FIV 167

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor, in timpul stimularii de cate ori v-a chemat la eco si in ce zile? (prof Marinescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor,imi cer scuze ca nu am dat nici un semn de viata pana acum dar nu am avut timp nici sa respir,bebelusa nu o lasa pe mami sa doarma prea mult,suntem in perioada de acomodare.
Vreau sa va multumesc pentru gandurile bune si felicitarii.
KORA,ANTOSIT,IANA_MARI,KINETA,NUSY,KITTIKE,ZOUZOU,MONILAND va multumesc fetelor
MONILAND se pare ca bulinuta mea chiar are personalitate sa fie cum vrea ea,ziua este cumintica iar noaptea ma tine treaza,am dormit de cand sa nascut doar ore pe noapte.Dar oricum merita efortul,este adorabila micuta mea draga.
Sper ca in cateva zile sa am timp sa va scriu cum a venit pe lume,povestea nasteri si sa pun cateva poze cu fetita.
MIKI felicitarii iubita caci nu am avut timp sa iti spun

CRISTINICI,TELI,GOGGY imi pare sincer rau
KYTTYKE felicitari pt cei 3 puiuti
NUSY ma bucur ca totul merge bine
MANUMAU eu am zburat cu avionul dupa 3 luni,sincer in tara mi-au zis ca pot zbura dar cand margeam la dr in Londra a zis sa nu zbor niciodata pana la 3 luni daca sunt gravida.Sincer eu nu am riscat nimic,se pare ca din cauza golurilor de aer nu ar fi recomandat sa zbori.Acum tu faci cum crezi,iti tin pumnii sa fie cu ochisori
PT TOATE FETELE CARE SUNT IN TRATAMENTE,va tin pumnii iubitele mele dragi.
la toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Aurel Cris, sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare, frumoasa si desteapta, cel putin ca mami a ei! Multumesc mult pt urari. Abia astept sa fiu si eu in locul tau. Deocamdata mai avem de crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, avand in vedere ca ieri am inceput sa am sangerari, azi am facut un test beta-HCG. Este negativ si aventura FIV 4 a luat sfarsit...
Eu o sa iau o pauza, dar va urmaresc in continuare...
Felicitari Kitty si Nusy, sa va traiasca si sa va bucurati de ei...
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Aly - Nu am cuvinte....

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CRISTAL1995 ma sperii iubita,dupa atatea incercari si a patra oara sa fie o nereusita?Iti doresc multa putere si cand vei fi pregatita sa incerci din nou.Dumnezeu n-o sa te uite SI O SA AIBA GRIJA CA INTR-O ZI SA-TI POTI TINE IN BRATE COPILUL TAU.
Aurel Cris sa fie sanatoasa fetita ta si lasa ca va veni timpul cand te vei odihni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Aly nu pot sa cred.....Doamne cat de rau imi pare.....Ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Of, Cristal, cine-a zis ca viatza-i dreapta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Cristal iubita nu am cuvinte toate cuvintele sunt deprisos am-i pare nespus de rau Cristal mergi cu Dumnezeu anainte si roaga te sa-ti dea putere sa mergi mai departe nu te da batuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Cristal, !!

Mergi la inceput