Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Lore ,super montajul...hihih "cei din urma vor fi ce-i dintai!'
Ioana ,pai cam asa eu sunt "baba cloanta" peaci.

tu fetelor asa rau ma doare capul,,musai sa merg maine la drita cu analizele de tiroida,e posibil sa am migrenele astea de deacolo...

nu mai tin minte cate luni avea Sorana cand a cazut de pe masa de infasat da in orice caz nu ma asteptam sa se rostogoleasca si sa cada...

Antoni ,eu ti-am scris aseara ca nu esti pozitionata bine,tb sa intry pe MY sots-albums ,intri automat pe pozele tale....daca te uiti atenta pe bara visinie indiferent pe ale cui poze intri iti scrie hy (parola ta) ... oricum bine ca te-ai descurcat pana la urma ,nimeni nu se naste invatat si a intreba nu e rusine e rusine sa nu-ti dai silinta...

Cristina,draga de tine vad ca te apuca stresul,gandurile...eu sunt convinsa ca ai sa te descurci ,ai sa vezi ...si oricum suntem toata echipa(vb lui GAby) alaturi de tine cu incurajari,galerie,si asa cum tu le apreciezi acum pe mamicile cu doi copilasi asa ve-i fi si tu apreciata.un pupic mare si o imbratisare.

fetelor va pupic,nu cred ca mai intru azi...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut fetelor. Intru si un pic. Am apucat doar sa vad montajul lui Lore (ma repet, super tare e!!!). Am avut o zi mai proasta, am dormit f rau, cu intreruperi, am avut numai vise ciudate, bebe s-a trezit de 3 ori peste noapte, mi-a fost rau de dimineata si inca nu mi-a trecut. in plus Stefan plinge intr-una cit e treaz, abia am reusit sa-l adorm o ora de dimineata pina i-am calcat rufele. apoi a dormit la prinz 4 ore, am dormit si eu cu el, insa nu m-am trezit mai bine... cred ca din cauza starii mele a scazut si productia de lapte. azi a trebuit sa-i dau completare la inca o masa, pt ca urla de foame.
Acum s-a linistit parca un pic, sper sa vina tati repede sa ma ajute cu baitza ca nu mai simt in stare sa-l spal singura azi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE da ai muncit nu gluma ,MULTUMIM MULT MULT
SI EU votez pt prima pag

Fetelor multum pt sfaturi ,m ati convins ,CHICCO o sa iau ,
RAMO o sa comand de pe site ul ce mi l ai dat
DIANA draga de tine ,te inteleg ,asa sunt si eu ,am crezut ca am scapat de raceala dar nuuuuuu ,dar privesc partea buna a lucrurilor si anume ca mamarutza mea e sanatoasa ,asta e cel mai important
lasa ca ne facem noi bine
un si sa te faci bine repede repede

VICTO am avut aproape 4 ani unghii puse ,am renuntat la ele inainte sa vin in tara ,dar sa stii ca m am obisnuit f tare asa ca si cu unghiile mele ,chiar daca s mai lungutze sunt f ok
acu a fost musai sa le tai scurt :(

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR va doresc o seara placuta ,eu imi astept sotul sa aiba grija
de mine

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Anca draga ai grija de tine! Cheama o bunica sa-l scoata pe Stefan la plimbare ziua si tu odihneste-te. Nu te stresa pt laptic, isi va reveni, sunt sigura. Daca te pot ajuta cumva....

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Capitol nou
AICI

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Lore foarte frumos multumim ,si eu votez pt. prima pagina

Cristina esti o mamica curajoasa sint sigura ca te vei descurca , si eu sint de aceas parere ca trebe sa fi alatur si de Vlad ,sa nu se simnta marginaliza sa nu apare gelozia intre frati

si noi am fost azi de doaua ori la plimbare era inorat dar era cald , azi a fost prima data cind i-am ridicat spataru carutului pe prima treapta

Mergi la inceput