Gravidute & Mamici de Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Salutare! Si noi ne-am plimbat cateva ore bune azi! Am fost la dr. de familie, care e si pediatra lui David. Baiatul nostru are 79cm si conformatia lui corespunde unui copil de 1 an! E sanatos! Am mers apoi in Piata Unirii si apoi la Mitropolie! A...am ajuns si in Kaufland!
Frumoase poze in Copou! Poate ajungem si noi intr-o zi! Eu sunt epuizata din cauza dintisorilor lui David! Doarme tare rau! Si plange! Afara uita de toate! Nici la pranz nu-mi doarme cum trebuie!
Ralu nu mai fi trista! Toate trec! Cu starea asta nu stiu daca vei depasi momentul!
Monica multa rabdare cu baietelul bolnav!
Andreea de Celia multe sanatate!
Miha vad ca iti plac plimbarile in Copou! Nu ti-e greu sa ajungi singura cu 2 copii?
Addiana odihnestete daca nu prea ai dormit noaptea trecuta!
Daniela e scumpica fetita cu cercei! Am observat ca are ochii tai! Sunt asa expresivi!
Krisssigur are vreo jena de plange! Poate se pregatesc dintisorii! Sunt copii care la 4luni au dinti!
Lui David ii curge din gurita ca la robinet! O noapte linistita!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Oana e frumoasa rochia neagra! Iti sta bine cu ea! Si tu esti o draguta! Daca te vede cineva singura, imbracata asa, te i-a drept domnisoara! Victor e dulce! A crescut baiat mare! Sper sa ma intalnesc si eu cu voi, ca David e foarte fericit cand intalneste copii mici ca el!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Aha, deci Raisa a facut o pasiune pentru florile din Copou...Sa vezi cand te-or chema astia de la Spatii verzi sa plantezi floricele
ma astept...azi m-a certat o tanti ca raisa umbla la gazonul proaspat insamantat!!!

acum pun si eu pozele...
oana e foarte frumoasa rochia si iti vine super! cum sa nu-ti spuna sotul ca tu ai fost cea mai frumoasa?!?!?!

michelle ma bucur ca domi e mai bine!
pacat ca ati venit mai tarziu in parc...eu n-am mai putut sta, si asa ne-am intins destul...ce sa fac daca avem gradinita!!!
daniela si miha tot din cug vine...si cateodata cu 2 copii...dar mai des e semidomnisorica!!!
oricum daca o sa fie frumos sigur vom merge in in week-end!
amalia ta e o scumpica, eu mor dupa ochi albastrii...
Celia spune:

La mai multe lunite pentru :
Victor de Oana
Iustina de Irina
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Michelle,multumim, Andreea , a fost vazuta si astazi de medic si a zis ca e mai bine,sper...
Sanatate multa lui Domi.
Diana, multumim.Si eu am citit pe prospect de ventolin (salbutamol) ca e peste 2 ani. Oricum i l-a scos. Prednisonul ala ii groaznic de amar...il dizolv in laptic si il combin si cu putin nurofen si i-l dau din seringa de la nurofen...il accepta mai greu si ma rog sa nu-l vomite...
Alina, multumim.
Oana,iti sta foarte bine in rochitica faina neagra ...stie sotul ce apreciza...felicitari.
Nu am mai bucatarisit nimic special, caci tin post cu Andrei , tati nu e acasa...iar Andreei ii pregatesc la steamar supica si piure...
Frumoasa iesire in Copou, sa va fie de bine.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
Miha, si in locul meu cine se duce la munca???
V-am admirat in poze... Sunteti frumosi cu totii si cu toatele...
Oana, gagica misto ai mai fost la nunta, trebuie sa recunoastem... Deci poti fi mandra de tine!
Diana, e clar... in curand te duci la pus flori in Copou...
Alina, stiu ca trebuie sa ies cumva din starea asta, insa nu stiu cum sa-i dau de capat... Ca nu e doar melancolie si astenie... E ceva... nu stiu cum sa explic... Las' ca intr-un final, e musai sa-mi revin...
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
alynta27 spune:
Ralu poate intri si tu in randul mamicilor! Ai o oboseala apasatoare? Sau e vorba de altceva ce te apasa?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Ralu poate intri si tu in randul mamicilor!
De cate ori sa mai zic ca sigur nu e asta? 
E adevarat ca am asa in ganduri, mai multe chestii... da' sper sa trec peste intr-un final... Ca asa trebuie...
Tu nu esti la nani, inca?
ps - a murit actorul Ovidiu Iuliu Moldovan

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
alynta27 spune:
Sunt cu David care e fresh in brate! Somn?! Ce e ala?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!