tauroaice(25)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Multumesc Carmen, in seara asta dupa baia fierbinte, sper sa nu uit sa beau o cana zdravana de vin fiert.
Fetelor, indraznim sa va rugam
, avem si noi poze in concurs cu Isabella
, ne oferiti un vot ?! Dam la schimb pupici 

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

ruxandra_sb spune:
Gabitz, Danelutza si cine mai sarbatoreste zilele acestea:
Paste fericit! 
Gabi si voua Sarbatori fericite de Purim! 
Are mama doi flacai..
Matei (6) si
Grigore (1)
Eftimie C. spune:

Va salutam pe fuga si o taiem in centru pentru ca azi se serbeaza Ziua Politiei si avem si noi un frumusel pe-acolo ![]()
Danelutza am votat.Multumim pentru pupici.Mai era acolo o Isabela si am votat si poza ei
Da' era dulce si merita.
Fetelor care mai aveti poze, spuneti unde sa votam.
Inca o data
PASTE FERICIT!

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Danelutza spune:
Paste fericit !
Va servim cu un out si colomba 
Carmen
multumim 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Eftimie C. spune:
Wow Danelutza mi-a plouat in gura 
Frumos ornamentul de oua!Colomba ai facut-o tu sau e cumparata?
Carmen E. si
Danelutza spune:
Carmen colomba am cumparat-o, ca nu ma tin balamalele la miini sa fac eu, desi am fost tentata 
Jenn multumim
, nu mai spui nimic de voi ?!

Eftimie C. spune:
Buna dimineata, tauroaicelor!
Va astept la o barfa si-o 

Carmen E. si
Danelutza spune:
Multumesc de cafea
, m-am prezentat imediat , dar dispar ca am mosafiri ![]()

Eftimie C. spune:
Hei, nu mai vrea nimeni cafea?Pe unde umblati, dragelor?
Carmen E. si
gabitz78 spune:
helulu...
dar vaz ca ati scris ceva..bravo, asa imi place de voi!![]()
noi am petrecut fain, anul asta s-a pus masa la noi...asa ca am avut ce strange dupa!
dar ne-am simtit bine. acum iau si eu o binemeritata pauza si continui curatenia!
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/