Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Gecko,

trimit o salva de "soparle" spre Aruba ta!

1. Si eu sunt pro-vaccin!

2. Ti-ai facut rezerva strategica de pampershi! Bravo! L-ai dotat pe Patrick cu consumabile! Da' Mami a invatat sa monteze corect diaperul sau e tot "la furat"???

3. Sa nu mai chiulesti la cursurile de puericultura...ce vrei sa ratezi diploma de inalta calificare???

4. Sper ca "bomba" si-a facut efectul asupra grupului tinta!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Bubu05,

sper ca dupa ziua dezastruoasa de ieri azi esti bine si cu moralu' ridicat! S-au adunat ieri prea multe pe frontu' tau atmosferic: nea' faiantzaru' care s-a facut ca "ploua", hormoneii tai care au trecut in ciclon, si un Vladutz conectat la voltaj maxim...bine ca te-ai descarcat! Parca dupa o ploaie totul straluceste altfel!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pentru aprecierile de ultim moment: Cristina Goji, Criss-Criss, AncaDragoman, Varuna, Luny, Sovietika si Stela! Daca am sarit pe cineva, iertare!

Imi inchei prima parte a "baletului"...tre' sa ma misc cu talent prin casa...gatit, curat, calcat si alte trebi din categoria "Cori, robot casnic". Ne recitim pe la noapte.

Toate bune!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Naty minunata veste ne-ai dat,hai nu te panica sigur va fi bine,conteaza ca Minunea ta vine acasa,oau super...sa-i dea Dumnezeu sanatate,iar voi sa va bucurati de printesa voastra...

Luny eu azi noapte am scapat de arsuri rontaind biscuiti,poate te ajuta si pe tine...oricum arsurile sint groaznice...

Violeta tinem pumnii sa treaca tornada,pai inseamna ca barza inca nu vine...dar dupa ce trece vijelia apare soarele si vine si barza...

Fetelor aveti idee cat mai pot sta cu dilatatie 2,ca eu o tin asa de miercuri?

Cory foarte emotionant mesajul tau,m-ai facut sa pling...

Va pe toate si.....

HAI BARZA<HAI...

ADELA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Fetelor, eu cum am un pic de durere prin burta, cum incep sa ma agit.
atat astept sa ma vad odata cu durere puternica si nimic, daca vedeti barza pe la voi trimiteti-o si pe la mine.

40 saptamni +2 zile il asteptam din clipa in clipa pe al nostru IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,ce fericire mare!Si lasa ca se fac ele treburile usurel,si lasa instinctul liber,yo zic ca e cel mai important....Cu ciclul,chiat te compatimesc..O sa fie bine!Felicitari pt marea bucurie!
Mamaa,vio,ce nasol cu tornada,se sperie barza,ca si asa e cam dusa cu pluta..
Am vazut si pozitie de somn de pui de Deea!
Acum ma pregatesc si eu de o pozitie cat de cat ca ma fura un somn...

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Fetelor eu ma duc spre patut ca vine soacra-mea si daca dorm nu ma mai bate la cap sau cel putin o suport mai bine odihnita.

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adela mersi de sfat pt arsuri, incerc si asa...mama lor!!..nu prea functioneaza mare lucru, lapte etc..
Stiti unde as vrea eu sa fiu diseara??? Sa vad asta:
http://www.youtube.com/watch?v=_UU-NhGFVzk&feature=related

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,nu mai este emisiunea cu nasteri la Zone reality?

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, !!! Super tare!!! Sa fie intr-un ceas bun! Abia astept sa incepi mamiceala, sa vezi cat de minunat este !

Cory, cu tatal ei seamana fata mea, nu? Ca io nu poci sa imi dau sama . D-aia si intreb pe toata lumea , sa fiu sigura ca nu e fata postasului . Eu nu am apucat sa iti felicit Lariselu' mititelu', o fac cu intarziere: sa creasca mare si sanatoasa si sa fie la fel de isteata!!! Si numai bucurii sa va aduca!!!

Stela, nu e obligatorie masca de oxigen, dar uneori te poate ajuta. Au fost fete care au cerut si carora le-a prins bine...Cat despre umblatul in burta, asa cum a zis si Clau, nu simti nimic!

Gata, Olga la intins de oase, ca ma doare fundul de stat pe scaun, recuperand la pagini necitite! Pupam fetele si bebicii micii!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput