Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(122)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Criss-Criss si Cory, cand vad galerie pentru mine mi se taie respiratia!!! Eu parca tot nu realizez ce mi se intampla! Piscati-ma sa-mi revin!

Vio 39s Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,

iti tin pumnii sa te misti si sa se miste treburile contracronometru...ca sa gasesca Iulia totul in regula!

Sa fie dupa cum vrea inima ta...adica sa ai ragaz pana marti sa-ti pui trebile in ordine!

Felicitari pentru progresele Iuliei si pentru montajul de sunet-imagine si de suflet intitulat: "Minunea mea!"

Si ai absent motivat!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Chiar asa, Naty, e minunat ce vesti ai, mai putin cea cu CM, am uitat de existenta lui!..dar Iulia e fata mare, azi-maine are 2 kg!! vine acasa la mami si la tati!! asta cere sa sarbatorim!!!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Naty asta e cea mai buna veste pe care o aud de multa vreme . Ma bucur de parca ar veni acasa Mara...gata ca m-am emotionat.

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Naty, felicitari pt progresele rapide ale Iuliei! Si in privinta instructiunilor de folosire, stai linistita, caci instinctele materne isi vor intra ft repede in functiune, sau dupa cum a mai spus cineva aici, cand vei fi fata in fata cu ea vei sti ce sa faci!!! Pana la momentul magic, spor la alergat si trebaluit!

Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si fetelor, multumim din nou pentru aprecieri la adresa printului!

Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Suratelor, aici se pregateste o furtuna ingrozitoare, deja tuna si fulgera rau de tot. Acum vad ca au emis si "tornado watch" pentru zona unde locuiesc eu. Cainele deja tremura ca piftia sub birou. Iau o pauza de ciripeala si revin cand da soarele.
V-am pupat.

Vio 39s Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Mihutza,

ce m-a relaxat stirea ca asigurarea medicala iti acopera si costurile nasterii!!! Viitorul suna (mai) bine pentru tine si Andra!

Multumiri pentru serviciul de mesagerie prompt si de calitate privind pe bebe Adrian (by Adriutza)!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Mai Vio,

ce mai veste cu "tornada ma-sii"...fuga in pivnitza! Stam ingrijorate pana trece! Si tinem pumnii sa rasara repede soarele pe strada ta! Si barza! Doamne-Ajuta!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Violeta stai cumintica, ia catelul in brate si nu te agita ca nu e momentul daca zici ca e asa naspa vremea.

Ursulet tu nu esti inca in prenatal?

Ana 37+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput