Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Stela,

in film joaca Penelope Cruz. Pare un film bun...io rar ma uit la tv.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

M-am mai uitat o tura la pozicile cu Iulia...are un aer de satisfactie pe chip...parca surade prin somn...parca ar spune:"Dupa un papa bun, urmeaza un somn bun, cu vise momoase!"
Si doarme profund...semn ca a molesit-o papaceala!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzumesc cory Si vizionare placuta.
Eu ma uit la Inima de tigan,ca l-am zarit din intamplare si azi,apoi cred ca trag cu ochiul la Bodyguard,cu toate ca l-am mai vazut de n ori.

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

DELPHINUTZ-SILFIDUTZ,

mi-e dor de tine Mamikule! Te astept pe Forum cu povestea nasterii lui bebe David, cu impresii legate de adaptarea acasa a Micului Printz...cu tacticile de imblanzire a geloziei Sebilushului!
O primavara superba doresc la tine!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cory n-a venit inca Ulisse, si s-ar putea sa ne gaseasca direct acasa cind vine... Asta e! Suntem noi 2 fete tari si rezistam (ca sunt ferm convinsa ca bebelina preia din starile mele sufletesti). Da' si ce bine o sa ne fie cu tati acasa... Mmmm

Bubu sa treaca starea rea. Cat mai ai pana ajungi la tine acasa?

Luny sa-ti fie de bine dichiseala.

Naty ce mi-a placut de tzuscha ta mica! Am admirat-o fara furtunel, si in patut - mult mai bine decat in incubator. fata mumoasa!

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

CristinaGoji, . Dc maine nu apar pe crenguta pana la pranz, cred ca-i cazul de majorete...Parca n-as vrea sa le scoateti de acum, poate mai pacalesc barza, desi, la cum ma simt...nu stiu dc rezist nici pana maine! Ma rog la D-zeu sa ma ajute sa ajung cu bine pana maine, sa vina dr meu, ca altfel...nu stiu ce ma faaaaaaaac!!!

Cory, pariati, pariati, ca poate asa ma fenteaza pe mine barza, ca sa incurce pariurile!

Naty, Iulia s-a facut o frumoasa in toata regula, o sa fie bine in cele din urma, am mai zis eu, ati luptat prea mult amandoua, cu Dumnezeu inainte si totul se va rezolva!

Despre mine...situatia nu-i roz, am niste dureri groaznice in partea de jos a abdomenului, de-mi vine sa urc pe pereti! Nu sunt permanete, ma lasa, ma apuca iar...nu stiu dc se numesc contractii sau ce-or fi, da'-i semn ca ceva se petrece. Dop, nu, membrane fisurate, nu - doar asa mai sper sa ajung pana dim. sa-l prind pe dr. meu. In rest, bagajul gata, facut fofo zero, dus si...ce-o vrea Domnul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cory, Kya, va multumesc mult! nici nu stiti ce greu imi e...mi-e dor de casa mea dupa 2 zile! sotul doarme acolo, noi aici...nu sunt obisnuita sa dorm cu Vlad si nu ma pot odihni bine...cu toate ca noaptea stau si-l privesc si-l pup de nu se poate cand il vad langa mine!

Am papat si am pus mucenicii la fiert, abia astept sa papam maine!

BurticaMica, felicitari pt. micuta Alexandra, sa fie sanatoasa! Recuperare rapida!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

AliceIonescu,

ca sa te dumiresti mai bine daca ce se intampla cu tine sunt semne de declansare a nasterii, citeste asta:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=93

Cate saptamani de sarcina ai?

Kya,

cand se va intoarce Ulisse...o sa fitzi doua rasfatzate! Doamne-Ajuta!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ceii toti pentru IULIA!!!
Cory, cine stie, poate pe 13, vine nascarea!! pt noi e cea mai norocoasa zi!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, am vazut-o pe Iulia in patut, e o scumpa! Imi pare rau ca iar esti ingrijorata, dar poate nu e ceva grav. Va tin pumnii si ma bucur mult ca o vei avea acasa!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput