FIV 167
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Felicia multa bafta in continuare si felicitari pentru cei 6 embrioni!
Cristal1995 i-mi pare rau!
Aurel_cris sa-ti traiasca minunea de fetita!
Madalina28 multumesc frumos pentru urari!
Rami73 ma bucur ca ne-am revazut si-mi cer scuze ca nu te-am asteptat, dar am primit un telefon si a trebuit sa fug! Cum a fost, ce ti-a zis??
Zozounaki bine ai revenit si multa bafta!!
Eu m-am bucurat ca am discutat cu Cocei despre toate analizele mele si mi-a facut deja o schema de stimulare. Mi-a zis sa i-o arat si profului cand merg la eco, sa vedem daca si el e de acord cu ea. Deci mi-a zis ca ar fi bine sa fac PUREGON 100 UI/zi primele 5 zile, apoi PUREGON 100 UI /zi combinat cu MENOPUR 75 UI/zi. Cum vi se pare schema??
Dar ce ma supara e ca mi-am luat de la Bios si urocultura si mi-a iesit: semnificativa pentru Escheria coli (peste 100.000 UFC/ml)
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
manumanu spune:
Multumesc, fetelor, pentru raspunsurile voastre in legatura cu calatoria cu avionul. oricum, mai e pana atunci, o sa va tin la curent.
Deocamdata, mi s-a intamplat altceva, poate ma pot ajuta fetele care au facut inhibarea cu Diphereline de 3,75. In seara asta a inceput "din senin" o sangerare... foarte mica dpdv cantitativ, dar totusi... Si ma doare si sanul drept... destul de ciudat. Oricum maine dimineata vreau sa sun la dr, dar poate a mai patit vreuna dintre voi la fel...
Va multumesc inca o data!
betty78 spune:
Ioanatugs Multa bafta la FIV. Sa dea DD sa reusesti si la anul sa iti ti puisorul in brate
Cu analizele probabil ca va trebui sa iei antibiotic
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
kineta spune:
CRISTAL,imi pare nespus de rau,cuvintele nu-si au rostul dar suntem alaturi de tine. AUREL-CRISsi pt bebelusa. NUSY,felicitari si sarcina usoara. MARIA pe mine MARINESCU m-a chemat de 2 ori in timpul stimularii,odata in ziua 8 si odata in ziua 10 cred,cand mi-a mai spus sa fac o zi Gonal si cand urmeaza sa fac Pregnilul.IN orice caz 12 zile am facut GONAL .
Ioanatugs spune:
Betty78 multumesc frumos de urari! Sumarul de urina mi-a iesi bine, insa urocultura asta, i-mi da de furca. Oare poate sa fi iesit asa si pentru ca atunci eram gripata si luam penicilina V pentru gat??? Ma bate gandul sa o repet zilele astea inainte sa ma apuc sa iau antibiotic.
Kora-pop finutza mea Laura69silk ma intreba de tine si mi-a zis sa-ti urez multa bafta la FIV-ul ce se apropie.
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
zouzounaki spune:
Dragele mele,va multumesc pt.primiresi mie mi=a fost tare dor de voi
cristal cuvintele sint fara de prisos...imi pare atit de rau...sa-ti dea Dumnezeu forta s-o iei de la capat si de data aceasta sa fie rezultatul exact asa cum il doresti
koricica tu cite arginine iei pe zi?...despre AC acum ma intreb ca oare cyclocur (care desi nu sint AC,si totusi se aseamana prin faptul ca opresc ovulatia)sa-mi faca probleme la endo?...sint in ceata
eu am sunat azi la clinica si mi-au spus ca in 13 sa merg la echo..deci mai devreme..in caz ca e endo mic,sa-mi dea poate doze de elefant..stiu eu?mi-au explicat azi,ca problema endometrului la mine este de natura hormonala..exact cum mi s-a mai spus...sper totusi ca acum sa am rezultate mai bune,mai ales ca sint mult mai linistita si fizic si sufleteste...
catalina iti doresc mult succes...si cit mai curind un puiut de greculet
mihaele cumpa mea,o sa incerc maine seara sa intru pe mess sa povestim
aurel_cris mamica si frumusetea de printesa
iana_mari sa este
fetelor dragi,ma retrag si eu acum la nanic si de abea astept sa vin si eu cu vesti super frumoase...sa aveti o noapte de vis...va imbratisez pe toate cu drag
flori iti multumesc pt.felicitare..este deosebita...mi-e dor de tine
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
misa_21 spune:
multumesc frumos pt. raspunsuri in ceea ce priveste progesteromul
o zi frumoasa va doresc tuturor!
kittyke spune:
Buna dimineata fetelor,
Cristal
Iti doresc sa ai putere sa-ti revii, acum ar trebui sa faci o pauza mai mare sa revii si psihic ca si psihicul conteaza. Esti tanara si cine stie se mai intimpla minuni si poate ramai natural.....speranta moare ultima!!!!
Fetelor inca o data va multumesc din suflet pentru urari, sincer sunt un pic speriata ca stiu ca asta este o sarcina cu risc mare dar voi ramane oprimista (incerc) si peste o luna voi stii mai multe.
Va pup pe toti si va urasc bafta la toata lumea!!!!!!!
O sa intru mai rar dar sunt cu ochii pe voi !!!!
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by maria215ro
Dragelor, chiar nu-mi spune si mie nimeni de cate ori te cheama la eco dr Marinescu in timpul stimularii?
Pe mine m-a chemat de 3 ori pe parcursul stimularii.
Cristal, imi pare atat de rau...
Kora, sunt cu sufletelul alaturi de tine.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.