FIV 167

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Mihaele, si eu tot la primul FIV sunt. Hai sa iti spun revelatia mea de pana in acest moment (ante-punctie): NU E GREU DELOC, FIZIC NU SUNT MOTIVE DE STRES! Pe bune, fizic nu mi se pare vreo mare suferinta - investigatii si injectii nedureroase. Toata problema e la scufitza. Cum receptionezi mental si cum te raportezi la tratament. Uite, tu fizic ai raspuns excelent, ai embrioni numerosi si sanatosi, ce o sa faci insa in astea doua saptamani pana afli rezultatul? Nerabdarea - care ne bantuie pe toate - e fireasca, stresul excesiv poate fi malefic insa. Mai ales cand stresul devine o a doua natura, nici nu iti mai dai seama dar ajungi sa cauti motive de stres, sa te anticipezi gen "dar adaca aia nu merge bine, dar daca aia nush ce face, dar daca, dar daca..?" Mai tii minte povestea cu drobul de sare care o sa cada pe copilul inca nenascut? Cam asa. :)

Deci, Mihaele, te rog frumos: daca eu stau intr-o sambata dimineata cu soare sa iti scriu asta pe forum in loc sa ma duc sa ma plimb cu bicicleta in orasul asta frumos (ceea ce o sa fac, totusi, dar un pic mai tarziu:), este exact pentru ca imi pasa. Intelegi? Fii mai relaxata. Va urma asteptarea cumplita de dupa ET, este esential sa ai o buna stare de spirit si sa nu CAUTI motive de stres. De acord? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

LucaLuca ai dreptate dar credma nu am intrebat ceva pe forum asa de a ma afla in treaba de trei zile ma chinui sa ies afara si nu pot nu stiam daca este bine sau nu supozitorul cu glicerina te pup si o plimbre placuta ati doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

LA MULTI ANI!!! la toate fetele,si odata cu venirea primaverii sa vina si bebelusii.
mihaele-pentru constipatie foloseste kiwi.ai sa vezi cat de mult te ajuta.incearca 2 dimineata si 2 seara si ai sa vezi a 2 zi ca nu mai esti constipata.functioneaza.In privinta stresului;il ai acum ai sal ai pana la aflarea rezultatului si apoi daca totul e ok o sa ai stres pana ai sal aduci pe bebe pe lume.deci?asa santem noi femeile.mai plangacioase.dar totul trece.mult noroc si succes cu reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

LA MULTI ANI , fetelor, sa aveti parte de o zii minunata , primiti si cite un buchet de de la mine.MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

La multi ani , noua femeilor care avem sau care asteptam sa aducem pe lume cele mai frumoase minuni.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

La multi Ani, frumoaselor!

Mihaele, draga mea, bafta multa iti doresc la ET. Nu te mai agita asa din orice, LucaLuca a avut dreptate. Sigur va fi bine, stai linistita, de ca cap vin toate.

Felicia, multa bafta la ET, sa se lase cu multi embrionasi babani!

Kittyke, tu luni te duci la eco, nu? Abia astept sa ne povestesti.

Va pup pe toate,
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE DOAMNE SI VIITOARE MAMICI SI UNELE DINTRE NOI DEJA MAMICI SA FITI IUBITE SI SANATOASE SI SA DEA DUMENEZEU SA NESTRANGEM FIECARE DINTRE NOI PUIUTII LA PIEPT.

MIHAELE: multa bafta maine si fii curajoasa si optimista ca asta coteaza cel mai mult. Fii puternica si rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara.
Iti tin pumnii. pupici
FELICIA: bafta multa luni la puntie. iti tin pumnii. o sa fie bine.

va pup dulce si multa bafta

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE TUTUROR FEMEILOR MULTA SANATATE SI FERICIRE!
Mihaela si Felicia mult noroc la et. si punctie.
Antosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Doamne, m-a cuprins panica!Vad ca deja am o secretie maronie!Trebuia sa imi vine pe 13 dar vad ca se grabeste luna asta!Parca vad ca luni e ziua 2 si incepem si noi in sfarsit odiseea cu un preludiu(in cazul nostru fiv plus icsi:))
'La Multi Ani!fetelor si sa fiti ubite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

fetelor mai intai LA MULTI ANI mamelor si viitoarelor mame

vroiam sa va intreb ce sa fac :-mi-a aparut o iritatie pe piept si la subrat ,initial am crezut ca e de la epilat ca ultima data(acum doua saptamani) o incepatoare mi-a pus ceara fierbinte si m-a cam durut,dar acum vad ca s-a extins si pe piept
o fi de la vitamine :ca eu iau si 4 tb acid folic(1,2 mg)si o tb Elevit si pe Elevit scria ca excesul de vitamine provoaca urticarie si iritatii ale pielii
simt o mancarime de nu mai stiu ce sa fac
de ieri seara am inceput sa ma dau cu ceai de musetel ca ma calmeaza cat de cat pt veo 2 ore,sa merg la dermatolog sau sa mai astept ?
ce ma sfatuiti?

Ah si bine ca ati pomenit de supozitoare cu glicerina ca si eu sunt constipata (inainte aveam scaun in fiecare zi) acum de vreo 3 zile nimik

Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput