Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Pisicuta mea e foarte curata, deparazitata, cu vaccinarile la zi. Dar am auzit atatea pareri despre pisica si sarcina, ca nu stiu ce sa mai cred.Nu cred ca o sa ma lase inima sa o dau. O sa iau o hotarare dupa ce imi voi face analizele.

7+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremarian spune:

Buna dimineata fetelor,
Prezenta si eu la o cafea.

Hera25 bine ai venit si sa ai o sarcina usoara.

Alexa, sa stii ca si mie mi s-a pozitivat testul destul de repede in ziua 24 din 26 zile cat are CM.

Maryb, sa stii ca si mie mi-e foarte somn, as dormi toata ziua.
Acum de cand mi-e greata nu mai am pofta de mancare deloc. Eu nu mai pot manca smantana, cascaval, branza, cam tot ce contine lapte, laptele nici nu pot sa-l vad.
Cu iaurtul ma impac ca e acrisor.
La voi cum e? Ce puteti manca si ce nu?
Pupici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Giyne55 Stai linistita, nu mai crede toate povestile care le auzi. Daca pisica are toate vaccinarile la zi si e deparazitata, atunci de unde sa iei toxoplasma? Mai degraba de pe legumele de la piata, daca nu le speli bine. In plus e posibil sa ai imunitate fata de acest parazit si atunci chiar ca nu ai de ce sa iti faci probleme.Eu am crescut cu pisici ( pisici de curte, care ies afara) de mic copil si nu am facut niciodata toxoplasma, deci nu am imunitate. Chiar aveam un motan care dormea la picioarele mele. Daca in atatia ani nu m-am contaminat ( e drept ca ma spalam pe maini, dupa ce mangaiam pisica), dar azi maine sunt 30 de ani, crezi ca in cateva luni vei contacta toxo, de la o pisica care nu are? eu zic sa nu-ti faci nici un fel de probleme.

6
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Arat penibil cu + 3 ala nu????

.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor,

ginye, eu am pisicute acasa si sunt imunizata la toxo. Deci nu voi renunta la ele. Asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme, mai ales daca pisicuta ta nu iese afara.

fetelor, eu am inceput sa o iau pe aratura rau, noaptea trecuta ma gandeam ca mi s-au rarit simptomele de rau, sanii nu prea ma mai dor...in concluzie ma gandesc daca o fi bine bebele meu. Mi-a mai spus si o fata de la odiseea de sept-oct cu care eu vb pe mess ca a fost la dr. si sarcina ei s-a oprit in evolutie si joi acum facea 11 saptamani....nu stiu ce sa mai cred cu atatea pierderi de sarcina....sunt bulversata....

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariuca, te rog din suflet sa gandesti pozitiv. Sti ca si eu ma plangeam ca nu am nici un simptom. O vazusem pe bebelina la 6 saptamani si de atunci nimic pana la 11-12. Stateam cu stres si ma intrebam daca mai este acolo. Si uite ca este si e foarte activa si sanatoasa.
Simptomele vin si pleaca, o sarcina nu seamana cu cealalta. Multe fete zic ca e mai bine sa ai greturi ca sti ca e bebe acolo. Ba nu. E foarte bine daca nu ai, inseamna ca esti sanatos, ca mananci sanatos, ca ai toate vitaminele necesare pt bebe. Sanii la fel, pe mine nu m-au durut aproape deloc. Putin in primele sapt dupa care numai noaptea cand ma intorceam de colo colo ii simteam grei. Acum chiar deloc.
Asa ca te rog eu mult de tot sa fi optimista. Doamne Doamne va avea grija de bebelul tau
Te astept pe mess sa vorbim mai multe.

toate gravidutzele

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Miruna22, ti-am trimis un mail, ca vad ca nu ai PM-ul activat. As vrea sa stiu daca l-ai primit!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

pentru burtici!
N-am mai intrat de mult dar o v-am citit in fiecare zi. Felicitari noilor burtici care ni s-au alaturat, sarcini usoare si frumoase va doresc.

la mine nu e nimic schimbat, dureri de sani si de burtica, dar numai cateodata, greturi n-am, pot manca orice, dar nu prea am pofta de mancare.In schimb, am arsuri puternice la stomac si trebuie sa mananc sa scap de ele.

fetele! Fruntea sus, ganditi pozitiv si peste cateva luni o sa ne tinem bebeii in brate!

5+

Bebe in burtica

Dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

maryb si ancaoradea multam de incurajari, in ceea ce priveste pisicul meu.Stiti cum e in situatii din acestea: incerci sa-ti iei toate precautiile.

Fetelor, tineti-mi pumnii!Plec la doctor sa-mi fac prima ecgho!
Sper sa fie totul in regula!

7+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Mergi la inceput