***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***
Raspunsuri - Pagina 7
croco21 spune:
Buna, si eu am bon d'achat si note d'avoir pentru acelasi produs, la date diferite. Note d'avoir e de valoarea produsului si bon d'achat e un pic mai mare, am vazut ca pe factura au facut ei niste calcule, probabil au adaugat si taxele aferente. Acum astept cuminte sa-mi vina scrisoarea cu codul bonului.
Catalog inca n-am primit dar din teancul ala de cataloage vazut de Claudia la OP66, 3 trebuie sa fie ale mele ca am 3 conturi pe 3 nume diferite. Probabil au venit mai tarziu ca azi dimineata nu erau, am fost eu sa-mi ridic comanda din 28 feb. Am primit o cutie imensa in care nu se aflau decat cele doua tigai tefal si o pereche de pantofi: http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-taillissime.aspx?productid=324110586&documentid=346107&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 . Pantofii sunt de toamna si i-am si luat azi la serviciu, m-au cam batut si le-a cazut deja o catarama.
http://andrei.seek-on.com/ro/
alia_ro spune:
Gasit catalogul in cutia postala... se pare ca postasul are cheia potrivita, altfel nu imi explic cum a introdus ditamai cartulia pe orificiul cutiei.
Punga era rupta, in timpul transportului cred, nu de catre cineva anume, caci era in asa fel incat catalogul nu putea fi scos.
DOamne, cred ca imi ia o saptamana sa il studiez... ma apuc in noaptea asta!
Astept ditamai comanda din 5 martie...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
claujro spune:
Am desfacut coletul din 8.02.... Am dat comanda asta mai mult pentru geanta aia imensa , albastru paietat la 17 euro...vreau sa va zic ca-mi place foarte mult! http://www.laredoute.fr/vente-sac-cuir-femme-il-n-y-a-pas-d-age.aspx?productid=324112628&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Am avut si pt copii cate ceva, s-au obisnuit ca la fiecare colet sa primeasca si ei ceva si am luat aratatea aia Hulk de 3 euro pt Matei si e imensa...nu ma asteptam sa fie asa mare http://www.laredoute.fr/vente-hulk-combattant.aspx?productid=324062732&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 si un pian vaca pt mara.
Razatorul de scame nu l-am incercat inca dar voi ti zis ca e bun...
Am mai luat o camasa Ventilo nr 40 care imi e mare, era redusa 90% si am luat-o cu vreo 6 euro...cred ca o fac cadou.
Edit: da, ala e catalogul.
croco, eu am gasit aviz la ora 13 si ceva. Tocmai le aranjau tantile de acolo...pungile, probabil ca venisera in cursul zile de azi. Uite ca la chestia cu conturile nu m-am gandit si eu am tot 3. Culmea e ca am primit primul catalog pe contul blocat (merci!) pe care nu-l mai pot folosi din toamna anului trecut.
Raluca8 spune:
am mai dat si eu 2 comenzi micute
Am folosit codul 52183 set de 4 cescute si 4 farfurioare.
Si cutia de bijuterii pentru a doua comanda .
flavia ramona spune:
51683 - 35% reducere la pret intreg si cadou "trench"
49476 - 30% reduc la pret intreg
www.planreduc.com/code-reduction-la-redoute-bon-254.html#" target="_blank">Aici link cu alta pagina cu coduri.
Caprioara spune:
Croco, si eu am bon d'achat si note d'avoir pentru acelasi produs, la date diferite, dar pe aceeasi suma de 3 euro, la o comanda data in 1 februarie (care inca nu a venit). Am primit scrisoare cu codul de 9 cifre pentru el saptamana trecuta.
Claujro, si eu l-am luat pe Hulk pentru Matei al meu . A venit in pachetul de vineri. Si mie mi s-a parut imens si hidos pe deasupra, dar lui i-a placut mult . Oricum, e clar mai mare decat pupon Lissi pe care am luat-o cu leaganul la comanda dublata, si de care personal am fost dezamagita ca e prea mica, desi cica si Hulk si Lissi au 30 cm. Lissi sigur nu are (aia o luasem cu 4 euro).
Raportez si eu primirea catalogului ieri.
Aparatul ala de taiat scame ziceti ca e asa de bun? Parca l-as lua si eu. Daca il comand doar pe el si folosesc codul ala de reduce 15 euro vad ca mi-l pune la 0.9 euro plus taxele de impachetat si trasport inca vreo 5 euro. Insa mi-e teama sa-l comand doar pe el, sa nu se "rataceasca pe drum". In plus daca e singurel in comanda sa nu ma ia la puricat cu codul. Voi ce ziceti, sa ma risc?
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
acina spune:
Clau unde gasesc aparatul de taiat scamele ca m-ar tenta si pe mine?
Anca 28 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii