Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Adica 4 luni de tratament in total??? Eu zic ca nu are sens. Gandeste-te ca in fiecare luna de tratament, endometrul se subtiaza tot mai tare...degeaba apare ovulatia daca nu se poate fixa sarcina in endometru. Plus ca exista riscul sa faci chisturi ovariene de la clomifen (de aia se impune monitorizarea ecografica). Dar decizia iti apartine, normal.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

draga mea, ramayanna, ma bucur ca esti prin preajma, dar stiu si de chisturi, si de alte probleme, de aceea mi se pare putin ciudat..... plus ca la monitorizare m-a chemat in ziua 12-13, cand vreau eu, si apoi, vineri sau luni, cand deja.........ma rog....nu stiu ce sa mai cred, eu inclin totusi la a creste doza.... pupici!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

mda, am uitat sa iti scriu, ca, a fost nemultumit de valoarea endometrului, din cate am observat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

oricum mai ai timp sa te hotarasti pana ar trebui sa iei din nou. Poate te sfatuiesti cu medicul pana atunci (daca nu cumva se intampla minunea si ne agitam noi degeaba aici)

Mergi la inceput

mda, poate, de sfatuiala ar mai fi timp, dar nu stiu daca si-ar schimba tehnica!!!!! e drept, ca, nici noi, poate nu apucam perioadele cele mai bune, acum, de ex. am fost marti, a spus ca in 3-4 zile, dar nu am apucat decat data de 20!!!! nu il pot silui pe al meu!!! aseara l-am intrebat, ca, totusi nu ii e mila, ca iau atatea medicamente??? si, bineinteles, a avut raspuns!! no comment!!! nu stiu ce sa mai cred.........nu stiu, nu cred ca s-a prins ceva, deja, cred, ca as fi simtit!!!......... ma gandesc..... sunt dezolata, si nu stiu ce sa fac..... pupici, rama, iti multumesc ca esti pe aici!!!

Mergi la inceput

uffffffff, draga mea, de s-ar intampla minunea, iti dai seama, nu as mai bate apa in piua.........e adevarat, ma simt rau, dar, nu stiu, intuitia mea lucreaza, si, parca spune...........stii tu cum e.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna galliciana, si eu am luat clomifen 2 luni. in prima luna endometru de 6mm, folicul de 10mm. a doua luna am luat si branca ursului in z.1-14, si am obtinut endometru de 12mm. si folicul tot atat.
in carte de ginecologie endocrinologica am gasit ca la marirea dozei la paciente cu obezitate, nu s-au observat diferente, ceea ce trage concluzia ca relatia cantitate medicament pe kg. nu este direct proportionala. deci nu cred ca cresterea dozei de clomifen va mari efectul, mai gandeste-te, mai intreba. sa iei cea mai buna decizie.

Mergi la inceput

Galliciana, nu ai cum sa simti asa devreme. Stai linistita si nu te mai agita atata, ca nu te ajuta cu nimic. Asa am fost si eu prima luna de stimulare, numai la asta mi-a stat capul toata luna, am avut toate simptomele posibile de sarcina (inchipuite bineinteles) si cand au navalit rusii dezamagirea a fost enorma. Cat despre reactia sotului tau, cred ca ar trebui sa stati serios de vorba, sa vezi daca isi doreste si el la fel ca tine acest copil, si sa ii explici ca fiecare are partea lui de contributie in problema asta. Eu n-am avut probleme cu al meu, luna trecuta l-am cam stresat si eu, dar luna asta am facut in asa fel incat sa ne dorim amandoi actul in sine si am facut-o cu mult...umor, pot sa spun. chiar in ziua in care banuiesc ca am avut ovulatia, am prestat si am ras amandoi in hohote in timp ce...(chiar am zis ca o sa-i povestim copilului ca l-am facut cu haz)
Hai linisteste-te, dar scrie-mi tot ce simti daca te ajuta. Si eu am fost foarte bulversata luna trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Dupa trei luni de citit prin forum indraznesc si eu sa intru in vorba. Deocamdata sunt la a doua luna de stimulare cu clostilbegyt si a treia luna de "lucru din greu" pt bebe... stiu ca nu e mult dar niciodata nu am crezut ca un bebelus vine chiar asa de greu...asta este.
Mutumesc tuturor celor care scriu pe forumul desprecopii.com pentru informatiile extrem de utile pe care le-am gasit si profit de ocazie sa va urez tuturor sanatosi si frumosi cat mai curand.

Mergi la inceput

hello, din nou!! multumesc pt ajutor, chiar aveam putina nevoie!
ramayanna, problema asta s-a mai discutat, sper sa fie mai bine in urmatoarea perioada, poate nici el nu va mai fi asa stresat, stiu eu...Ei, am fost ieri la doctor. a spus ca, daca pana la paste nu se intampla nimic, abordam alta schema, mult mai tare, ne mai trebuie o spermograma, etc, deci, sunt putin mai optimista! Sa vedem, cine stie.....
Bine ai venit ramona! la ce dct mergi?

Mergi la inceput

Dar nu ti-a zis in ce consta schema asta?

Mergi la inceput