Gravidute & Mamici de Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 21
anymony spune:
Fetele, eu trag pe dreapta-stinga, mijloc...Ioana mea inca doarme-de la 6 . se mai foieste dar doarme. Asa ca fug ca miine dimineata v ada cu siguranta trezirea la 7.
ralu, ia avzi cu cine monopolizezi forumul in noaptea asta...ca pe mine m-ai pierdut azi..HA HA
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Simo78 spune:
Astea astea 

Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
ralnied1 spune:
Any, nu stiu cu cine...
Eu acum imi caut rute pentru concediu, ce-ti ziceam aseara... Ca sa nu ajung la Constanta prin Arad sau la Busteni prin Satu Mare
Noapte buna!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Noapte buna! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
aeperju spune:
neataaaaa! haideti la cafelutza sa-mi tineti de urat ca sa nu ma intristez iarasi, prea tare....
emma
anymony spune:
Neatza!
Asa cum anticipasem, moaca mica s-a trezit la 7 juma! acu se uita la pitici si coloreaza...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Iulia un copil vine pe lume asa cum vrea el!
Alina sunt intru totul de acord cu tine. M-am convins pe propria-mi piele.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)