Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

hi hi hi! chiar mort de beat?

daca era ca aici in USA si trebuia sa asiste la nastere, sa taie cordonul, sa faca poze etc nu cred ca ar mai fi avut timp de alte cele

si pt noi e prima data cind asista la nastere, ca in Romania nu l-au lasat, desi daca impingeam ceva spaga cred ca l-ar fi primit. de asta astept nu nerabdare evenimentul la care o sa fim prezenti ambii la prima intilnire cu gogoasa noastra mica!

cele mai bune pompe sunt cele electrice si multe "rewiuri"=pareri am vazut la medela care sunt si cele mai scumpe. in Rom m-am chinuit cu Chicco desi era scumpa si manuala, mai mult ma chinuia decit storcea.

e bine sa faci un pic de cercetare referitor la pompe fiindca in momentul in care ti se intaresc sinii sa stii imediat ce sa cumperi, sa nu faci experimente. desi eu o cumparasem la recomandarea unei colege dar nu toata lumea e la fel.

si referitor la laptele care curge cind esti prin oras si eu stiam de niste tampoane absorbante dar aici mi-a recomandat o americanca niste pernute din plastic, din silicon de fapt care se lipesc de sin si nu lasa laptele sa curga. le-am vazut, incerc sa va dau un link dar nu stiu daca or fi chiar din astea. sigur se gasesc si in Ro
http://www.hackleyhme.com/product_info.php/products_id/411/ComfortGel_Hydrogel_Pads.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara fetelor! Mai e cineva pe aici?
Eu am ajuns de o ora acasa si sunt franta de oboseala, dar am vrut sa va spun si voua cum a fost azi la eco. Bebelusa noastra era cuminte, ne-a aratat nasucul, a deschis guritza, apoi a adormit la loc. Tare dulce si scumpica!!! Am facut si cd, dar aiurita de asistenta mi-a incurcat cd-ul cu alta pacienta... Sper sa mi-l recuperez...off.
Important e ca bebelusa este foarte bine, are 1400g, BCF 141 batai/minut.
Ne-a programat si cezariana: pe 9 mai!!!! Asa ca mi s-a decalat DPN-ul. Dupa masuratorile de azi dpn-ul ar fi fost 14 mai (ziua soacrei mele!!), asa ca nu este prea mare diferenta, nu?

La control+eco mergem abia peste o luna, la 34 sapt.
Analizele mi-au iesit bune, la fel si anticorpii rh, asa ca sunt tare bucuroasa!!
Va spun de acum LA MULTI ANI!!! tuturor mamicilor si viitoarelor mamici! Sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati ca sunteti femei si mame!!!
Noi dam o fuga 2 zile la munte. Abia astept!!!

alina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele si La Multi ANi!
Incepusem ieri un mesaj dar l-am pierdut nu stiu cum si nu l-am mai reconstituit.
Voiam sa ii spun lui Cleo ca i-am admirat la cununie cit de senini si fericiti erau, si sa-i laud cameruta lui Leeloo .
Alysh, ai grija cu anemia, desi e des intilnita la gravide, mai ales daca e usoara...Cum spui si tu de azi chiar voi renunta si eu la piine si dulciuri...nu vreau sa mai iau nici un kg in plus in saptamiile care au ramas. Imi ajung 12.
La mine ieri a fost ultima zi de serviciu, dar am atitea de facut acasa, incit ...sper sa-mi ajunga timpul. De luni ma apuc de curatenie (pe indelete), de cumparat ce mai am de cumparat (pentru bagajul de spital si anume inca o camasa de noapte si inca vreo 2-3 perechi de chiloti mari, plus burtiera neaparat.
Trebuie sa-mi aduc si sacii cu hainute mici de la mama si sa-i duc pe astia care s-au adunat la mine in care am hainele care i-au ramas mici lui David. Si sa pregatesc dulapiorul lui Matei..
Miercuri merg la dr, abia astept sa vad ce-mi spune, probabil imi va da sa repet analizele pt streptococ B si ureaplasma...sper sa iasa bine de data asta.
Apoi nu ne ramine decit sa stabilim inducerea. DUpa ultima eco pot sa nasc oricind incepind cu 18 aprilie (ziua lui barbate-miu ). Probabil o sa stabilim inducerea undeva dupa 20 aprilie, cum va putea si ea. Am inteles ca ea nu prea vine la paciente daca le apuca noaptea, asa ca sper sa fie totul cum planuim si sa pot ajunge la inducere...M-au apucat oarece emotii,desi stiu foarte bine la ce trebuie sa ma astept. Emotia provine din faptul ca ma tem ca n-apuc sa folosesc peridurala daca imi baga oxitocina...
Nu ma mai gindesc la asta acum, am atitea altele de rezolvat...
Pupici tuturor si sa vina primavara aia mai repede ...fara ploi prea multe.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI BURTICOASE!!!! SA FIM SANATOASE TOATE SI SA ADUCEM PE LUME BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI! O ZI DE 8 MARTIE PLINA DE SURPRIZE PLACUTE VA DORESC!

Simona, da, stiu ca nu-i de gluma cu anemia in sarcina, se intalneste la 50-70% din gravide....atat timp cat e anemie usoara nu-i pericol, dar clar ca trebuie luate masuri. Ieri am papat mult spanacel, outz, lapte, branzica...m-am pus pe treaba. Dar nu m-am putut abtine sa nu pap si o bucatiza de praji tiramisu. Off, si cand ma gandesc ca inainte de sarcina uram pur si simplu dulciurile, nu mancam cu lunile pic de dulce!

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, dar tu iei Tardyferon? Nu ti-a recomandat dr, te temi de constipatie si vreo sa o rezolvi doar din alimentatie? Sa stii ca si eu am avut la David putina anemie, foarte usoara...
Si sa stii ca desi am zis ca nu mai maninc dulciuri de azi, am mincat o bucatica de ciocolata DAr sper ca-i ultima...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 7 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dragelor, sa ne bucuram de aceasta zi si sa ne bucuram ca suntem femei si mamici sau burtici Sa fim iubite!
Va doresc o zi foarte frumoasa, cu soare si zambete.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, mi-a recomandat Tardyferon, dar m-a constipat ingrozitor si l-am intrerupt. Am sa-l reiau insa de luni (ca acum sunt la ai mei si nu am cu mine) cu toate ca abia ma "reglasem" un pic si nu mai avem probleme. DAr ma descurc eu cu supozitoare, cu herbolax....nu pot lasa anemia asta de capul ei.

PS Fetelor v-am trimis de 8 Martie niste bebelushi adorabili pe mailul nostru comun! Vizionare placuta!

Alina 31+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-am luat si eu ieri rezultatul de la analize, sunt putin sub limita minima la calciu, magneziu si hemoglobina. Nu cu mult, dar putin sub limita minima. Probabil ca e normal in sarcina. Glicemia e f. buna, aveam asa o chestie, ca am mancat multe dulciuri.
Miercuri ma duc la doctorita de familie sa-mi recomande ce sa iau.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele, o zi de 8 Martie minunata!

Cleo, felicitari inca odata, acum posteveniment, am vazut pozicile, fititza ta nu apare deloc in ele :) hihi.

Vianne, am vazut si pozicile tale, unde e burta aia mare de care spuneai? :). Si, in plus, felicitari pentru micile opere de arta, sunt haioase de nu se poate si par f bine lucrate. Unele mi-au placut la nebunie.

Mai am si eu trei sapt de serviciu dupa care intru in CO si abia astept sa ma plimb si eu prin primavara si sa ma pregatesc de bb si de spital.
Pentru ca nu am facut chiar nimic.

Eu am pus 8 kg deja si nu ma pot abtine deloc de la dulciuri, mananc si cate 7-8 prajiturici (miniamandine, minieclere blah blah). Ciocolata e obligatorie in fiecare zi...
Si oricat as incerca sa renunt, nu pot, ma ia cu lesin...
Nici nu mi-am facut glicemia sa vad cum stam.

Sis,

Fetele, faceti mucenici pentru maine???
Pupici

Laurita 30s, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor, va pup azi, de ziua femeii...si va cant (mai fals si pe nas, ca am rinita):
DE ZIUA TA MAMICO
IN DAR TI_AM ADUS INIMA
SI CREDE-MA MAMICO
UN DAR MAI FRUMOS,NU SE PUTEA!!

Si ma duc in 10 min sa imi iau inca o camesha de noapte...cu maneca scurta, si 5-6 kilotsi de baba, inalti pana sub sani.
Si sfecla roshie + salata verde, pt anemie. Nu e mare, dar io buline nu imi place sa iau..le vomit. Mai bine pap spanac,salate, ficatsei, si sfecla roshie. Ash bea si un vin dar parca de al naibii, 30 de ani nu am beut, acu gravida m-ash baga la betsivaneala ...
A, la curs moasha a zis de burtiera. La operatie...ziua prinde bine purtataa, cand esti in picioare e posibil sa simti ca iti pierzi matzele (ash imi povesteau si 2 mamici cu cezariene), dar a insistat, purtata numai cand esti in picioare; in rest, cand te intinzi+ dormi, nu e cazul, tre lasata burtica goala, sa isi revina muschiul si singur.

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput