Kilogramele....altele....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meischa spune:

Asa care-va-sa-zica...dar cu nororcul meu, ma astept nu numai sa dau jos kg-le in plus, dar sa mai si pun eventual cateva...
Chiar sunt curioaasa sa vad cum voi arata in decembrie, dupa ce nasc. HI!HI!HI!HI!HI!

Meisha & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Meisha si eu tot in decembrie nasc si voi avea un baietel......tu ce bebel vei avea?

quote:
Originally posted by Meischa

Asa care-va-sa-zica...dar cu nororcul meu, ma astept nu numai sa dau jos kg-le in plus, dar sa mai si pun eventual cateva...
Chiar sunt curioaasa sa vad cum voi arata in decembrie, dupa ce nasc. HI!HI!HI!HI!HI!

Meisha & BB

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Eu va dau un sfat mincati sanatos din de toate ca sa fie baby sanatos ca nu este mai mare multumire dact sa ai un copil sanatos si eu am pus 28kg in prima sarcina dar vreau sa spun ca nu am avut probleme cu sanantatea fetelor pentru ca si proteinele carbohidratii si fructele toate sunt importante pentru baby si feritiva de alimentele ce contin conservant.Lasa ca dupa ce nasteti o sa va dau eu un diet care la-m tinut acum si merge foarte fain saa ca mincati pana aveti timp ca dupa aceea la ..diet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Tare greu cu kilogramele astea!
La prima sarcina m-am ingrasat 25 de kg. si nu am reusit sa mai slabesc niciodata la greutatea (IDEALA, de 57 kg la 169cm) pe care o aveam inainte de nastere. Acum sunt insarcinata in 22 de saptamani si nu m-am ingrasat inca deloc fata de momentul in care am rams insarcinata. Adica chiar am slabit in primele trei luni vreo 4 kilograme si inca nu le-am recuperat. Manac normal, santos si nu ma abtin dar nu am o pofta dem ancare nebuna, nu manac dulciuri fiindca nu imi plac asa mult. Dar imi amintesc ca la prima sarcina cand ajunsesem la 22 de saptamani luasem deja vreo 9 kilograme. Asa ca nu sunt reguli. Din pacate se slabeste extrem de greu asa ca e mai bine pentru noi sa nu luam mai multe de 12-15 kg. la sarcina. Daca se poate. Sanatate tuturor si sarcini usoare. Lupta cu kilogramele dupa nastere!
Z.
22 s si 3 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meischa spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Meisha si eu tot in decembrie nasc si voi avea un baietel......tu ce bebel vei avea?

quote:
Originally posted by Meischa

Meisha & BB

La echo dr-ta a zis ca " e fetita!". Faza la care m-a umflat rasul gandindu-ma la bietul meu sot si tata care si-au dorit baiat. Pentru sufletul meu insa, fetita e ceea ce mi-am dorit!
Am DPN 5 decembrie. Da' am un feeling ca o sa vina fi-mea mai devreme...Eu nasc la Cantacuzino cu dr-ta Semen. Tu?

Elena cu burtica si sotul AL

Meisha & BB

Mergi la inceput