Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

Cam tarzior din partea mea insa sper sa fii avut un 8 Martie superb,cu multe amintiri placute.

Noi nu prea ne laudam cu nimic. Decat ca am facut o cura groaznica de dulciuri, de imi e rau de la ele...De acum nu mai pun gura pe ele, sa imi vina si rau, nu mai imi pasa. Mi s-a facut scarba de ele...
Bebe e tare agitat si am impresia ca iese prin burtica, uneori surprind o manutza sau un piciorus cum iese...parca suntem aliensi.
Ba mai mult se pare ca am intrat intr-o criza de panica, am impresia ca nu o sa ma descurc, ca deja nu ma descurc...ce sa zic, sper sa treaca cat mai repede starea asta ca vad ca duce rapid catre depresie, si chiar nu am chef de asa ceva.

Ma bucur sa vad ca majoritatea sunteti foarte optimiste si vesele...asa e bine. Eu inca nu ma pot aduna, am inceput sa urasc sa merg la servici, simt o presiune enorma din partea tuturor si am impresia ca nu fac fatza.

Cand vad cat de informate sunteti toate, eu stau si ma surprind ca de fapt nu stiu ce am pazit ca tot nu stiu nimic despre ce va fi, cum va fi, offfffffffff

Incerc sa fac multe si nu pot, si ma otic, sunt mai rau ca o baba.

Voi cum reusiti sa va intoarceti de pe o parte pe alta in somn? Ca eu mor de durere, simt ca ma rup in doua...Trebuie sa ma trezesc, sa stau cateva minute in fund si abia apoi pot sa ma intorc pe cealalta parte...pe care amortesc imediat si trebuie sa caut alta pozitie..
Iar acum am si alta belea: m-au apucat carceii: de dimineatza nu m-a lasat nici macar un pic.

Toate lucrurile astea mici plus faptul ca nu ma mai simt in control pe mine si pe corpul meu plus ca nu ma mai simt activa ma darama, ma fac sa ma simt inutila, mare si grasa si tot timpul cu foamea in gat.

Hai ca nu va mai stresez cu tampenii d-astea, ca vad ca nu am zis nika pozitiv azi, numai ma plang ma plang si ma plang...nu imi sta deloc in fire si ma enerveaza la culme si chestia asta.

Va pup si va doresc la toate sa nu fiti ca mine..si sa reusiti sa va simtiti bine in pielea voastra..eu voi incerca, insa deocamdata nu reusesc

Felicia 29+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ehe, fecian, esti de-a noastra. Ma trezesc noaptea din cauza carceilor... sa ii zici medicului/moashei, cred ca iti va da magneziu, mie mi-a zis de Elevit, ca nu sunt f. des, si parca m-au lasat.
Cat despre ce facem cu bb.. cetim, cetim, la teorie sunt AS, practica ma omoara; de aia noi exersam pe Lucy: o ia tati pe umar ca pt ragait; io tot ii propun sa punem si pampersi; ne sperie ca bb la nastere are cam 3 kile...Lucy are 5kile, va dati seama ca bb va fi cat coada ei!!!

Nu iti mai recomand dulce, de la ele e posibil sa fie atat de energic bb, si sa incerce sa iasa pe la buric.

Cat despre dormit...eu am parasit patul conjugal de muulte luni: pe canapea, care nu e chiar in unghi de 90 grade, ci mai degraba mai ascutit, dorm mai bine, pe ambele parti, ma scufund in partea adancita, si sprijin burticul fie de spatar, fie de shezut; ma ajut cu 2 pernutse, de grosimi diferite. Seara...tati vine si imi mai maseaza chishioarili, adica el vine la tv, iar bonus are 2 labe in bratse.
Mie mi se par seara picioarele...mai umflate.
Iar la munca...nu ash fi crezut ca zic asta, dar abia astept sa raman acasa. Vorbim dupa ce raman acasa!!!

Deci esti o gravida normala!

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

ehe, fecian, esti de-a noastra. Ma trezesc noaptea din cauza carceilor... sa ii zici medicului/moashei, cred ca iti va da magneziu, mie mi-a zis de Elevit, ca nu sunt f. des, si parca m-au lasat.
Cat despre ce facem cu bb.. cetim, cetim, la teorie sunt AS, practica ma omoara; de aia noi exersam pe Lucy: o ia tati pe umar ca pt ragait; io tot ii propun sa punem si pampersi; ne sperie ca bb la nastere are cam 3 kile...Lucy are 5kile, va dati seama ca bb va fi cat coada ei!!!

Nu iti mai recomand dulce, de la ele e posibil sa fie atat de energic bb, si sa incerce sa iasa pe la buric.

Cat despre dormit...eu am parasit patul conjugal de muulte luni: pe canapea, care nu e chiar in unghi de 90 grade, ci mai degraba mai ascutit, dorm mai bine, pe ambele parti, ma scufund in partea adancita, si sprijin burticul fie de spatar, fie de shezut; ma ajut cu 2 pernutse, de grosimi diferite. Seara...tati vine si imi mai maseaza chishioarili, adica el vine la tv, iar bonus are 2 labe in bratse.
Iar la munca...nu ash fi crezut ca zic asta, dar abia astept sa raman acasa. Vorbim dupa ce raman acasa!!!

si o burticutsa

Mamaaaaaaaaaa Cleo esti de belea, am ras de m-am stricat si sotul meu la fel ca noi suntem medici vet si ne gandeam sa experimentam ttreaba cu pampersii si ragaitul la animalute sa vedem cu se comporta.
Daca de acum ca sunt in sapt 24 spre 25 adica lun i facem, 25 de sapt ma simt ca Mobydick balenuta , cand oi ajunge ca tine la 32 de sapt ce sa mai zic.....cred ca ma voi face ca un mini elefant...si eu care aveam doar 54 de kg la 1.73 ai mei.....dar lasa ca imik revin eu dupa...te rog mult spune-mi si mie de unde ai luat camasute care se deschid in fata pt alaptat si chilotei de unde?Ti-au spus cei de acolo de bagajull de spital ce trebuie sa contina?Te intreb ca si eu voi naste tot la Filantropia si nu stiu cum e , oricum mi-a parut tare bine ca ai scris tot ce ai aflat de acolo.Eu voi naste cu doct Radulescu si Doamne sper sa nu ma chinui mult ca voi naste natural(Sper), din ce ai scris tu am aflat ca nu te lasa sa te chinui mult iti dau tot ca sa fie bine, pe mine ma ingrijoreaza alt aspect, daca la toaleta nu e curat luna si nu ma asez pe toaleta, si mai sunt si taiata jos adiooooo, eu nu pot sa fac nici pipi macar, asa stau f. bine la acest capitol si nu am avut in veci probleme cu constipatia , dar daca toaleta e varzaaaaaa, s-a terminat.
Daca mai ai vesti despre nastere de la Filantropia sa-mi spui si mie please, si te rog mult cu bagajul de spital , sa-mi zici de unde pot sa iau list cu ce cont bagajul.
Pupici multi
La multi ani pt toate fetele de 8 Martie , scuze demesaj asa de tarziu dar am fost plectai in we acum ne-am intors.Va dorim tuturor sa aveti parte de copii sanatosi, frumosi si destepti foc!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

si o burticutsa

Cleo78 saru'mana esti exact ce am nevoie. Sa stiu ca nu sunt nebuna...ca sunt si altii la fel ca si mine.
Iar faza cu pisica e bestiala, eu nu stiu cum de rezistati sa nu o maltratati...eu as fi facut-o deja...Dar din pacate nu am decat un ursulet de plus pe care am pus ochii...numai ca asta nu protesteaza deloc si nu iti dai seama daca e bine ce faci sau nu.

Multumesc pentru moral ...chiar m-ai facut sa ma simt bine
Acum devin indiscreta, voi cum de reusiti sa dormiti separat? Eu nu stiu daca as putea...si asa nu dorm bine, dar daca dorm si singura... va fi si mai rau.

pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut, salut burtici!!
La multi ani de 8 Martie!! o primavara calda si multe multe flori si soare mult!! In caz ca soarele renunta sa apara va trimitem noi ca avem destul. Zilele trecute am avut "numai" vreo 25 de grade C, e drept ca ieri a fost frigut dar asta e mai mult exceptia. Avem pomi infloriti gramezi si iarba.. e tare fain.
Ati papat mucenici? ca eu( asta ca tocmai imi propusesem sa mai renunt la dulciuri) tot pap de azi dimineata.

Am fost la control acum cateva zile si ne-au programat la cezariana in principiu pentru 1 mai asa ca mai avem putinel pana la marea intalnire.

Cami 31+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Felicia pentru carcei functioneaza la mine daca imi trag degetele de la picioare spre mine si imping cu calcaiul in afara. Cat despre intors in pat.. well astea sunt niste manevre greu de facut: usor-usor ca o balenuta ma rostogolesc de pe o parte pe alta. De cele mai multe ori ma ridic oricum insa ca trebuie mers la buda!!!A!! si dorm asa mai mult sprijinita ( pe mai multe perne).

Cleo ai fost grozava cu pampersii si pisica!!La prima sarcina mi-as fi dorit si eu sa am asa un animalut pe care sa pot exersa. dat fiind ca am avut cezariana primul care i-a schimbat pampersii Sofiei a fost taticul si pana mi-am revenit am avut timp suficient sa observ la el procedeul si manevrele corecte..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Felicia pentru carcei functioneaza la mine daca imi trag degetele de la picioare spre mine si imping cu calcaiul in afara. Cat despre intors in pat.. well astea sunt niste manevre greu de facut: usor-usor ca o balenuta ma rostogolesc de pe o parte pe alta. De cele mai multe ori ma ridic oricum insa ca trebuie mers la buda!!!A!! si dorm asa mai mult sprijinita ( pe mai multe perne).

Cleo ai fost grozava cu pampersii si pisica!!La prima sarcina mi-as fi dorit si eu sa am asa un animalut pe care sa pot exersa. dat fiind ca am avut cezariana primul care i-a schimbat pampersii Sofiei a fost taticul si pana mi-am revenit am avut timp suficient sa observ la el procedeul si manevrele corecte..

CamiM am incercat deja faza cu trasul calcaielor...nu mai merge deloc. Iar de dormit chiar devine un chin faptul ca trebuie sa ma intorc..Am si eu ditamai provizia de perne dorm aproape vertical, dar tot aceleasi probleme intampin.Poate am eu nervii mai scurti si ma oftic prea repede si de aia mi se par asa de grele toate chestiile astea.
Saru'mana de sfaturi, deja le-am incercat dar se pare ca azi nu au chef sa treaca...cel mai bine ar fi sa ma resemnez si gata

pozici cu burtic

Mergi la inceput

quote:

CamiM am incercat deja faza cu trasul calcaielor...nu mai merge deloc. Iar de dormit chiar devine un chin faptul ca trebuie sa ma intorc..Am si eu ditamai provizia de perne dorm aproape vertical, dar tot aceleasi probleme intampin.Poate am eu nervii mai scurti si ma oftic prea repede si de aia mi se par asa de grele toate chestiile astea.
Saru'mana de sfaturi, deja le-am incercat dar se pare ca azi nu au chef sa treaca...cel mai bine ar fi sa ma resemnez si gata

pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

Salut, salut burtici!!
La multi ani de 8 Martie!! o primavara calda si multe multe flori si soare mult!! In caz ca soarele renunta sa apara va trimitem noi ca avem destul. Zilele trecute am avut "numai" vreo 25 de grade C, e drept ca ieri a fost frigut dar asta e mai mult exceptia. Avem pomi infloriti gramezi si iarba.. e tare fain.
Ati papat mucenici? ca eu( asta ca tocmai imi propusesem sa mai renunt la dulciuri) tot pap de azi dimineata.

Am fost la control acum cateva zile si ne-au programat la cezariana in principiu pentru 1 mai asa ca mai avem putinel pana la marea intalnire.

tre sa fie fantastic; totul in floare....si cald sa stai la soare ca pisicile (unde esti Lucy, ca pampersii sunt aici, la indemana!!!).
Dar lasa, ca in 2-3 sapt, cand raman acasa, va fi si in Bucuresti totul in floare...ce visez....

si o burticutsa

Mergi la inceput

Felicia imi pare rau ca nu merge nimic.. afurisite "placerile" astea ale sarcinii!! oricum e de apreciat ca nu te-a lasat inca simtul umorului.. auzi" nervi prea scurti"!

Cleo.. rad cu lacrimi si sotzul meu se intreaba ce m-a lovit..

Mergi la inceput