Cafea cu aroma de femei *77*
Raspunsuri - Pagina 10
iahim spune:
Buna dimineata fetelor!
Astazi sa fiti toate de garda.
Atentie,incep sa strig catalogul,mai tarziu nu se poate.
AIDA
ALIC
BELUTZA
DODO
FANNA
INA
IULIANA
LULU
MAADI
MARU
MS.LARA
PRINCIPE
RALNIED
RAMY
SLIMATEY
TEO-MIRE
WONDERFUL,
ADUNAREAAAAAAAA!Vreau sa aud "PREZENT" de la toate!
ramyteo spune:
Prezent!
si o 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
iahim spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
LA multi ani!!!!!!!!!!! Felor va doresc sa aveti parte numai de bucurii!!!!!!!!!
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Moama ,Ramy...cred ca o sa fii tare odihnita azi!!!Ti-a ramas ceasul in urma sau te-a trezit careva????
iahim spune:
Te sarut dulce,am vazut ca ai postat pe la 5 dimineata,sper ca esti odihnita pentru azi!
MsLara spune:
'Neata si PREZENT!

Eu am fost aici la 8.30 dar am stat sa
din urma... Oricum prezenta cu
si
!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali 
ramyteo spune:
Iahim...ficamea m-a trezit azi dimineata la ora 3 si apoi nu am mai putut adormi si nici sotul nu dormea la ora aia ,m-am uitat la un film si apoi pe sot la mancat sa vina langa mine
si la ora 5 am zis ca ma pun sa scriu ,sa fiu prima care zice "La multi ani", apoi ne-am trezit cu fata "lipa-lipa" si ne-am dus la nanica
Sunt fres ca tre sa fac curat ca astept sa imi vina musafire
desii nu zic ca am un ochi lipit de somn![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
ramyteo spune:
Lali multumimi pentru mancarica ca daca nu erai tu trebuia sa fac mancare azi , asa ca am scapat![]()
Va
pe toate
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
iahim spune:
Neata Lali,poftim la cafea!Sunt inca atatea locuri libere,fetele astea nu prea ne onoreaza cu prezenata!