***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mey, frati romani, am o problema. Mare. Nasoala. Am primit comanda facuta pe 7.02, insa LR nu si-a tras nici acum banii si pe 7.03 a expirat timpul in care ei puteau sa traga banii. Nu stiu ce sa fac. Le-as scrie, da' nu stapanesc atat de bine franceza/engleza pt. a ma exprima coerent.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

A, si eu am problema cu coletul care a venit dupa 1 luna jumate si pentru care am primit voucher.Le-am scris cum stau lucrurile, ca vreau sa innapoiez suma iar ei mi-au raspuns ca, in loc sa mai modifice pe contul meu, sa le trimit banii prin posta, dar nu mi-au spus unde

Iar eu constiincioasa ce sunt le-am trimis mail sa imi spuna clar adresa si datele lor, sa nu ma trezesc ca trimit bani aiurea iar ei nu imi raspund la mail, e mai bine de o saptamana de atunci si nimic

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

miki, daca lasi bani in cont ei s-i vor lua in cateva zile...

fetelor, ce parere aveti, ce culoare poate fi "craie" la geanta?http://www.laredoute.fr/vente-sac-cuir-femme-il-n-y-a-pas-d-age.aspx?productid=324112628&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by geliza

Pai nu mai au cum. Termenul e de o luna de la data tranzactiei. A expirat pe 7.03. Cel putin asa mi-au zis de la Raif direct.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Elena 2006, aceasta problema persista din pacate de foarte mult timp, si de pe PC ul asta, si de pe cel de acasa. Nu vrea si nu vrea. Nu stiu de ce.
Am mai dat 3 comenzi pana acum, totul a mers brici.
Ce ma enerveaza cu adevarat e ca mi-am creat alt cont si tot nu merge, i-am creat si sotului meu un cont si nici acolo nu merge. Chiar nu inteleg.
Plus le-am dat mailuri peste mailuri si tot nu rezolv nimic, imi raspund mereu cu aceeasi poveste ca sa ma duc la sectiunea de plata si sa selectez cardul, de parca vbim limbi diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by socrate

Mersi mult Inex o sa incerc asa, ca am cosul plin si astept de 2 saptamani sa imi rezolve problema cu cardurile. Ultima data mi-au zis sa le trimit numarul cardului si codul de siguranta, ceea ce nu am facut pentur ca ar insemna sa poata face plati cu cardul meu oricine intra in posesia informatiei. Incerc sa fac un nou cont.

cind am avut problema asta am incercat cu alt browser IE si a mers(eu folosesc de obicei mozilla),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:

Pai nu mai au cum. Termenul e de o luna de la data tranzactiei. A expirat pe 7.03. Cel putin asa mi-au zis de la Raif direct.

cristina d.

Cred ca "termenul" se refera la perioada in care banii stau blocati. Acum, la expirarea perioadei, banii au fost deblocati, dar asta nu inseamna ca LR nu si-i poate cere/trage... sa ma corecteze cineva daca spun prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Care sunt tricourile la 1.20 eur. Sunt de dama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Chris, Geliza , Miki are dreptate, la Raiff banii stau blocati doar 10 zile, iar comerciantul are la dispozitie 30 de zile pt a-si lua banii. Deci chiar daca banii au fost deblocati mai pot lua banii pana la implinirea celor 30 de zile, dar dupa aia nu se mai poate, cel putin nu la Raiff.

Revin cu intrebarea: Prix vert = Page vert??? Mersi.

A trebuit sa editez ca scrisesem gresit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

fetelor, ce parere aveti, ce culoare poate fi "craie" la geanta?http://www.laredoute.fr/vente-sac-cuir-femme-il-n-y-a-pas-d-age.aspx?productid=324112628&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Craie=culoarea cretei.

Mergi la inceput