Mamici de mai-iunie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

DanaH - vezi ce bine am facut ca ti-am urat de ieri? Stiam eu ca neuronul ma lasa astazi... Inca o data LA MULTI ANI si de asemenea aniversare fericita! (gestul sotului "face toti banii" ca sa zic asa...)

Dordia - ca bine zici, fix la subiectul "Nou stil de viata" - am sa ma opresc si eu dupa ce nasc!

Auziti, voi noaptea nu aveti vise ciudate? Eu tot visez tot felul de porcarii, cred ca din cauza ca imi fac eu tot felul de probleme si parca deja m-a luat frica cu operatia, daca bb va fi bine, cum ma voi simti dupa si tot asa...si de asta visez asa urit! Abia astept sa ma duc la dr luni, poate imi mai anuleaza unele temeri si ma mai linisteste!

Gabriela 29+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo bestial bancul!!! Super super bestial!! Sa ne mai spui din astea, eu una nu mai auzisem un banc nou...

Alysh draguta m-ai facut sa rad cu colul tau; sunt sigura ca e acolo, prezent, la datorie.

Fetelor, eu am picat dupa de am sosit de la cumparaturi si am dormit aproape 4 ore; diseara pentru mine e Revenionul cred!

Aaaa Cleo eu am luat camesa aia de la tarabele alea cu 42 lei... nu e cu nasturei, e cu fante, e adevarat ca toate camasile erau pe la 25-28 lei, mai putin astea de alaptat si pijamalele de alapat.

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

DanaH un LA MULTI ANI FERICITI! si din partea mea, sa fiti sanatosi, sa ai parte de o nastere usoara, un bebe grasunel si sanatos!

Lori 28+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dana H, La multi ani, sa fii sanatoasa sarcina usoara si un an nemaipomenit, copiii sanatosi si sotul iubaret!!.

Am bagat un mare ecler in cinstea ta!!

Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Dana H Multi ani traiascaaaa....multi ani traiaaasscaaaa LAAA MUUULTI ANII.
Multa multa sanatate, nastere usoara, bb papacios si cuminte, ca frumos si istets iese, doar seamana cu mama,nu?

32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Dana H, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si mamica fericita de bebe sanatos si papacios

Alina 29+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Onyx, mie mi-a zis ca sunt inca in zona gri, dar sa reduc dulciurile... Adevarul este ca asta stiam si eu... O colega de-a mea a avut o cadere de tensiune dupa testul asta, cica din cauza concentratiei de zahar... Eu (care pe vremuri mancam Nutella cu lingura) n-am avut nici pe dracu', sunt obisnuita sa mananc chestii foarte dulci... Ia uite cu ce ma laud eu

ancaurn, lasa ca stie doctorul mai bine!! Daca nu e nevoie de cezariana de ce sa te alegi cu o taietura inutila?

Lilly79, eu tot halat de baie imi iau, de care am, ca doar nu mi-oi cumpara unul special pt. nastere... Daca mi-o fi prea cald pe acolo, ies in camasa de noapte, oricum mi-e indiferent cine ma vede ;-)

inais, bafta la doctor! Sa vii cu vesti bune!!

Alysh, si al meu tot cu capsorul ma izbeste si mai mereu doar in dreapta jos, eu credeam ca acolo sunt picioarele si ca el joaca fotbal cu vezica mea, dar se vede treaba ca e doar capos... Pai cu doi parinti ca mine si Bogdan, cum sa iasa altfel??

DanaH, ce frumos a fost gestul sotului tau!! Cred si eu ca te-a impresionat ...

La multi ani, sanatate, fericire, noroc alaturi de familia ta si tot ce-ti doresti tu sa se realizeze!!!

leeloo, dordia, gabitzam, pentru noi astea supraponderalele va recomand cu toata caldura programul de la Weight Watchers, pe mine m-a ajutat enorm, a fost singurul care a functionat fiindca nu am avut sentimentul de regim, de chestii interzise etc. Las'ca ne incurajam noi reciproc si scapam si de kilogramele suplimentare.

Pupici la toate

Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

DanaH...multi ani fericiti alaturi de sotul tau iubit!!!

Leeloo...si restul fetelor ce vor sa slabeasca dupa...abia astept sa ne intalnim si la "nou stil de viatza"

MissParker....asa e... ai mare dreptate cu WW. Si eu am reusit 11 kg in 5 luni dupa prima sarcina...si am mers pe principiile acestui regim in continuare numai ca nu imi mai nr punctele ci mancam cumpatat, sanatos si cu multa apa plata cu lamaie. Si am reusit un 22 kg dupa care am ramas gravi si...am pus deja 15 kg pe mine. Dar...dupa adopt iar aceasta dieta care pt noi cele cu muuuulte kg in plus e tocmai ce tb pe termen lung si cu rezultate sigure. Secretul e sa faci si un pic de sport daca se poate....Dar vom discuta cu siguranta dupa nastere!

VA poop!!!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 43

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput