Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, mai am o pasarica noua la stol!!!
Deci, de 2 zile nu mai am arsuri, nu mai respir greu; parca mi s-a lasat un pic burtica. Nu e cam devreme??? gata? am scapat de arsuri??? (ia sa mai bag o fasole cu porc, sa testam ).
Acum intreb pe toti: nu vi se pare ca burtica mea s-a lasat??? PARANOIIIAAAAA

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata mamici!

Va doresc si eu o zi de 8 Martie cat mai frumoasa, cu soare, flori si buna voie!
Adriana, 31, mamica Larei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helllooo fetelor,

Va doresc la toate din tot sufletul La multi ani!!!!Multa sanatate,fericire si mai ales niste bebei super frumosi si sanatosi!!!!

Va pupicesc!!!!

Andreea 27+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

la multi ani si de la mine tuturor burticilor ! pacat ca la noi e o zi asa de urata : ploua de dimineata... asta e, mi-as fi dorit o plimbare prin parc... dar ma duc la mama, ca face sfinti azi ... si iar bag la ghiozdan ca sparta, desi mi-am propus sa ma mai opresc din mancat sau macar sa mananc mai multe salate si fructe ...
i-am spus si eu sotului meu aseara faza ca pe la 32 de saptamani trebuie sa ai bagajul pregatit. dupa care i-am zis ca, daca nu va fi gata bagajul, va trebui sa-mi aduca el cele necesare... s-a uitat cu o fata ingrozita la mine . de altfel, stiam ce am acasa ... asa ca de luni (ca luni iau salariul), ma apuc de cautat si cumparat ce imi mai trebuie...
va doresc sa aveti o zi frumoasa

30 fix, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gata fetelor; acum am 2 camashi de noapte cu deschizatori de scos tzatzele, 5 perechi de kiloti, un halat primit care nu stiu daca are buzunare sa tin banii de shpaga, sosete, papuci am. Vata, absorbante, tifon/comprese mai vedem.
bagajul 2, pt bb - mai colea. Dar macar sunt linishtita ca mi-am luat efectele speciale!!

A, am gasit si finet, mi-am luat 2 m colorat, 2 alb. Si am vazut si draperie pt camera la bb, cu ratsushte!!

Ma duc sa dorm putin, ca dupa masa.

P.S. dimineatsa am luat un elevit..si nu l-am vomat. Pe stomacul gol..nu aveam ce

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, ce v-a spus moasa despre burtiera in cazul nasterii normale???Bravo pt cumparaturi, luni inchei si eu capitolul asta, nu de alta dar am niste contractii ceva de groaza...
Alysh, ia tardyferonul mai bine, eu il iau chiar daca analizele mi-au iesit ok si nu am anemie...si oricum, tot supozitorul e de baza....din pacate
Gabitzam, felicitari pt analizele bune...Da, asa e in sarcina valori modificate. Glicemia ma interesa si pe mine la cite dulciuri am tot basculat, dar mi-a iesit 82, adica bine..
Eu n-am facut mucenici, am pierdut din vedere azi, din pacate, ca mi-era o pofta. Mie imi plac aia in zeama. Am sunat sotul acum sa-mi cumpere, sa vedem dc e in stare ...dar n-am nici nuca...Uff, mi-a casunat acuma

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello.........si noi am bagat somnic la pranz, ca la curte si aerul curat ma trag la somn.

Cleo, ai venit cu niste idei super. Eu ma gandeam ca dupa cezariana n-ai voie burtiera si eram cam ingrijorata. Maica-mea n-a ramas deloc cu burtica dupa nastere tocmai pt ca a purtat burtiera, dar ea a nascut normal. Am cautat pe net si am vazut ca in gral la 48 de ore dupa cezariana ai voie sa porti si burtiera. Dar sigur am s-o intreb despre asta si pe dr mea.

Apoi ideea cu halatul cu buzunare..nu ma gandisem la detaliul asta si totusi e ffff important, ca sa ai de unde scoate usor banutzul.

Explica-mi si mie la ce exact o sa folosesti finetul? Pt masa de infasat........si pt mai ce? Nu ma duce capul la ora asta

Simona, imi pare rau sa aud de contractii...sunt dureroase? ai grija, te rog, nu face efort mare!
Promit ca de luni reiau tardyferonul in ciuda constipatiei pe care mi-o provoaca.

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mai daca va constipa pastilele alea nu le mai luati!
De ce sa iei ceva care are efecte adverse negative? inlocuiesti cu altceva.

centura dupa nastere eu am pus-o la citeva ore dupa nastere, dar eu am nascut natural, deci nu stiu la cezariana!

si eu am cumparat finet pt masa de schimbat, pentru patut, am facut euniste cearsafuri pe care le-am folosit foarte mult, inclusiv la mare le puneam pe carut sa il feresc de soare, sau la spatele scaunului de masinaa ca traspira ingrozitor in el.
chiar, nu stiu de ce transpira asa in scaunul de masina, dar numai la spate, il iau cu tricoul ud, vara. ziceam in Ro ca e scaunul din material sintetic, dar aici am unul dintr-un material super si tot trasnpira.

fetelor care va plingeti de frig. sa va zic ca aici umblu deja in slapi? si cu tricouri la amiaza? deja e cald si bine, ceea va trimitem si voua de ziua femeii. am si uitat de ea, aici se sarbatoreste in iunie. poate ca ar trebui si in Ro la fel ca-s florile mai multe si mai ieftine...

am fost la control dar nu am vazut nik, am ascultat doar inimioara s-a uitat la picioarele mele sa vada daca-s umflate si gata.

daca ma gindesc bine nici nu am facut poze cu sarcina asta. ma simt grasa si urita si nu am chef de poze... poate o sa ma traga fiica-mia de urechi ca am facut cu frate-su si cu ea nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI, burtici si mamici!! S-avem parte anul asta de o primavara atotinnoitoare, cu impliniri multe si clipe fericite, cu nasteri cat mai usoare si bebei cat mai sanatosi!!

Azi nu am timp sa conspectez nimic, sunt cam pe fuga, trebuie sa ma spal si pe cap, ca maine mergem in 2 vizite si n-o sa mai am timp de nimic. Mergem la 2 familii cu bebei (unii au un baietel de 1,8 ani, altii doua gemenute de 2,3 ani) care ne-au promis tot felul de lucrusoare pt. bebele nostru. O sa va spun dupa aceea ce am primit.

Nu va mai citesc despre camasi pt. alaptat si alte alea, ca ma apuca iar panica, voi nu intelegeti ca eu nu am nimic-nimic si ma doare capul numai cand ma gandesc la valiza pt. nastere? Va astept pe cele care veti naste inaintea mea (cam toate ) sa dati dupa aceea raportul cu tot ce v-a trebuit.

Eu ma umflu pe zi ce trece, sau cel putin asta e senzatia mea. Am kiloti din aia supraelastici pana sub sutien, care sustin si burta, dar i-am luat in L si cred ca acum imi trebuie neaparat XL, caci imi sunt foarte ficsi. Doamne, si mai am 15 saptamani!!

Gata, vineri mi-am dat la semnat cererea de concediu, de pe 7 aprilie raman acasa. Mi-am propus ca macar o data pe saptamana sa ajung in Frankfurt, sa ma intalnesc cu vreo colega, ca sa nu-mi cada tavanul in cap in casa, dar in rest vreau sa lenevesc, sa ies zilnic la plimbare (vino odata, primavara!!!!), sa citesc, sa stau pe DC , sa scriu mailuri, eventual sa stau pe balcon la soare etc. Nasol e cand nu mai poti sa stai prea mult timp intr-un loc, parca n-am stare...

Azi noapte la 3:45 eram treaza popandau, la 4:20 m-am sculat, am intrat pe net, mi-am baut cafeaua, am mancat doua chifle cu margarina si gem de portocale, apoi pe la ora 7:00 m-am bagat iar in pat si am dormit pana la 10:30. Tot e bine si-asa.

Sa va spun ce facea sotul meu cand m-am trezit eu? Fusese la cumparaturi, pusese toate in frigider si dulap si tocmai era pe un forum nemtesc unde scriau niste gravidutze ce crema/ulei recomanda ele impotriva vergeturilor de la sarcina... Voia sa stie care e cel mai bun, fiindca a observat el (ca numai el ma da cu ulei) ca am pielea totusi prea uscata si am nevoie de ceva mai bun. Mi s-a incalzit inima cand l-am vazut

Va doresc un weekend frumos si odihnitor!

Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum am venit acasa, am fost la Targul de cafea si ciocolata, la World Trade Center.
Am balit la greu pe acolo pe langa fantanile de ciocolata, am cumparat cafea italieneasca si inca o cafea cu arome Hazelnut&Cinnamon, am luat ciocolata belgiana si cookies cu alune si ciocolata. Daca era dupa mine luam din fiecare cate ceva, dar trebuia sa ma duc cu salariul intreg la mine, ca nu va zic ce preturi...
Miroase toata casa a cafea aromata, o nebunie...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput