mamici de germania si austria

mamici de germania si austria | Autor: cata_myky

Link direct la acest mesaj

buna.sunt mamici su gravidute care locuiesc in germania sau austria?as dori sa vorbesc cu cineva despre sarcina si despre medicamentele care exista aici dar sub o alta denumire decit cea romineasca.in speranta ca sunteti citeva mamici pe acest forum va pupic si astept sa comunicam

miki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Da Miki,eu stau in Germania,daca te pot ajuta cu ceva poti sa-mi spui.pupici

31 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna denisa.unde in germania locuiesti.binenteles daca poti spune.eu momentan locuiesc in austria dar ma voi muta in apropiere de münchen si nu prea stiu ce si unde sa merg pentru a gasi un ginecolog bun.si am o intrebare ce poti sa imi spiu despre FEMIBIOM400.eu am 6 saptamini si am citit pe cutie ca se iau din a13-a saptamina de sarcina.dar doctora mi la dat pe reteta.si ce imi poti spune despre 3D? in principiu eu as vrea sa nasc in rominia dar nu m-am decis inca.e mai bine aici? sunt standarde mai ridicate ?stiu ca suna aiurea intrebarile mele dar nu am pe cine sa intreb caci nu am prietene mamici de la care sa ma pot informa.multumesc si iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Miki,se ia Femibion si altfel inca de la inceput si mie mi-a fat tot din ala de 13 sapt.numai ca eu nu l-am inceput decat atunci in sapt a 13.Din pacate eu nu locuiesc in apropiere de münchen si nu stiu medici ginecologi,dar poti intra la viata in Germania http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116791 si te pot ajuta fetele care stau acolo. Eco 3 D se plateste si este foarte buna,acum depinde si de medic. Eu cred ca e mai bine aici decat in Roamnia,aici nu se dau spagi si esti tratat foarte frumos.Daca vrei mai multe sa discutam imi poti scrie pe pm sau mesenger.Te pupic si sarcina usoara in continuare!

31+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput