FIV 167

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

LA MULTI MULTI MULTI ANI FETELOR CURAJOASE DE PE FORUM!
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti cel mai mult: copii frumosi si sanatosi, sa va iubeasca toti cei dragi!
Si......ramaneti la fel de optimiste si de pline de viata!
La multi ani!
augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Iubitele mele salvatoarele mele ajutati-ma eu am probleme cu iesitul afara ce ma invatati sa fac dupa ET oare o fi bune supozitoarele cu glicerina su nu am voie va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani tuturor fetelor curajoase si luptatoare de la acest subiect!!!
Mihaele ai voie supozitor cu glicelina,eu mancam si mult kiwi.Iti tin pumnii sa fie cu ochisori

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:
Originally posted by mihaele

Iubitele mele salvatoarele mele ajutati-ma eu am probleme cu iesitul afara ce ma invatati sa fac dupa ET oare o fi bune supozitoarele cu glicerina su nu am voie va pup dulce

Mihaele
doar supozitoare cu glicerina sa folosesti si acum si dupa et! nu te chinui, nu te stresa. de la utrogestan se intampla.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Mihaele, ia aduna-te si mobilizeaza-te! Nu te mai stresa atat, ca mai mult rau iti faci. Tu vrei sa devii mama, sa aduci pe lume si sa cresti o fiinta care are nevoie de ajutorul TAU, deci trebie sa fii puternica si independenta. Nu ai nevoie de *cârje*, de sfaturi pentru cele mai mici gesturi. Bineinteles ca este important sa ai pe cineva care sa te sfatuiasca, iar fetele de aici o fac cu drag, dar am impresia ca tu acum iti cauti slabiciuni doar ca sa ceri ajutor. Ai spus de multe ori ca daca nu ar fi fost forumul nu ai fi fost in stare sa faci FIV-ul, sau sa il duci pana la capat. Nu mai gandi asa, e contraproductiv si inselator. Forumul poate fi un excelent sprijin teoretic si sursa de informatie, dar decizia si *lupta* pentru un FIV tin de tine si de cuplul din care faci parte; te rog sa ai mai multa incredere in tine! Aduna-te un pic, nu te mai stresa, fa lucrurile la modul firesc si totul va fi bine. Bafta multa la punctie! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani de 8 Martie!
Sa fiti iubite, fericite si implinite!

Felicia mult noroc mai departe, sa ai oute calitative!
Eu la 11 eram plecata de la Giuly!
Liana multumim pt. cuvintele frumoase!Cam rarut pe aici; un -ic special, pt. o fata speciala!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

LucaLuca ntreb fetele pentru ca nu vreau sa fac vro prostie e primul fiv si sper ca si ultimul in privnta forumului ce sa-ti spun pentru maine fetle conteaca si ao contat foarte mult e foarte greu sa sti si sa nu si raspunsul la o probleme ele au fost langa mine tot timpul si mi-au dat curaj si sperante daca nu am- dadeau curajul si speranta eream unde sunt.
Fetelor va promit ca nu am sa va mai intreb nimic nu am sa va mai stresez ce o vrea Dumnezeu si cu mine .
Mii de scuze daca vam deranjat nu am vrut sa deranjez pe nimeni . Mii de pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Mihaele, nu reactiona ca un copil, copilul abia ce va sa vina. :)) Citeste inca o data ce am scris si o sa iti dai seama de bunele mele intentii. Ti-am zis sa fii mai putin stresata si sa ai mai multa incredere in tine insati - si iti mai spun asta inca o data! Nu am nici o intentie sa iti fac rau, dimpotriva; si nu am vorbit in numele fetelor de aici, ci in nume propriu. Te rog mult sa nu te superi, cateodata e bine sa iti atraga cineva atentia cand esti prea stresata. O floricica de la mine pentru tine!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mihaele....Lucaluca are dreptate!!! NU TE STRESA!!!!Ai toate sansele sa fii mamica multi ar dori sa aiba aceeasi rezultate care le ai avut tu asa ca stai linistita ca nu faci bine la BEBE!!!Gandeste-te la bebe si sa vorbesti cu ele te relaxeaza!!!
Apropo cate embrionasi vreti inapoi???

Mergi la inceput

kittyke iubita nu stu ce sa-ti spun d-na doctor a zis 2 blastocisti dar nu stiu sigur maine amsa vad.kittyke nu sunt stresata dar ma gandesc la toate nu vreau sa fac vro prostie .te pup
LucaLuca

Mergi la inceput