Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
creatza spune:
multumesc pt urari, maryb
sunt asa de incat am uitat de DN: 26.08.1980
pupici pentru burtici
creatza
pussi spune:
ancaoradea ma regasesc total in tine, mi-au dat lacrimile, sunt o fosta graviduta de Noiembrie-decembrie 2007, sarcina obtinuta tot la unguri, si tot cu 2 inimute batand la mine in burtica.... Sa ai o sarcina usoara si la termen(aici sper sa nu ma mostenesti) si puiuti sanatosi, poate sunt fetite
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
miruna22 spune:
felicitari ancaoradea!!!!!!!!!!
bine ai venit creatza!!
sarcini usoare va doresc!
fetelor, ca o maniaca ce sunt, azi am facut iar echo la munca si am eliminat un motiv de stress: Bb e la locul lui, in uter!
nu s-a vazut fff clar saculetul...era mic....insa endometrul a capatat aspect de decidua si are 16 mm grosime!!!
sunt tare fericita!
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
mcrissa spune:
quote:
Originally posted by mav
Neatza!
mcrissa, m-am bucura tare mult sa vii la noi la odisee!
Nu inteleg, daca esti z23/30, ce-i cu mormolocul de la semnatura ta?
maryb, multumesc pt modificarea din lista!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav am zis ca daca pun din timp ceva la semnatura poate apare si bebe.deocamdata e doar in capul meumi s-au lungit urechile de atata asteptare
Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului
maryb spune:
bravo miruna, bine ca te-ai linistit.
la mine a aparut foamea.....am mancat dimineata si acum am fost si am mancat din nou ca deja mi se facea rau daca nu mancam. si bineinteles ca mor de somn acum....si vreau si eu concediu si astia nu vor sa-mi dea..........chiar nu sunt buna de nimic, si pe deasupra la munca trebuie sa invat si chestii noi...si nu ma simt in stare....
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
maryb spune:
mai fetelor, eu sunt de groaza, as manca si as dormi intruna....ce ma fac ????? ma abtin cat pot de mult de la mancare ca si asa am kg peste ce ar trebui sa am....dar voi cum va simtiti din punctul asta de vedere ? va este foame ? ca somn stiu ca va este....
maryb 6+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by miruna22
felicitari ancaoradea!!!!!!!!!!
bine ai venit creatza!!
sarcini usoare va doresc!
fetelor, ca o maniaca ce sunt, azi am facut iar echo la munca si am eliminat un motiv de stress: Bb e la locul lui, in uter!
nu s-a vazut fff clar saculetul...era mic....insa endometrul a capatat aspect de decidua si are 16 mm grosime!!!
sunt tare fericita!
Mirunica, te asteptam
teste de sarcina
felicitari , miruna! ma bucur pt tine ca ai facut eco la servici si bebe e in uter...off dar la mine de ce nu se vede la eco abdominal bebe si la miruna da...off nu ca incep sa ma ingrijorez. nu as vrea sa imi fac o mie si una de idei dar imi fac,mi-e asa frica .
Anca..viitoare mamica
miruna22 spune:
pau nu s-a vazut foarte clar, bebi.....dar doamna doctor m-a urmarit inca de saptamana trecuta...si a vazut diferentele!
chiar daca nu se vede clar sacul gestational, ca e prea devreme, endometrul sufera modificari, se transforma in decidua, ca un gogoloi, in loc de linie cum este in mod normal....si s-a schitat totusi o mica imagine de sac gestational!
acum am alta grija...a zis ca nu ma felicita pana nu vede si activitatea cardiaca....emotii si asteptari peste asteptari
Mirunica, te asteptam
teste de sarcina
miruna22 spune:
maryb...si mie imi e groaznic de somn,iar de mancat as manca toata ziua!
nici nu mi-e foame tare nici foarte pofta....dar as manca!
si mananc
p.s.: ma dor iar sanii
Mirunica, te asteptam
teste de sarcina
ginye55 spune:
Bun venit noilor gravidute! Ancaoradea felicitari pentru gemeni. S-ar putea sa te urmez, la noi in familie e traditie!Maine am programare la echo si sper sa ma linistesc si eu apoi, ca am inceput sa-mi vina tot felul de idei prin cap.Am niste emotii!
marybsi eu mananc non-stop, in ciuda starii de greata aproape permanente. Mananc si dorm, chiar si cand sunt la scoala(sunt invatatoare)
Doamne, sa fie bine maine!
7+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune