Bucurii de sept-oct 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
MamiLili spune:

Heeeeeeei, suntem cumva in Parlament? Ce-i cu absenteismul asta in masa? Cred ca scot biciul acus.
Daca mai e cineva online, uitati-va pe Romantica la finala concursului Hijos de Babel (sper c-am scris corect) cu Costel Busuioc al nostru.
Noi ne-am intors in epoca de piatra la Sv
, tot orasul n-are apa rece de dimineata de pe la 3-4, pana maine dimineata, deci peste 24 ore. E nasol, nasol rau de tot. Bine macar c-am stiut si mi-am facut rezerve pentru
. Iar pentru
muuuulte bidoane de apa plata. Acuma m-am prins eu de ce Cleopatra se spala in lapte, ca lucrau aia la tzevi si n-avea apa, saraca
.
Beatrix,
fara numar, fara numar... ![]()
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Haideti mamici la cafea, fresh si milkshake!
Lilina, bafta azi s aveniti fara ghips si sa fie totul ok!
Lili
!
Noi continuam ca si ieri asa ca stam acasa!![]()
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana de
Beatrix! imi pare rau ca tot bolnaviori sunteti. Noi imediat tre' sa mergem la o tura de cumparaturi, ca am ramas fara apa, hartie igienica s servetele umede, adica lucrurile indispensabile.
Ramomar - ma intrebai de placinta cu mere si am uitat sa-ti raspund (neuron dublu afectat) - a fost delicioasa![]()
Mami
35+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ramomar spune:
'neata,
Beatrix
-ici multi lui Eric sa scape repede de virusii pacatosi si multumi frumos de cafea. Fiecare multumeste pentru ce serveste ![]()
Cristina, da am vazut ca nu ai luat in seama intrebarea mea
, dar stai linistita ca te inteleg
si ma bucur ca a fost delicioasa!
Lilina va tin pumnii azi. Poate scapati de ghips.
pufymic sa va traisca nepotica! si petrecere pe cinste sa aveti
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
tasia spune:
buna
Nu prea am timp sa intru pe forum, dar am promis ca o sa mai pun poze si trebuie sa ma tin de promisiune.Aici poze cu prietenul Gabi.Aici cu mine (la 3 saptamani dupa operatie, inca am fatza inflamata)Aici la plimbarica, saptamana trecuta. La-m tuns la zero pe pitic dar nu am facut inca poze.
Va pup,
Sanatate bebeilor bolnaviori 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
microbu spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va arat ceva poze, ca iar incepem plimbarile zilnice si nu mai apucam
.
*************************ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15kg lost
8kg to go until the NEW ME! 
GETY spune:
Neata, mamici!
Am vazut pozici de pe site-ul lui David al Mirabelei (David, cum iti da mama Oscillo, sub limbuta, sau in apa?), si am revazut clip-ul.
Mirabelac, felicitari ca ai notat asa multe informatii interesante.
Am vazut si pozele Tasiei. Esti o slaba!
De fapt toate sunteti niste slabe!
Si am vazut si pozele Sandrei. Cum s-a terminat shopping-ul de rochite si jucarii?
Noi plecam in oras, ca este ziua mamei mele si vrem sa-i cumparam ceva cadou si sa-i luam si flori.
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut toate pozele anuntate! M-am bucurat mult sa-l vad pe Mario de tasia, pe care nu-l mai vazusem de cand era mic-mic! E foarte dulce!
Am vazut si pozele Sandrei. Daca aveam masina, nu scapai de o intalneala cu noi!
Dar lasa ca data viitoare nu mai scapi!
Vreau si euuuu la Disneylaaaannnnddd!!! Daca ne ajuta Dumnezeu, vom merge si noi dar peste vreo 3-4 ani ca sa se bucure din plin pitica de acel loc minunat.
Gety, Maria ta e frumoasa foc si are niste ochi...mortali! O sa franga multe inimi!
Noi se pare ca am reintrat in normal cu somnul, adica nu se mai trezeste noaptea decat 1 data ca sa pape. Sper s-o tina. Asadar i-a iesit si cel de-al 3-lea canin.
In alta ordine de idei sunt fff fericita ca a castigat COSTEL!!! Felicitari!

Pe de alta parte sunt foarte trista ca a murit Ovidiu Iuliu Moldovan!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)