Mamici norocoase de sept-oct 2008(22)
Raspunsuri - Pagina 22
JulyMorning spune:
musette eu am cam terminat cu stranutatul, in schimb nu scap nici cum de probleme cu nasul: ba e uscat, ba congestionat; am inteles ca si asta e un simptom de sarcina. Astept sa se mai incalzeasca vremea, poate mai trece.... ma tratez cu apa de mare pana atunci.
evaf ceva nu e corect..... m-am uitat pe prima pagina la datele tale si la UM scrie 14.12. La mine a fost 27.11... deci 2 saptamani si ceva diferenta intre noi. Eu am 15s de la UM, adica de pe 27.11 pana la 04.12 e considerata prima sapt de sarcina, deci 1+; In modul asta am calculat eu cand am pus 15+. Sper ca am fost cat de cat clara. Cat despre DPN trecut la mine, e pus in functie de prima eco pe care am facut-o, pe la 6s, unde fasolica a iesit un pic mai mic decat ar fi fost dupa UM.
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
EvaF spune:
JulyMorning, DPN- ul meu e pus la ecografie, in functie de dimensiuni bebe. 14 decembrie e UM, intr-adevar, dar vazand ce mare e bebe si ca nasc mai devreme, doctora a zis ca e posibil sa fi avut ciclu peste sarcina. Nu stiu exact explicatzia dar asta este DPN: 07 sept.
La ambele eco bebele meu a iesit mult mai mare decat trebuia, cu 2 saptamani!!!
pup
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
freshanana spune:
azi ar tbui sa merg la gineco si la eco
mi-e lene
tb sa ma epilez , sa ma creia o pauzasc si stiti si voi cum e cd te simti epuizata si nu mai ai kef de nimik
sper sa ma mobilizez pana la 2 sa fac un dus si sa ma duc totusi
poate aflu si eu ceva noutati
14+
puiutz
pui
JulyMorning spune:
evaf deci al tau mai mare, cu al meu mai mic, rezulta ca mamicile sa se intalneasca in spital, ti-am zis eu

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
EvaF spune:
, in septembrie vom face galerie una alteia care nashte prima!!!
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
AlexaM spune:
Neatza fetele...si de la mine
Am stat pana acum sa citesc ce ati mai scris.
Eu am fost in Weekend la munte si a fost asa de bine...liniste si pace...doar noi 3 eu, viitorul tatic si bebe...![]()
Va recomand cu cea mai mare caldura.
Astazi si eu implinesc 15 saptamani...UM pe 27.11 la fel ca Julymorning....sa vezi peste 6 luni cum o sa nastem toate odata....
Multa sanatate!
Alexa
15+
bobo junior