat in casa si acum vreau sa ma apuc sa fac ceva de papa pentru la pranz, da' stau prost cu insipiratia

va pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Noutati

Monica, azi nu ies nicaieri, de fapt ies la magazin sa fac niste cumparaturi si atat. Maine merg pi centru

Ce vorbaretze suntetzi

Ma duc sa iau aspiratorul in mana.
Poop

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, tare simpatici toti colegii tai, dar balu militarul e demential iar tu...tare in uniforma

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki dumnealui e seful indragostit ? Catelul e demential, o scumpete, cred ca l-ar flocai Isabella toata ziua.

Monica eu am gatit pui de la rotisor , doar ce a trebuit sa-l tai, asa ca prea mult efort nu am facut. Iar cum sintem doar noi gagicile acasa, diseara papam restul, ca tati nu se stie daca apare in seara asta.

Georgi si ce faci, te lasi de fumat ?!

Doina sanatate multa la voi

Mirela te vad, te vad, nu mai zici nik ?

Alina si eu tot cu smotru ca s-a adunat, dar o iau mai catinel ca dupa aia ma dor miinile.

Cami dupa ce bagi poze, sa ne dai si noua parola si adresa, ca altfel nu le putem vedea.

Dispar sa schimb apa in gradina, a dat vecinul drumul la apa care vine din munti si profit sa ud gradina.
Am sters patru geamuri pe dinafara si pe dinauntru si gata... e suficient pe ziua de astazi ca deja am obosit

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata treaba, s-a trezit alexa, papam si o luam din loc, ca suntem statute.
toate

alexa simami

Mergi la inceput

Danutza, nuuuu....asta-i amorezatu` . Mehmet ( din poza de ieri) e un sef super de treaba. Nu prea vorbeste el bine nemteste, dar e tare hazliu. Mi-a povestit ieri c-a fost in WE cu nevasta la shopping ,si-l striga nevasta dintr-o cabina de proba sa vada cum ii stau pantalonii. el din greseala a intrat in alta cabina si a dat peste o domnisoara buna , si-a cerut scuze si i-a spus ca-i sta bine topul , apoi nevasta lui s-a enervat c-a gresit cabina si i-a facut complimente. acum trebuie s-o scoata in fiecare We la restaurant pana ii trece supararea. Daca ar sti nevasta-sa ca pe noi ne striga``draga mea``, ``iubirea mea`` ar da faliment saracul . cat despre mister....nah... daca te vizitez trebuie sa-l iau si pe el? (pt. Isa) :-)))
Moni, multzam de complimente. Misterul are toata gama de haine si fulare verzi . in afara de papuci are de toate Colegii aia sunt o parte, cu care ma inteleg mai bine.

Ah... ce mai doream sa va spun ( daca tot am terminat de aspirat in sufragerie )...daca ar fi in fiecare zi ca si zilele trecute, as fi cel mai fericit angajat. Am avut distractie, dupa program am stat la o bere si-o partida buna de ras. Aseara cand am facut curatenie ( cu 2 lavete in mana) am inceput sa rad de nebuna, m-a tinut vreo 2 ore rasul nebun. Dupa 5 min. ma intreaba un coleg ce-am patit. Nu puteam vorbi, dar dadeam in continuare cu laveta pe dulapuri. La un moment dat am zis ca ma gandesc la karate kid ( stiti faza cand il invata sensei sa vopseasca gardul). Nah.. asa eram eu cu lavetele: o data la stanga, o data la dreapta si cu amandoua dintr-o data si iar de la capat. Si uite asa a inceput toata firma sa rada de gandurile mele.
Iar m-am lungit. Revin in urmatoarea pauza publicitara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mie imi place mai mult seful din filmulet

Hai, ca-i pauza publicitara, vad ca gagicile au disparut din peisaj...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Dau un PASTE aici

Am calcat o pereche de jeansi si m-am hotarat sa ies . Asa ca m-am dus cu Mister cu tot la cumparaturi. M-am ales cu boxe si casti noi pt. pc, niste cd-uri si dvd-uri reduse, lenjerie de pat cu tigri ( a mea e albastra si a soatzei neagra), jucarioare si mancarica pt. Mister, mancare si beuturici pt. noi si produse de dushulit :-))
M-a sunat soatza sa ma intrebe cum sunt, daca mai am mult de lucru, stia ca azi nu ies pt. ca am de facut treaba in casa ( m-a intrebat dimineatza daca ajung azi prin centru sa-i iau gel de dush si alte cele si eu i-am zis ca azi nuuu, maine da). Eu cautam de zor boxe sa mi le asortez cu telefonul si pc-ul ( negru cu argintiu), prin mediamarkt sau saturn , nici eu nu mai stiu , iar el mi-a zis ca el crede ca,,,,,cateodata imi lipseste ceva la ``mansarda`` .
Imi aduc masa de calcat in sufragerie si ma pun putin la calcat

Danutza, si mie imi place mai mult cel din filmuletz

Fetelor mai apareti in seara asta? Facem party??? Ca-s dusa rau cu mansarda

Miki

Mergi la inceput