Cafea cu aroma de femei *77*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by iahim

quote:
Originally posted by alic

Neatza!

sa nu ma bateti...am avut o gramada de preocupari si n-am mai deschis calculatorul deloc.....in schimb am petrecut la greu : gratare, dans si tot tacamul....
ati povestit cum ati sarbatorit? ma duc in urma sa citesc...noroc cu Ramy ca m-a luminat, habar n-aveam ca s-a reluat vechea cafenea....

ALICe

eu

Alic,ai fost absenta ieri nemotivata.Nu ai raspuns la apel.Ca urmare va trebui sa deschizi cafeneaua intr-una din zilele urmatoare dis de dimineata!

da, sa traiti! promit sa ma conformez....

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Si noi pe aci

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Grea miscare Ramy azi pe forum ce nu-ti mai prieste cafeau?!

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Bei cata afurisenie din partea ta meiiiii. Am dormit si eu astazi ,eu care nu dorme de amiaz , da m-am simtit rau si dupa un calmant am adormit da acu nu mai am nimic nimicuta

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_mire spune:

hi hi!
eu am trecut pe aci sa va zic noapte buna
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ramy si sa stii ca mai ma fac
Mire noapte buna si tie.

intregul al cafengitelor.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Dodo pupam pui mic si bine si pe tine ca noah...apoi urli dupa mine "cuscra ce ai cu mine? pe mine nu ma pupi?" he he

Mire trimitem multi

Noapte buna la toate fetele si multi pupici

Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Iahim,multumesc pt. urari.Toti copiii si parintii din lume sa fie sanatosi!
Printeso,te inseli,n-am facut in viata mea cozonaci,sfinti,macenici,cum le zici tu,si...alivenci cum vrea Adina.Le-a facut maman si mi-a dat si mie.Sunt lenesa la capitolul asta si zau daca-mi fac probleme!
Pup toate fetili si somn usor,ca maine incepe alta saptamana de corvoada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Aida scumpo,multam pt. mailuri,multe au mai fost ,ai scapat la pc?.M-ai starnit pe mess si m-ai lasat cu okii in soare.Sa inteleg ca pisicuta e mai bine?Te implor sa zici 'da'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Iubitaaa , Emma e mai bine , da.
Azi s-a trezit super nervoasa si nimeni nu putea sa ii spuna nimic , noroc ca a venit bunica-mea sa stea 2 nopti aici ... ca altfel ... Atat a fost mai linistita cat am fost la delfinariu , ceva leagane de pe acolo si pe malul mariiiii , dar cand am ajuns acasa iar a inceput calvarul. Asa ca pana la 7 cand a venit mama de la servici a fost cosmarel copilu asta , apoi pe la 8 a trezit-o mama (ca adormise de nervi) .... si nu doarme nici acum ... dar si s-a distrat in fiecare moment.
Ciudat e insa faptul ca ne-am distrat impreuna dar era si mama de fata.

Nu mai schiopateaza , nu prea mananca si tot asa de umflat este piciorul

Dimineata am sunat la cei de la Galati si tocmai ce vorbisera cu doctorita din Siberia. Ne-a transmis ca este foarte multumita , ca tocmai din cauza asta schema de tratament a fost doar de 10 zile , inflamatia este un efect secundar al tratamentului dar si un semn ca si-a facut efectul ... si oricum nu ar fi putut sa faca mai multe zile de tratament din cauza inflamatiei.

si somn usor la toata lumea!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput