Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

laureta si eu am "calduri" si cred ca voi merge la birou in tricou cu maneca scurta
noi suntem 6 intr-un birou mic si e f greu sa deschidem geamul des deoarece avem o colega care sta exact in dreptul usii si i se face frig
asa ca m-am decis ca oricat de frig va fi afara eu voi iesi in tricou (sper sa nu racesc)

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Buna ziua fetelor,

IOANA 10 Sa fii sanatosa si tu si bebe si sa ai o zii minunata.

Freshanan multumesc pentru email, am rezolvat problema si totul este bine. :*

GOOD LUCK tuturor care merg azi la eco, sa veniti cu vesti bune.

Nu mai tin minte cine intreba de linia negra dar la mine deja a inceput sa se vada. Totusi burta mea ete deja ca la o sarcina de 4 luni 1/2 pt k sunt doi deci din ce am auzit eu pe la 4 luni apare. Mai stiu ca nu apare la fiecare femeie, unele o au si unele nu.

Maine ma duc la cerclaj, imi este putin teama dar stiu k totul o sa fie bine, ce este naspa este k de la 10 dimineata pana la 5 nu o sa am voi sa mananc si sa beau si o sa imi fie tare greu, mai ales fara lichide.

Va pup pe toate, va doresc o zi frumoasa de primavara!!

Andreea 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nena2007 spune:

Buna Burticilor,
si eu sunt o viitoare mamica de septembrie 2008
avem 13 saptamani si crestem,....
+13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andreeaUk ai fost la eco sau te-ai programat undeva ?

14+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Ioana, La Multi Ani si din partea mea si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Anca81, freshanna, laureta, EvaF, multumesc. Azi meg la controlul lunar, eco normal. Saptamana viitoare pe 20 am eco morfo.

July, eu evit sa port blugi cu toate ca nu m-am ingrasat pana acum, insa cum blugii sunt destul de stramti imi erau putin incomozi. Port pantalon normal si ma simt super cu ei.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor
LA MULTI ANI IONANA !!
Tot ce iti doresti sa se implineasca si bebe sanatos si frumos!!

Andreea Uk, mult succes la cerclaj. O sa fie bine.
Multi pupici de incurajare

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Heeeyyyy andy_galro, ce dor mi-a fost de tine!!! Ce mai faci? bine-bine? Ma bucur asa de mult cand mai apari si ne mai zici una alta... nu stiu de ce mi-ai picat cu tronc si mi-esti draga-draga!!!! PUP!

Anca eu imi aduc aminte de la prima sarcina ca linea nigra a aparut candva mai pe la sfarsitul sarcinii, dupa 20 de saptamani...dar imi aduc aminte vag... asa ca nu te poti baza..

Laureta, freshanana!!! De unde calduri mama!!!! Mie imi este mai tot timpul frigut, iar noaptea chiar am frisoane desi la noi in casa sunt minim 25 de grade tot timpul!!!! La mine e pe invers!!!

Va pupacesc pe toate!!

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

In legatura ci linia negra, eu aveam deja o linie paaaal maroniu inainte de a fi insarcinata, deci cu siguranta o voi avea si in timpul sarcinii dar pronuntat. Nu stiu cand apare in mod normal la gravide dar parca citisem undeva pe forum, am sa caut din nou.

Iar legat de vergeturi acelasi lucru, am pe fund de ceva ani, deci sunt predispusa la asa ceva. Folosesc totusi ulei de masline pentru sani, burtica si fund. Am inceput sa folosesc de sambata ca ma deranjau putin sanii. Probabil cresc si pielea nu era suficient hidratata.

Pete maronii pe pometi iarasi am de la pilule si expunere la soare fara sa stiu ca exista riscul asta.

Deci le am pe toate, nu trebuie sa-mi mai fac probleme si sa ma gandesc daca vor aparea sau nu.

Va pup. Am plecat la doctor.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salutari la toate fetele.

Ioana, La multi ani! Sa fii fericita si iubita .

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca81 eu am fost norocoasa care am scapat de linia neagra la prima sarcina, deci sunt atat de diferite sarcinile, siptomele...cate gravide atatea tipuri de sarcini!

8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput