Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Meli da fetita lui tata cind ii acasa, ca asa putin sta cu noi macar atunci sa o dragaleasca

si noi an fost harnicute azi,am spalat am facut curat si am fost si la plimbare

Alex chiar eram curioasa de centura ,ca am citit pe forum ca unele sa-u ars pe burta cu ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

OanaAlina tu de ce nu ai poze ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OF tu fetelor am fost la control cu puiutzu si bine am facut ,are o usoara viroza respiratorie ,noroc ca nu are temperatura si ca papa sufletelu meu micutz
nici eu nu s chiar ok ,dar la mine cred ca e si in cauza oboselii

va rog mult de tot sa ma dezmeticiti un picutz
dr fetei mi a facut o reteta cu NUROFEN ,PANADOL ,EURESPAL SI AUGMENTIN (nu e cazul sa i dau dar a zis ca e ok sa l am in casa)

oare nu s prea multe siropuri ????????
si ii mai dau si FE si Vigantol

IKO NU MI pun centura pe piele ,o pun peste un maieu ,sper sa fie ok

LORE esti o scumpa cu noi ,trimite mi te rog adresa ta de mail

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dragi mamici de fetite! Daca se poate Anca!, dar si cecelate de bb-line mici, Ce cadou sa iau unei fetite de 2 ani, care se presupune ca are de toate?

Nu am apucat sa va cietsc, am fost in oras apoi plimbare cu P(care iar a dormit toata nopatea , fare treziri de alimentare). Nu stiu pur si simplu ce pot sa iau? Haine? Jucarii? Voi de ce va bucurati pt fetite?

David, ziua se vorbeste, nu noaptea! Las-o pe mami sa doarma, ca sa se poata juca cu tine ziuaP. Fii smecher, exploateaz-o numai ziua....

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna fetelor,
Sa va fie de bine petrecerea de 8 martie, cred ca a fost super. Am mai scris pe aici, baiatul meu e mai mare are 2 ani, il cheama Tudor Stefan.
As vrea sa mai scriu, dar uneori nu-mi vine sa intervin ptr. ca voi deja va stiti, aveti copilasi de varste mai apropiate. Sunt niste draguti toti, ne mai uitam la poze din cand in cand.
Alex ma gandesc ca dr. ti-a facut reteta aceea s-o ai in cazulk in care viroza se accentueaza si ti-a zis sa-i dai doar unul din siropuri.Nurofenul si Panadolul in general le prescriu ca prim tratament de raceala, Nurofenul e eficient at. cand tb. un antiinflamator, de ex, ptr. un usor rosu in gat. La noi cel mai bine in raceala functioneaza Panadolul, dar am observat o tendinta a dr, de a prescrie Nurofenul pb. ptr. ca are un spectru mai larg.
Eurespalul e un sirop de tuse, deci nu cred ca e acum cazul. Sanatate va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Miha oricine e binevenit aici.In scurt timp o sa simti ca esti ca si noi..Sfaturile tale ne-ar putea ajuta,noi fiind "incepatoare" in de-ale mamicii.Mai sunt si mamici cu bebei mai mari.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
www.slide.com/r/apEL0g0A5D_U7dssiCq374cG4Bx9PB2y?view=original" target="_blank"> Montaj David

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lore cum sa fie poza cu noi???Doar profilu???Sau de cand eram gravidute???Ce pui la cale???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ioana Bea a primit de curand o papusa mare mare,mai mare decat ea.E un bebe imbracat in rochita.E tare frumoasa.Acuma depinde si cat esti dispusa sa dai.Am vazut in magazine o gramada de papusi care mai de care...chiar daca nu o va folosi acum,ca poate e prea mica.

Alex bine ca ai fost la doctor.Ce multe ti-a dat...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello:)

fetelor, ne-am botezat fata! A fost un ingeras cuminte:)a stat si la restaurant cu noi pana la 9, noi ne-am mai lungit pana pe la 11 si acasa pana la 2 a.m

o sa va pun cateva poze, mai tarziu, nu sunt f relevante, cu agitatia aia...

Ioana, un pupic special pt P;)

VA multumesc tuturor de urari

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramo m-am gindit si eu la o papusa. se joaca, cred fetitele cu asa ceva.

Bex pt micuta botezata si chefuita cu acest prilej de la P.

Adriana ce mai face minunatia super vesela? e o dulceata!

Lore pt ce ai intentia sa faci, banuiesc ca ceva
frumos

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput