Gravidute prin FIV (13)
Raspunsuri - Pagina 19
denisa73 spune:
Raluca stai linistita,atata timp cat nu sunt alte probleme,faptul ca il simti jos este ca se pregateste,dar asta nu inseamna ca chiar vine.Eu asa am simtit la amandoua sarcinile,caci bble e intors cu capul in jos si cand se misca loveste acolo.Daca nu pierzi lichid cand loveste si toate sunt ok,nu vad de ce te grabesti,macar pana la 37 de sapt cand e la termen sa-l lasi sa stea acolo.Itri urez sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Kla,imi pare rau ca nu te-ai simtit bine ieri,pup fata si burtica!
Azi ma duc iar,sper macar pana luni sa mai stea sa se schimbe zodia si sa ajunga la termen.In Romania la cate sapt. este la termen considerata nasterea?
Va pupic dulce!
36+
si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Andrada.P spune:
Andicu mai stii cumva dupa cat timp de stat in pat s-a rezolvat problema cu placenta? Adica, dupa cat timp n-ai mai avut spotting de fiecare data cand coborai din pat...
si mamica si baietelul!
Kla felicitari pt baietzel!
Noi am reusit sa mancam mai bine ieri si astazi suntem mai in putere!
toate fetele!
Andrada
7+
andicu spune:
Andrada, cam dupa 4 sapt. am scapat de tot; insa am avut o perioda in care am stat aprox 10 zile in pat, apoi 1 sapt n-am mai avut nimic si apoi am fost la masa de Craciun la ai mei si dupa ziua aia, iar am inceput sa am spotting; iar am stat in pat si dupa o sapt cand m-am dus la eco nu se mai vedea nimic..asta a durat cam de la 8 la 12-13 sapt. Sanatate multa si sa scapi repede de griji! 
Kla, pupici pe burtici ca sa treaca repede! 
Raluca, stai cat mai mult cu picioarele ridicate, maseaza-le seara (roaga-l pe sot-vezi ca exista un unguent natural rec si pt gravide, se numeste Ruscoven-la farmacie), fa bai in lighean cu apa calduta si sare sau ceva mentolat si redu drastic consumul de sare ; asta o sa te ajute sa nu se mai umfle asa rau. Cat despre senzatiile la burtica, cam asa aveam si eu de la 34-35 sapt., il simteam jos pe bebe, cateodata apasa f tare, dar colul era inchis...cred ca e normal de la varsta asta. Rabdare si sarcina la termen iti doresc! 
Denisa, in Romania sarcina e considerata la termen la 36-37 sapt. Practic perioada 37-42 sapt este considerata luna terminala. Succes la dr! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !
Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
carmendu spune:
lucaluca, da, ai inteles bine.
am transferat 2 embrioni, iar unul dintre ei s-a divizat in 3. sunt toti 4 viabili si bine merci.
stiu ca nu e posibil, dar uite ca s-a intamplat. nimeni nu intelege.
fac ecografii si medicii isi cheama asistentii, astia o mai cheama pe alta doctorita sa vada "minunea". isi printeaza si ei mai multe poze cu ecografiile. ce mai, sunt studiu de caz!!!!
ancaoradea, imi pare rau ca ce-al de-al doilea saculet era gol. iti doresc ca cel care a ramas sa se dezvolete bien si sa ai o sarcina la termen si un bebe sanatos.
diana d, sanatate multa si sa ai incredere in tine si in fortele tale. o sa vezi ca pana la urma tot raul spre bine.
ciarli, multumesc pentru gandurile bune pe care mi le-ai scris. pentru embrioreductie am mai multe posibilitati. sa fac la bucuresti, dar aici e triky pentru ca medicul meu nu stiu daca a mai facut, chiar daca e seful unui centru materno fetal, dar e nou infiintat.
apoi mai am o posibilitate sa fac asta la sibiu, unde de altfel am facut fiv, sau sa ma duc la viena.
am vedea.
sa aveti o zi buna
carmen
8+
ciarli spune:
Draga Kla, daca si fiu-tau o sa fie asa incapatanat cum sunt buburuzele mele, ma indoiesc ca ii vei gasi tu nora
.
Noi suntem bine, slava Domnului, am cam scapat de colici, nu de tot, ne mai aducem aminte din cand in cand. Dar cred ca o dam in dinti, Maia isi mananca manutele tot timpul si plange, se cam trezesc si peste noapte (abia ma bucuram ca pot sa dorm si pana la 6;30), dar nu..n-am eu norocula asta
. Speram sa incepa dintii pe 6-7 luni sa am si eu o pauza de respiro, ca nu mai pot de oboseala.
Insa sunt atat de dragute si scumpe ca uit de toata oboseala cand le iau in brate. Ganguresc si rad toata ziua, ce sa mai, sunt topita.
Va pupam pe toate,
Ciarli, Leia si Maia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
kla78 spune:
CIARLI incapatanat sigur va fi ca doar tre' sa semene cu ma-sa
aaaa si si ta-su e la fel,deci vom fi o familie de caposi!
fetelor eu dispar cateva zile ca merg la sora mea si nu stiu cand ma intorc asa ca va pup si ne "revedem" cand ma intorc!!!pupici si aveti grija de voi si de burtici si de bebici!
ANDRADA pe cand ma intorc sper sa vad vesti bune de la tine!!!sa nu mai ai ncii un fel de spoting si bb sa creasca mare si frumos la tine in burtik!!!mersik pt felicitari!!!
v-am pupat!
30+
Denis Alexandru
denisa73 spune:
Fetelor,am fost ieri la dr si mi-a ma felicitat si moasa si dr. au spus ca am facut bine ca am refuzat internarea si inducerea nasterii,caci am avut dreptatae era prea devreme si uita asa a mai stat o saptamana de atunci.Mi-a zis totusi ca mai e lichid numai intr-un singur loc,dar nu la masurat ca nu are eco bun, si a mai zis ca daca copilul se misca la sfarsit de sapt mai putin sa ma duc la spital.Eu sper sa ajunga pana luni cand e la termen si ma duc sa fac iar eco bun.Pana atunci va pupic dulce si sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea!
36+
si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
catalina2307 spune:
Buna fetele . As vrea sa intru si eu in clubul vostru.Am tot dat tarcoale pe aici dar am promis sa nu intru pana nu fac eco. Deci concluzia : sunt proaspata mamica de gemeni, FIV1 in Grecia -Atena, Clinica Mitera, cu blastocisti, ET-25 martie, DPN -16decembrie2008 (se pare). Valori Bhcg au fost :ziua 6 -33,82,z8 - 110,84, z10 - 270,21, z12 - 637,36, z20-9671,99.Cam atat despre mine. Sunt putin stresata, am tot citit povesti despre sarcini gemelare cu probleme,sper din tot sufletul Dumnezeu sa ne fie alaturi. Deocamdata cred ca ma puteti trece si pe mine in listuta. Multumesc si va pup.
6+
catalina2307 spune:
Si inca ceva.Ieri s-au vizualizat 2 SG cu diam. 1,2 respectiv 1,13, amandoi cu VV prezente de 2-3mm. Credeti ca este ok pentru acest moment al sarcinii?(dr. a calculat 5 saptamani si 2 zile)
Multumesc anticipat.
Ginger00 spune:
Eu am intrat sa salut fetele si noile burtici ca nu avem timp de mai mult.
Gemenoaselor (vad ca sunt destul de multe) pregatiti-va psihic si fizic de treaba ca nu o sa aveti timp de nimic ![]()

Mamica de gemenasi smecherasi