Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

MIKYCRIS imi pare nespus de rau . Dumnezeu sa-l ierte pe sotul tau! Ce veste ingrozitoare, cum au mai spus si fetele: daca te putem ajuta cu ceva, suntem aici...
Sunt socata de o veste atat de trista...

Didi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Micky, ingrozitor, ce durere, imi pare foarte foarte rau, nu am cuvinte ....Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca si voua sa va dea putere ! Sper sa gasesti in Delia si Dilara sensul si taria de a merge mai departe !

Daca ai nevoie de ceva, orice, eu vin in Bucuresti de Paste, 25-27 aprilie si dacate pot ajuta cu ceva da-mi un PM.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Micky...cuvintele sunt de prisos acum...dar Dumnezeu sa te ajute si sa iti dea puterea necesara sa lupti pentru fetitele tale si sa treci peste aceasta nenorocire. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Nu stiu cat te ajuta,dar noi suntem alaturi de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Acum am ajuns si eu de la birou, si ce vad??
MIKY - cumplita veste! Sa dea DD sa treci cat mai lin peste durere, ce pot sa spun? Nu poti avea cuvinte in astfel de situatii. Sincer ma doare alaturi de tine

Anca mami de Eliza si 23+ Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Doamne, intrasem sa spun multe dar mi-a pierit graiul

Miky, Dumnezeu sa-l odihneasca pe sotul tau, cuvintele sunt de prisos in astfel de imprejurari. Ma rog sa-ti dea Bunul Dumnezeu forta si taria sa treci peste aceasta incercare.

Ma alatur fetelor si daca te putem ajuta cu ceva... spune-ne.

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mikycris, imi pare teribil de rau
Nu-mi pot imagina durerea ta si orice cuvinte sunt de prisos acum, dar iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa te linistesti si sa gasesti impacarea cu viata asta atat de teribila uneori. Uoooooof!!!

Dumnezeu sa-l odihneasca si voua, dragelor, sa va dea multa putere!

10+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Doamne, Miky, ce citesc

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-ti dea putere sa treci peste asa ceva

Fata draga suntem alaturi de tine macar cu o rugaciune si un gind bun...

nu mai am cuvinte

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

sunt inmarmurita, blocata, imi vine sa plang ....cum poate sa fie asa nedreapta viata asta uneori.....mikycris CONDOLEANTE !!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe sotul tau....cuvintele sunt de prisos in astfel de momente....Doamne sunt socata.....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Micky, nu ai mai intrat de mult si m-am gandit la tine. Dar credeam ca problemele voatre sunt cu totul altele ... trecatoare, nu asa de grave si de triste.

Nu putem face altceva in momentul asta decat sa te tinem de mana virtual. Vino de cate ori ai nevoie de un umar pe care sa plangi. Si sigur ca imi ofer si eu ajutorul concret cu ce voi putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

micky, imi pare nespus de rau. Dumnezeu sa-l odihneasca pe sotul tau si sa-ti dea tie multa putere ca sa poti trece peste pierderea asta. Sint si eu cu sufletul alaturi de tine ...

16+

Mergi la inceput