Mamici de mai-iunie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
cleo78 spune:
fetelor, mor de somn.
Nu mai imi place la munca; statul pe scaun a inceput sa fie dificil; mi-am schimbat scaunul cu unu din firma, e mai bine parca, dar incepe sa ma doara fundul, spatele...si bb da la ficat. Manca-o-ar mama de fifitsa cu funditsa.
Si mai am un stres: tre sa luam cat mai repede o canapea...de latime 1.60, eventual extensibila. Unde gasim? a, nu imi ziceti drumul taberei, Tamilia...e departe(tati e mai potoros), noi stam in Bersheni. Doar sa lasam o vizita acolo pe duminica; daca o fi deschis...
32+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
MsBB spune:
Revin...
Uitasem sa modific varsta noastra... Am schimbat prefixul astazi . Suntem fete mari , avem 30 de saptamani .
Sa ne traiasca BB-ei nostri dragi , sa se dospeasca bine bine sa fie mumosi la termen .
Cleo- mai fa un pic de miscare , ici colo , pana la baie , pana la geam ... intinde oasele ca e jale cand stai intr-un loc. Simt ca ma rup in doua daca stau mai mult pe scaun .Ma rupe spatele asta .
DARRRRRRRRR ce nu face mama pt fitisa cu codite... suferim asta e hihih.
Adriana 30+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
cristy74 spune:
Buna mamicilor,
Imi cer scuze ca n-am mai intrat de multisor, dar vreau neaparat sa va spun LA MULTI ANI! pentru maine. Va doresc sa aveti bebei sanatosi, nasteri usoare si mult laptic.
As vrea sa va rog sa-mi da-ti si mie parola sau sa treaca cineva in dreptul meu ca o sa am o mandrete de fetita.
Pana acum totul este bine, bebelina mea e cam grasunica, la controlul de la 28 sapt. avea 1564 gr. fata de 1000 -1100 gr. cat ar fi trebuit.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o primavara minunata,
Cristina 30+ viitoare mamica de
Poze
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MsBB
Revin...
Uitasem sa modific varsta noastra... Am schimbat prefixul astazi . Suntem fete mari , avem 30 de saptamani .
Sa ne traiasca BB-ei nostri dragi , sa se dospeasca bine bine sa fie mumosi la termen .
Cleo- mai fa un pic de miscare , ici colo , pana la baie , pana la geam ... intinde oasele ca e jale cand stai intr-un loc. Simt ca ma rup in doua daca stau mai mult pe scaun .Ma rupe spatele asta .
DARRRRRRRRR ce nu face mama pt fitisa cu codite... suferim asta e hihih.
Adriana 30+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
va dati seama ca ma mishc. Tocmai mi-am curatsat 3 mere + 3 kiwi, si adus langa calc. M-am intors...si in nici 5 min ca iar imi da la ficat.
Iar spatele...asta e. Am doar + 11 kile...
si o burticutsa
gabitzam spune:
Vaaai, bine e sa te plimbi prin oras fara scop si fara griji, sa te bata soarele si un vanticel de primavara, sa casti ochii si gura la vitrine....
Nu mi-am luat nimic personal, nici nu pot sa zic ca am nevoie acum de ceva anume. A...ciocolata nu se pune, nu?
I-am luat bonei un cadoutz si flori.
Cristy, felicitari pentru caruciorul roz
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Vaaai, bine e sa te plimbi prin oras fara scop si fara griji, sa te bata soarele si un vanticel de primavara, sa casti ochii si gura la vitrine....
Nu mi-am luat nimic personal, nici nu pot sa zic ca am nevoie acum de ceva anume. A...ciocolata nu se pune, nu?
I-am luat bonei un cadoutz si flori.
Cristy, felicitari pentru caruciorul roz
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
2 sapt mai vin si io la munca...dupa aia..iti fac concurentsa la plimbare!!
si o burticutsa
Alysh spune:
Cleo, am vazut si eu pozele, fff dragutza viitoarea mamica!
de la 32 de saptamani sa ne facem bagajul de spital??????????????? Oauuu, asta inseamna de saptamana viitoare pt mine....dar mai astept putin. Intai trebuie sa fac sifonierul pt ca hainele lui bebe deocamdata n-au unde sta. Asta e planul pt saptamana viitoare. Si poate urmatoarea ma ocup de bagajul de spital. Poate mai vin fete cu idei de ce trebuie sa punem in el. Eu am deja o listutza o s-o postez cat de curand.
Vorbiti de jucarii......eu am o singura jucarie pana acum pt bebe, trebuie sa ma ocup si de aspectul asta. Si de multe alte aspecte.........nu stiu ce-am pazit pana acum.
Alina 31+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cenia spune:
nu va faceti griji cu bagajul de spital! chiar daca o sa fitiluate pe nepregatite, sotul o sa va aduca tot ce aveti nevoie! si eu m-am dus cu geamantanul la spital si tot stateam pe celular cu sotul sa ii spun ca mai am nevoie de chiloti ca ma umflasem foarte tare(edem generalizat) si nu ma mai incapeau chilotii care ii aveam de obicei! si tot asa!
la primul esti mai panicata e adevarat! la al doilea se vede ca sunt mai relaxata.am doar citeva hainute(3 pijamale, doaua body si doua rochite), un basinet si o paturica ramasa de la primul.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cenia
nu va faceti griji cu bagajul de spital! chiar daca o sa fitiluate pe nepregatite, sotul o sa va aduca tot ce aveti nevoie! si eu m-am dus cu geamantanul la spital si tot stateam pe celular cu sotul sa ii spun ca mai am nevoie de chiloti ca ma umflasem foarte tare(edem generalizat) si nu ma mai incapeau chilotii care ii aveam de obicei! si tot asa!
la primul esti mai panicata e adevarat! la al doilea se vede ca sunt mai relaxata.am doar citeva hainute(3 pijamale, doaua body si doua rochite), un basinet si o paturica ramasa de la primul.
poze
poze vechi
poate al tau!! ca al meu o sa fie muci de beat!!
Scuzati-mi neincrederea, dar tre sa mi le stiu io acolo luate si pregatite. Macar sa am conshtiintsa impacata...Asha ca miine ma duc sa imi iau inca o camesha de noapte cu maneca scurta+ chiloti+ finet- sa dau croitoresei. Credeti ca pot sa il trimet sa imi ia asha ceva pe tati? Pot sa ii dau lista pt farmacie; pot sa il trimet dupa lenjerie de pat sau caruts...dar dupa kiloti NO WAY.
P.S. Nu mai am rabdare pana la ecografie. Si este...peste 10 zile.
si o burticutsa
gabitzam spune:
Cleo, eu la prima sarcina mi-am luat camasi de noapte cu maneca scurta si deschise cu nasturi in fata, din Bucur Obor. Si un capot/halat tot de acolo am luat Tot de acolo am luat si chiloti pina in gat, buni de altfel la spital, ca ne puneau de acolo niste tampoane cat casa. Si cumparasem si eu tampoane de noapte, din cele cu sapte picaturi. Vata am luat cu mine dar n-am folosit-o, ca ne dadeau din spital vata sterila. Sa nu uiti de papuci si sosete. Desi era vara, mie parca meeu imi inghetau picioarele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla