tauroaice(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multumesc Carmen, in seara asta dupa baia fierbinte, sper sa nu uit sa beau o cana zdravana de vin fiert.

Fetelor, indraznim sa va rugam , avem si noi poze in concurs cu Isabella , ne oferiti un vot ?! Dam la schimb pupici

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gabitz, Danelutza si cine mai sarbatoreste zilele acestea:

Paste fericit!

Gabi si voua Sarbatori fericite de Purim!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Va salutam pe fuga si o taiem in centru pentru ca azi se serbeaza Ziua Politiei si avem si noi un frumusel pe-acolo
Danelutza am votat.Multumim pentru pupici.Mai era acolo o Isabela si am votat si poza ei Da' era dulce si merita.

Fetelor care mai aveti poze, spuneti unde sa votam.

Inca o data PASTE FERICIT!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Paste fericit !

Va servim cu un out si colomba

Carmen multumim

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Wow Danelutza mi-a plouat in gura
Frumos ornamentul de oua!Colomba ai facut-o tu sau e cumparata?

Mergi la inceput

Carmen colomba am cumparat-o, ca nu ma tin balamalele la miini sa fac eu, desi am fost tentata

Jenn multumim , nu mai spui nimic de voi ?!

Mergi la inceput

Buna dimineata, tauroaicelor!
Va astept la o barfa si-o

Mergi la inceput

Multumesc de cafea , m-am prezentat imediat , dar dispar ca am mosafiri

Mergi la inceput

Hei, nu mai vrea nimeni cafea?Pe unde umblati, dragelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

helulu...
dar vaz ca ati scris ceva..bravo, asa imi place de voi!
noi am petrecut fain, anul asta s-a pus masa la noi...asa ca am avut ce strange dupa!dar ne-am simtit bine. acum iau si eu o binemeritata pauza si continui curatenia!
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput