Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetele...Si pt noi toate!!!

Cat despre bagaj...e ok sa il ai pregatit...dar...eu inca nu mi l-am facut. Stiu exact ce imi va trebui si ar trebui sa fac o lista si sa imi procur cele necesare.

Despre pompa...aveti dreptate. La Stefan nu mi-a trebuit deloc, a supt ok deci...nu am avut nevoie dar...cateodata m-am muls cu mana si tare greu mi-a fost. Insa m-am descurcat. Acuma...am o prietena care mi-o da pe a ei si....daca e nevoie am de unde lua.
Cat despre alte lucruri...oi vedea pe parcurs. Tb sa ma aprovizionez cu creme pt bb si pt mine, ser fiz., etc...

Eu sper din suflet sa stea bb cat mai mult la mine in burtica.

Va poop si merg sa imi culc flacaul!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Un buchet de flori,
un manunchi de ganduri bune
si o multime de imbratisari pentru fiecare dintre voi!
LA MULTI ANI!

O duminica placuta!

myry 28+ Sara Denisa DPN 25.05.2008

Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
http://community.webshots.com/user/Myryella

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Vianne, am vazut si pozicile tale, unde e burta aia mare de care spuneai? :). Si, in plus, felicitari pentru micile opere de arta, sunt haioase de nu se poate si par f bine lucrate. Unele mi-au placut la nebunie.

Laura, multzam de aprecieri. Le migalesc de numa' si sunt atenta la detalii. Acum urmeaza sa fac o geanta pt mine si una pt bebelusha, sa le avem pt maternitate:-)))
Burtica e in contul comun. Nu e asa mare:-))

Cleo, eu stiam ca ficatei in timpul sarcinii nu prea avem voie:-(((

La multi ani, viitoare mamici!

Alina29+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LA MULTI ANI fetelor de ziua noastra, sa fiti fericite si iubite

Vianne intr-adevar, tare frumoase lucruri! Eu mai ales sunt moarta dupa posetute si genti, sunt pasiunea mea, m-am uitat o gramada la ele, ai mare talent si rabdare.
Si eu stiam ca ficateii nu prea sunt buni in sarcina din cauza ca au multa vitamina A care nu prea e indicata in cantitati mari, Insa Cleo, acuma nu trebuie sa intri in panica, eu zic ca totusi la varsta asta a sarcinii nu mai are ce rau sa ii faca bebelusei.

Miss Parker stai calma ca nici eu nu am nimic pregatit, eu nici nu m-am mutat inca! Si la ultimul eco mi-au stabilit DPN-ul pe 11 iunie.
Ma doare capul cand ma gandesc ca am sa ma apuc de cumparat si o sa trebuiasca sa incapa toate in doua camere! Numai caruciorul cat loc ocupa! Si apoi cara-te cu toate si cu bebe in alt apartament. E greu, insa alta solutie nu avem.
Am toate listele facute, insa nu am luat nimic inca. Sper ca bebe sa nu semene cu tatal lui sa iasa la 7 luni, eu toata ziua ii zic sa stea cuminte acolo, ca sta bine.

Leeloo tare frumoasa camaruta! Vesela si haioasa asa, cu multe jucarii, asa si eu vreau o combinatie de verde cu galben, sa dea luminozitate. Imi place mult si tapetul cu ursuleti!

Cenia aici unde as putea gasi finet? Oare la Wall-Mart se gaseste, ca acolo am vazut materiale. Haha, slapi si tricouri, doar visez la asa ceva, deocamdata azi la noi, dupa cum se anuntase, a fost o furtuna de zapada din aceea serioasa , ca nu se vedea nimic pe geam, nici la 1 metru in fata. Iar s-a pus un strat considerabil, de vreo 20 de centimetri sau chiar mai mult. Asa ceva nu am vazut niciodata, niste fulgi cat pumnul. Mai lipsesc colindele si suntem exact intr-un decor de Craciun! Of, of! Eu ma astept la inca o luna de ninsori, asta asa, ca sa nu fiu prea dezamagita. Fix 6 luni de iarna, cum ne mai amenintau altii inainte de a emigra. Eu nu prea vad nici urma de incalzire globala pe aici. Tocmai vine Al Gore iar intr-o serie de conferinte pe la Montreal insa nu stiu cat va fi luat in seama

Gabita cafea si ciocolata, yam-yam, din pacate nu prea ne putem atinge de ele acuma in sarcina, decat asa, putin de tot. Si mie imi place cafeaua cu arome, nu am mai baut demult ca numai decafeinizata beau. Si am observat ca si asta slaba decaf imi provoaca arsuri groazince. Experimentez si eu de vreo saptamana celebrele arsuri, sunt imposibile! Ma trezesc noaptea din cauza lor. Tot beau laptic, dar nu prea se vede o ameliorare.

Va pup fetelor, o duminica placuta, bucurat-va si pentru mine de fiecare raza de soare!

Doloress 26+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Dolores: trimitem soare din Arizona, desi seara e rece, astazi am avut musafiri si am facut gratar, am stat afara la masa dar spre seara ne-am bagat in casa ca venise frigul. David al meu a zbintuit pe afara cit timp tatal lui a tuns iarba. va descriam un tablou ca sa va delectati si sa visati ca o sa faceti si voi la fel cu puiutii vostrii!

materiale gasesti la walmart, chiar am studiat oferta dar iti trbuie masina de cusut sau faci tivul manual? prea mult timp pierdut. costa 1USD/1y.

si eu ma gindeam la culori galben cu ceva, ca parca tot roz te timpesti de cap la atita roz.... desi combinatia de maro cu roz e reusita si se poarta.

cam atit am avut se spus, stiu ce de luni o luati la goana cu mesajele, ceea ce e un lucru bun.

Miss parker: o sa iti lipseasca jobul, dar speram sa te simti bine. eu ma simt bine dar parca imi lipseste ceva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cenia, eu iau Tardyferon oricum ar fi, pt ca am citit ca e foarte important acum in ultimul trimestru, plus ca vreau sa-si ia bb fier de la mine cind il voi alapta, plus ca am avut mari probleme cu cadrerea parului si de cind iau fier constat o schimbare mult in bine...Constipata sunt oricum de fel, si sarcina agraveaza, asa ca sunt convinsa ca si fara fier tot as avea probleme. Uite la david n-am luat fier, ci materna si tot constipata rau am fost...
Iar Alyshuca are si putina anemie...
Alysh, am contractii nedureroase, dar am si dureri ca la ciclu. Dar de cind cu ultima eco cind aveam colul inchis si de 3,5 m-am mai linistit...
MissParker, sa stai linistita acasa, o sa vezi ca n-ai timp sa te plictisesti...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Despre Tardiferon...: LA prima sarcina am luat la grei si Tardiferon si Materna. Nu m-am ingrasat decat 9 kg si bb a fost superok, eu la fel. Fara anemii sau alte prostii . Am continuat tardiferonul si dupa nastere cateva luni pe perioada alaptatului. Dar de cazut parul....mi-a cazut la greu dupa ce am terminat cu alaptatul pana acushi cand am ramas gravi.
Acum iau tardiferon de pe la 3 luni...si Elevit. Sa vedem cum o fi bb. Sper sa fie sanataos si voinic. Asta e tot ce imi doresc. De ingrasat ...deja am pus 13 kg dar...nici ca imi fac probleme pt ca le voi da jos dupa ce nasc/alaptez.

POOL: Voi cam cat intentionati sa dat la Spital la nastere, aneztezist, neonato...etc??? Intreb pt ca vreau sa imi fac o idee.
La Spitalul unde nasc eu...am inteles ca la Dr se da cam 5-700, la anestezist 200 iar la Neonato 150-200.In rest...la asistente 5 la toaleta sau 10 daca iti mai face si altceva (injectii, perfuzii etc) Iar la asistente de la copii....habar nu am!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

'Neatza fetele!!!

Despre Tardiferon...: LA prima sarcina am luat la grei si Tardiferon si Materna. Nu m-am ingrasat decat 9 kg si bb a fost superok, eu la fel. Fara anemii sau alte prostii . Am continuat tardiferonul si dupa nastere cateva luni pe perioada alaptatului. Dar de cazut parul....mi-a cazut la greu dupa ce am terminat cu alaptatul pana acushi cand am ramas gravi.
Acum iau tardiferon de pe la 3 luni...si Elevit. Sa vedem cum o fi bb. Sper sa fie sanataos si voinic. Asta e tot ce imi doresc. De ingrasat ...deja am pus 13 kg dar...nici ca imi fac probleme pt ca le voi da jos dupa ce nasc/alaptez.

POOL: Voi cam cat intentionati sa dat la Spital la nastere, aneztezist, neonato...etc??? Intreb pt ca vreau sa imi fac o idee.
La Spitalul unde nasc eu...am inteles ca la Dr se da cam 5-700, la anestezist 200 iar la Neonato 150-200.In rest...la asistente 5 la toaleta sau 10 daca iti mai face si altceva (injectii, perfuzii etc) Iar la asistente de la copii....habar nu am!

niatsa fetelor; asha banutsi am pregatit si eu, plus cam 1 bulion pt moasha.

Cat despre ficatsei, am intrebat medicul si mi-a zis: sa nu iau pastile cu vitamina A, ce contin alimentele....e in cantitati < decat necesarul; 1 portie pe sapt cat mananc ..e chiar bun. Pe de alta parte am cetit repede pe eticheta la elevit, si contine 1mg de Vitamina A, iar o portie de ficat-100gr contine tot atat; culmea, 100g de morcovi tot atata caroten contine, care e o alta forma a vitaminei A.
Probabil mitul cu ficatseii a aparut de la efectele supradozelor de vitamina A, dar asta nu se obtine decat pe baza medicamentoasa, din care organismul uman nu reuseste sa absoarba/elimine din organism ca din alimentatie.

Probleme la fel pot aparea la excesul de vitamina C (medicamentos, ma refer...) (calculi renali, etc), fier (ruginim) etc

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Despre vitamina A...un eventual exces ar fi fost periculos in primul trimestru(risc de defecte de tub neural, acum nu mai e nici o problema...Si intr-adevar ce luam noi din alimentatie nu inseamna mare lucru...Nu mincam tone de produse crude, ginditi-va ca prin preparare se mai duc din vitamine....
Eu ma gindesc pentru nasterea normala sa dau 200 de Euro la dr, un mil la anestezist, un mil la moasa, sau asistenta care va fi acolo mina 2, si cam 30.000 la toaleta (la care voi merge de 3 ori pe zi, tin minte ca dupa ce am nascut pe David m-as fi dus cit mai des sa-mi faca toaleta). Clar e ca nu vreau sa mai arunc cu banii in stinga si ind reapta cum am facut prima oara. Acum sunt mult mai relaxata si daca Matei va fi sanatos si voinic la David atunci chiar nu voi avea de ce sa cheltui aiurea...Pe mine nu m-a ajutat cu nimic faptul ca am cheltuit o groaza in maternitate data trecuta, cind am dat bani la fiecare miscare...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici harnicute!

Noi abia ne-m trezit, papat si citit tot ce ati mai discutat voi zilele astea; ieri nici n-am ajuns pe aproape de calculator asa ca va zic si eu acum "LA MULTI ANI BURTICI SI MAMICI ! SA AVETI O PRIMAVARA SUPERBA!

Deocamdata nu stim ce sa facem cu ziua de azi, mai lenevim, Gabi mi-a facut mare chef de targul ala de ciocolata si mai ales cafea, dar nu ma duc sa umplu targul de bale...

Va pup si weekend placut in continuare, de maine stam si noi o saptamana acasa, sa ne mai revenim cu oboseala, somnul si papa sanatos.

Lori 27+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput