***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***
Raspunsuri - Pagina 2
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
65137 - 15 euro reducere fara minimum de cumparaturi (mie mi-a facut 0 euro o camara cu 14,90 euro)
43060 mi-a redus ceva la un produs cu pret intreg (ca restul sunt cu reduceri deja), adica vreo 3 euro si are un dacou gratuit - vaisselle - iar la culoare scrie rouge e ver
47570 - cadou "menagere" - iar la culoare este orange
ptr primul cod, merge la fix!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
chris25ss spune:
[quote="claujro"]
quote:Originally posted by axxxa
Fetelor va cer si eu ajutorul. Ce vrea sa insemne mesajul asta, pe care l-am primit in suivi, in loc de comanda inregistrata ?
Nous avons bien reçu votre commande du 07/03/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
A mai primit vreuna dintre voi asa ceva?
Insemana ca nu ti-a luat comanda aia, nu ai sa primesti produsele. E o problema cu contul tau, ori ai folosit un cod care nu-ti apartine, ori a fost comanda sub 10 euro... Stai linistita, nici banii nu ti-i i-au luat.[/quote]
Gresit, claujro!!!
Inseamna asa: Am primit comanda dvs din 7.03.2008. Articolele comandate de dvs vor aparea indata mai jos.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by chris25ss
Gresit, claujro!!!
Inseamna asa: Am primit comanda dvs din 7.03.2008. Articolele comandate de dvs vor aparea indata mai jos.
Sorry, nu ma pot abtine. Fii sigura ca si Clau intelege mot-a-mot ce scrie in mesaj, insa cum "ci-dessous" nu urmeaza nimic (cel putin asa se intelege), inseamna fix ce-a zis claujro: ca nu i-a luat comanda din varii motive. Cred ca cine a postat mesajul vroia sa stie ce inseamna acel mesaj si nu o traducere a acestuia.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
axxxa spune:
Daaa, mesajul mi l-am tradus eu, dar nu stiam care-s urmarile lui, ca n-am mai patit asta, desi am mai folosit coduri care nu-mi erau destinate Eu am vazut ca aveau probleme tehnice, adica nu m-am putut loga de pe prima pagina, pt ca nu apareau casutele pt user si parola, asa ca m-am logat prin suivi, adica daca accesam suivi-ul apareau automat campurile pt identificare. Da n-am mai avut rabdare si am dat comanda si acu nu stiu ce sa fac, ca si daca repet comanda voi folosi cu siguranta tot un cod care nu mi-e destinat
claujro spune:
quote:
Originally posted by chris25ss
[quote="claujro"]
quote:Originally posted by axxxa
Fetelor va cer si eu ajutorul. Ce vrea sa insemne mesajul asta, pe care l-am primit in suivi, in loc de comanda inregistrata ?
Nous avons bien reçu votre commande du 07/03/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
Insemana ca nu ti-a luat comanda aia, nu ai sa primesti produsele. E o problema cu contul tau, ori ai folosit un cod care nu-ti apartine, ori a fost comanda sub 10 euro... Stai linistita, nici banii nu ti-i i-au luat.
Gresit, claujro!!!
soanso spune:
am dat o comanda azi la amiaz,nu am primit mail de confirmare,produsele sunt tot in cos!!
oare ce se intampla????nu proceseaza com Duminica????ati mai patit asa??
SOSO (20 dec 2005)
mirunajr spune:
Soanso, mail de confirmare nu prea mai dau de vreo luna aproape. eu nu am primit ptr doua comenzi si totusi mi-au venit coletele. dar daca produsele sint tot in cos, nu stiu ce sa zic!
felicia74 spune:
eu am comandat ieri si tot nu am mail de confirmare. Am inteles ca in ultimul timp nu prea mai vine mailul acela.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Inex spune:
quote:
Originally posted by soanso
am dat o comanda azi la amiaz,nu am primit mail de confirmare,produsele sunt tot in cos!!
oare ce se intampla????nu proceseaza com Duminica????ati mai patit asa??
SOSO (20 dec 2005)
Eu am dat o comanda acum cateva ore si a mers bine ,mai putin mailul de confirmare.
Inex ,de 2 x mamica
ane2200 spune:
[/quote]
Mie mesajul asta imi apare mereu in suivi, la Mes commandes en cours. Si asta fara sa validez vre-o comanda, e suficient sa bag niste articole in cos. Acum de exemplu imi arata ca au primit comanda din 2 martie (cand am bagat niste articole in cos) si mai jos sunt enumerate niste produse din comanda din 27, pe care am ridicat-o vineri de la posta. La ultimele 3 comenzi (24, 25 si 27) nu am avut mail de confirmare, dar comenziile au ajuns bine-mersi. Daca vreau sa vad continutul comenzilor validate, ma uit in Toutes mes commandes
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul