Gravidute si mamici de CLUJ- 63

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am trimis niste intrebari la agentia care e cu biletele pentru concediu.O sa dau un copy paste sa vedeti si voi ce include.

Alex de acea reducere beneficiem numai daca platim integral biletul pana pe 30 aprilie.Noi nu putem asha de repede.Numai avans o sa dam.

In principiu se merge:

Lore (Redai)+ 2 familii cu 2 copii de 2 si 4 ani.
Alex
Anca
(Soanso)
Monica
Perioada este: 28 iulie -3 august.

Am primit mailul d-voastra si va raspunem prompt. Astfel:
1. Parcarea in Albena costa in jur de 5-6 leva, asta insemnand aproximativ 3 euro.
2. Puteti sa beneficiati de reducerea de 10% aplicata in cazul rezervarilor efectuate si achitate integral pana la data de 30.04.2008. In cazul in care nu va incadrati pentru reducerea de 10 %, e nevoie de un avans de minim 30% din valoarea totala a sejurului, diferenta facandu-se cu o luna inainte de intrarea la hotel.
3. In ceea ce priveste meniul copiilor, va transmitem mai jos toata descrierea serviciilor de Ultra All Inclusive (o premiera in Albena anul acesta) de care beneficieaza atat Hotelul Kaliakra Standard 4*, cat si Kaliakra Superior 4*.

Micul dejun (7.30 – 11.00) – este de tip continental sau englez si ofera o varietate de branzeturi, carnaciori, franzele calde, clatite, croissante, prajituri, placinte, etc.

Pranzul (12.30 - 14.30) – bucatarie internationala, feluri de mancare diverse, salate proaspete,meniuri speciale pentru copii, buffet vegetarian cu o varietate de alimente usoare, fructe,deserturi.
Cina (18.30 – 21.30) – bucatarie internationala incluzand si alimente dietetice si vegetariene.

Cina festiva – o data pe saptamana;
Nopti tematice – o data pe saptamana

* mesele sunt servite in regim de bufet suedez

Gustari (11.30 - 22.30) – gustari reci si calde la Snak bar Kaliakra (salate, paste, pizza,

gratar, fructe, bauturi calde, prajituri, biscuiti, etc)
Gustarea de dupa amiaza 15.00 – 18.00

Gustarea de seara 24.00 – 02
Room-service gratuit intre orele 02.00 – 07.00

Pentru copii – inghetata locala 10.30 – 22.30

Bufet pentru copii – la alegere: crochete de peste, paste, pizza, chiftelute,

placinte cu branza, placinte cu spanac, carnaciori, supe, etc.

ULTRA ALL INCLUSIVE BAUTURI :

Lobby bar 09.00 - 05.00

Pool bar 10.30 - 23.00

Launge Bar 10.30 - 24.00

Pe tot parcursul zilei, bauturile locale si internationale alcoolice si non-alcoolice,
precum si cocktail-urile delicioase sunt servite in restaurantul principal al hotelului, in lobby

bar, la barul piscinei si in Lounge Bar (barul de pe plaja) - Scotch whisky; whisky canadian;gin; rom; Campari; cocktail-uri; lichior; Vermouth; coniac; Vin; Rakia - traditional bulgareasca;
sampanie; bere la draft; sucuri naturale; cafea; bauturi racoritoare; apa plata.

SERVICII GRATUITE ADITIONALE:· Cos cu fructe de bun venit
· Minibar la sosire (apa minerala si plata - 2 buc., suc natural – 4 buc., bere – 2 buc.)
· Ceai si cafea in camera pe tot parcursul sederii
· Seif
· Mesaje receptionate
· Apelul de trezire
· Wi-fi in zone publice – hol, lobby bar, piscina

SERVICII GRATUITE PE PLAJA per camera:
· umbreluta
· 2 sezlonguri
· 2 saltele pentru sezlong
· 2 prosoape

SERVICII CARE SE PLATESC:· Room service
· Bauturi speciale din meniu, tutun.

ULTRA ALL INCLUSIVE – Activitati sportive si de divertisment
· Zilnic program de sport si animatie pentru adulti
· Spectacole seara si/sau muzica live in fiecare zi
· Zilnic programe de animatie pentru copii 4 -12 ani
· Tenis de masa
· Discoteca pentru copii
· Fotbal si volei pe plaja
· Diferite jocuri: darts, sah, table.

Nu sunt incluse in Ultra All Inclusive si se platesc suplimentar la hotel:
· billiard
· table football
· internet in camera
· presa locala si internationala
· schimb valutar
· room-service
· curatatorie si serviciul de calcat rufe
· taxi
· masaj
· rent a car
· taxa de parcare
· fax
· gradinita

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Victo da vine acasa o in stiintare ca le primest sau nu

cu analizele poate gresesc eu ,dar la un momendat sa zis asa ceva la stiri

redai i-mi trimiti si mie adresa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu LORE ce ne am face noi fara tine
mai vor sa vina cu noi inca un cuplu :MONICA si SOTUL ei ,iti trimi poza cu ei ,au fost si de 8 martie
SUPER ,chiar ca ma incanta ideea
sper sa putem venii
cum am zis dam un rasp sapt asta

ANCA cu ce ati fost anul trecut ,cu avionul sau cu masina ?

GABI daca puiutzu nostru o sa fie asa papacios ca mami si ca tati atunci nu mi fac probleme
parca si tu ziceai ca vreti sa mergeti in Albena

cine mai vine????

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut, salut!
lore, vreau si eu mail-ul tau

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ma ajutati careva cu pozele va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Iko,pt programele de sanatate se aloca de la bugetul de stat o suma de bani...care tb cheltuita pt aceste analize ,din tolal suma se scad cheltuielile efective ...nu e stipulat nicaieri ca te amendeaza daca nu le faci si nici nu te poate obliga cineva sa le faci daca nu vrei.eu una nu le fac,pt ca mi-e pur si simplu mi lehamite sa stau la coada la doctorita de famiilie ,iar daca vreau sa-mi fac analize imi fac oricand(da vb lui Lore asa mi de frica de ace...)
sunt bune intr-un fel avand in vedere ca sau descoperit multe cazuri de diabet la noi in judet ,au fost oamneni care nici macar nu stiau ca sufera de diabet pana nu si-au facut aceste analize gratuite,multi sufera de multe si habar nu au ...

Lore ...super oferta da cat costa???/fam cu toate taxele?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Lore-tineti neaparat sa mergeti in perioada respectiva?eu nu pot din cauza sesiunii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CRISTINUTZA unde esti ??????

STR ,ST O IOSIF e prima la stanga dupa magazinul central (cum veniti de la gara)o sa vedeti magazinul Leonardo si acolo faceti stanga sau dreapta ,depinde din ce zona veniti

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

antoni, nu am inteles f bine ce vrei sa faci cu pozele.
daca vrei sa le pui la semnatura intri pe contul tau de webshots, dai un "copy" la adresa care iti apare sus pe internet explorer. apoi intri pe DC la profil personal, semnatura si dai "paste".
daca nu vrei sa le pui la semnatura dai un "paste" in mesaj
cam atit

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

anca.b-scumpa,nu am ajuns pana acolo,am uitat unde trebuie sa le pun pe webshots

Mergi la inceput