Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
noi am stat in curte la gratarel si asa cum v-am spus le-am luat astora mici cate un ou mare kinder (din partea iepurashului catolic) si le-am ascuns in iarba ei se tot jucau prin curte si la un moment dat chiuituri, tipete de bucurie gasisera ouale de cioco si le lasasera pe drum cautau peste tot iepurele care le-a adus numai dupa ce l-au cautat bine si s-au convins ca iepurila a fost fff rapid si a fugit deja...au desfacut ouale si surpriza lor
vicky, spor la alergaturiin carol
Mirelutza multumim pentru vot
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Ma mai primiti aici?
Fetelor sunt o mare nesimtita, Monica a plecat fara sa ma vad cu ea sa ne luam ramas bun, pe aici nu am mai intrat pe Ym nu am vorbit...nici eu singura nu-mi gasesc scuze....dar asta e. Nu mai am vreme nici sa mor, vin fff tarziu acasa, de regula pe la 8, nu am tragere de nimic, fac dus, o spal pe Ale, lancezesc pe la tv si cam astea sunt zilele mele.
Azi am zis ca macar atat sa fac, sa intru si sa va zic ca traiesc, ca tot nu am somn si m-am trezit fff devreme. Pt ca in restul zilei am deja program si iar nu as fi apucat.
Sper ca sunteti toti ok, nu am citit nimic, acum incerc sa frunzaresc cateva pagini din urma pana s-o trezi Ale. Apoi plecam in Carol, pe la 10 as vrea sa fim acolo, diseara party la un Mc si...cam asta e programul nostru de we.
Va pup....
Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va astept la o .
Monica, imi imaginez bucuria si chiotele copiilor cand au gasit Kinder-ul de cioco. Ce surpriza frumoasa .
Eu cu Dani ne-am trezit, ne-am luat micul dejun si acum asteptam sa iasa soarele si sa se mai incalzeasca putin afara sa iesim la plimbare, iar dupa masa de pranz vom merge in Carol. Acum facem exercitii la matematica. Daca asa vrea el...
multi la fete!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
cris, ma bucur ca sunteti bine desi ocupate si multumim si vou pentru vot
ce face ale, cum mai merge la gradi?
vicky...ce scolar constiincios si plimarica placuta si tie si lui cris in parculet
restul fetelor pe unde sunteti?
va sa aveti un we fain
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
buna rahovistelor
pe unde sunteti?
noi ieri am fost la piscina, a fost tare fain dar acolo nu aveau la bar decat suc f rece si alex bineinteles ca a baut si acum e zob cu gatul, tuseste asa e ragusheala
ruxandrei a doua noapte la rand i-a curs sange din nas prima data am zis ca poate si-a bagat degetul in somn...dar de 2 oir??/ oare ce poate sa fie...maine trebuie sa mergem cu ea la dr sa vedem...
ma simt cam aiurea iar tusea si reprizele astea de curs sange m-au scos nitel din ale mele...va pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Noi n-am mai ajuns in parc, am ajuns la Budimex, ca Dani a avut iar probleme cu burtica. I-a dat tratament si acum se simte bine.
Monica, imi pare rau pt. Alex, il sa-i treaca. De Ruxi, pot sa-ti spun din proprie experienta, s-ar putea ca vasele de sange sa fie f. subtiri. Asa am patit si eu cu Adi, cand era mic. De pe la 4 ani, pana pe la 7 ani, i-a curs mai mereu sange din nas. Si mai ales noaptea. La un moment dat, i curgea pe ambele nari, chemam Salvarea sa-i faca niste injectii cu vit.K... a fost rau si imi imaginez prin ce treci tu acum. Am fost cu el la dr., i-a dat tratament cu un unguent, si mai exista solutia ca atunci cand mai creste sa-i cauterizeze venele. Dar nu a mai fost nevoie, ca a crescut si s-au intarit singure. Era terorizat bietul copil, daca isi sufla nasul, curgea sange, daca alerga si el la joaca, patea la fel. Eu dormeam noaptea iepureste, era de-ajuns sa se miste in pat si aprindeam veioza. Nu vreau sa te sperii, nu cred ca la Ruxi ar fi acelasi lucru, oricum o va vedea dr. si te vei linisti! Doar mi-am amintit prin ce am trecut eu. Se pare ca noi, mamele, nu avem o clipa de liniste.
Va las sau ceai.
Ma pregatesc sufleteste sa-mi "savurez" feliile de gref. Doar sunt la cura...
Multi, multi ! Sa aveti o zi buna si o saptamana minunata.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vicky, of...imi pare rau ca nu s-a simtit bine Dani...ce-o fi cu copilashii astia mici ai nostri? nu stiu parca nu-mi aduc aminte ca noi sa fi fost asa bolnaviori
sanatate multa si aveti grija de voi
ruxi a fost bine, nu i-a mai curs sange din nas dar alex a tusit toata noaptea azi mergem dupa tratament si intrebam si de ruxi
va pe toate
sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va astept la o fierbinte, eu una am inghetat dimineata.
Monica, ma bucur ca Ruxi e bine. Sanatate si pt.ea si Alex.
Dani se simte bine, ia tratament in continuare si tinem un pic de regim (asta include si laptele si e disperat, e un mare bautor de lapte), si asteptam ziua de sambata sa plecam in excursie. Pana atunci, trebuie sa ma fac eu bine, ca am reusit sa racesc, ma dor ochii, capul, dar ce nu ma doare.
Va de la distanta sa nu va molipsesc, sa aveti o zi buna!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am revenit si eu dupa mini-concediu in care am lancezit, vorba aissei. Vremea a fost si este in continuare oribila, asa ca nici macar sa ne plimbam n-am putut.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
vicky, imi pare rau ca trebuie sa tineti regim...sper sa treaca repejor si sa puteti merge in excurie...sanatate si tie si lui Dani
Vio, cum merg lectiile de muzica?
lexi, bine ca v-ati odihnit
alex a facut si febra pe langa tuse(acum tusea parca a mai cedat un picutz) nu face febra mare...pana in 38 a facut iar dr a zis sa mergem pe un sirop de tuse care are si antitermic si daca pana maine seara nu scade mergem la control
ruxi este bine dar in plina stare de rasfatz si nemultumire
eu pe-aici pe langa casa omului ieri am avut musafiri si se anuntza din nou maine-poimaine..., azi am gatit cate ceva...si cam atat...de dulciuri nu prea am mai avut chef(sa fac...nu sa mananc)
va pe toate si mi-e dor sa fiti din nou active Dory, Mirel, cris, viovio, andre-ea, raluca, simona...pe unde sunteti?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post