Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
Andreea, (aniast, Nu sunt absolut deloc de acord cu pediatra asta.
mi se pare o mare solicitare pt stomacel, sa introduci totu; asa rtepede. n-or fi toti nemtii si americanii batuti in cap....iar faza cu alimentele alergene dupa 7 luni m-a dat pe spate, pai terenul alergic poate fi tinut sub control de alaptare pana la vreun an...cu dieta grijulie....
dar ficare face cum vrea.eu merg pe sistemul safe, cateva lingurite dintr-un aliment nou, 2 zile minim intre ele.
in lg cu congelatul mi se pare o idee f f buna, dar sa stii ca dupa mancare tot trebuie pus la san copilul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
melaniatud spune:
Nana Aveti echipa...aveti valoare... Andreiutu-i cel mai tare
papam tot de acum las ca stiu eu!!Bravo!!
Poze noi cu Tudor la 5 luni
http://community.webshots.com/user/melaniatud
greyeras spune:
Hai sa vedeti cu ce ma mandresc eu:
http://family.webshots.com/photo/2944345710103069517PFDIRg
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Roxana_G spune:
Myral, si fie-mea era tot asa dificila, desi pare ca a acceptat mai usor diversificarea. Dar tot mofturi si tot cu greutate mai mica. Eu o tin pe a mea, ca unora asa e le e soiul. Fie-mea manca orice cu banana.
Rodica, poate ar fi cazul sa incerci si cu piure, nu cu supica. Alex nu a pus gura pe supa si nici pe supa crema, direct piure. Incearca si altceva, este evident ca deocamdata nu ii place oferta. Uite ce au mai recomandat fetele, sa le dam mancare cu gust. Vezi ce au mai scris si Betty si Aniast si poate te ajuta.
Alinus, imi pare rau ca nu am scris de ieri, m-am bucurat tare ca ai reaparut pe forum. Nu mai gaseam nr tau de telefon (te rog da un PM cu el) ca eu chiar voiam sa te sun sa vad ce mai face baiatul. Acum e mult din urma de citit, asa ca te rog pentru baba surda mai spune o data cum e, ce ati mai facut cu eczemele si problemele lui.
Betty, si eu auzisem de folia de aluminiu ca nu este sanatoasa.
Diwana, chiar tragi-comica situatia cu tatal tau. Sunt tare suparaciosi. Ne juram noi acum ca nu o sa facem asa dar sunt singura ca si noi vom fi asa, chit ca intamplator. paracioasa mare. Dar contez ca nu ii spui lui taica-sau ca si eu cred ca Andrei are ceva si de la mine. Cat despre gatit la abur, o fi el sanatos, dar mie tot mi se pare ca lipseste ceva.
Gabitz, de ce esti in pasa proasta? Adica ieri erai, mai esti?
Andreea11, inteleg cum stati cu iaurtul, dar zi cum stai la capitolul comunicare. A rezistat omul atator tigai? Sau v-ati pus pe discutii serioase si pe actiuni concrete?
Vero, daca aude sotul meu cum e cu pilulele alea nici nu ma mai lasa sa pun sterilet. Eu imi amintesc ca am citit undeva ca unele cresc si unele diminueaza libidoul.
Prisi, nu ma gandisem sa ii dau apa cu cana, ca el cu lingurita nu vrea. Poate cana i se pare distractiva.
Papanash, exista o lista neagra a bonelor pe forum. Azi nu am reusit sa dau de prietena mea, dar in weekend o dau eu in gat pe forum pe nemernica aia de bona .
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
greyeras spune:
Melania noua ne place de Tudor cum l-a dat pe el gata biberonul cu cereale.
Nu te-ai prins si tu de ce am pus si noi poze, poate, poate acolo ceva, si asa nu furam niciodata pe la Iasi.
carpatina spune:
Yaia, sper ca sunteti bine..
Nana, ma bucur de vestile voastre... se pare ca i-au ajutat majoretele (cine oare le pusese?).. asa ca Pa-pa Andrei!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Fetelor voi culcati bebeii pe pernuta, ca mama m-a disperat ca sa culc copilul pe pernuta sa nu-i vina mancarica inapoi sa se inece?
carpatina spune:
Gata.. ca-i weekend..
Va urez La multi ani! pentru maine.. sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de ea impreuna cu familia!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
nana, ma bucur imens pt voi!!!!
la mine fierbe un morcov pe foc, hihihihi, sa vezi ca nici nu se-atinge baiatu. Sunt f sceptica
betty, am incercat in cuptor in Jena, dar sotul meu a zis ca fibra e tot tare si nu m-a lasat sa-l dau. L-am halit eu cu unt, miamiiii
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo