Transfer bancar

Transfer bancar | Autor: crism

Link direct la acest mesaj

Fetele am si io o intrebare. Daca am o suma mai mare(10.000$) de primit din Romania, care ar fii cea mai buna varianta? Transfer bancar sau WU?
Alta data intrebau la banca de unde ai atatia bani, se mai da declaratie inca?
Multumesc mult!!!

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(5) si Zeke(22 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Buna seara,
se cere in continuare declaratie,da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Prin WU banii ajung instant..insa nu poti trimite asa multi bani intr-o singura transa, plus comisioanele sunt mari; comisioanele se platesc pe intervale de bani transferati, astfel,pt.4501-5000 USD transferati se percepe un comision de 200 USD.

Prin transfer bancar,poti transfera toti banii intr-o singura transa, comisoanele depind de banca ordonatoare ( 0.10-0.20% din suma de transferat plus 20-30 EUR pe tranzactie), trebuie sa se dea o declaratie privind provenienta banilor, si banii ajung in cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Tot ref. la transferul bancar am si eu o intrebare: la o plata externa cu toate comisioanele platite de catre mine (persoana fizica, nu firma, platesc avansul pentru concediu) banca mea nu a stiut sa-mi spuna cat vor fi comisioanele in total, numai de al lor mi-au spus ca e 0,1% din suma.
Sa ma astept la comisioanele externe sa fie comparabile sau mult mai mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Pt.transfer de bani majoritatea bancilor din Ro.percep 0,5%comision dar trebuie sa ai un cont deschis ėn valuta.Sėnt banci care au comision destul de mare ,care-ti dau si putine informatii si platesti destul si la trimiterea banilor ,asta depinde si de tara de unde -i trimiti pt.ca daca esti ėn U.E. platesti mai putin.La noi ca de altfel multe servicii prost facute comisioanele sėnt dupa parerea mea f.mari.Aceasi suma trimisa de ex.ėn Spania e gratis ėn sensul ca la primire nu platesti nimic ,se percepe un minim de 3-4 e.cėnd se face operatiunea si atėt pt.orice suma.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Acum doi ani,la BRD am platit 125 euro pt un transfer de 60 000 euroi ,ceea ce nu mi s-a parut deloc mare. Eu am ales sa platesc totul acolo(exista varianta in care platesti jumate in ro ,jumate in tara in care primesti banii!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Eu ėn decembrie (anul trecut)am platit la BRD pt. 55000e aproape 300e plus deschidere cont inclusiv ėnchidere si toate taxele accesorii ,ėn plus am platit si aici pt.ai trimite.Declaratia se face numai daca depasesti suma de 10000e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Saptamana trecuta ne-a facut noua mama transfer de la BRD la Postbank in Germania, 49000 euro, a platit 90 euro comision. Acceptabil.
De la Bancpost din RO ne costa in jur de 50 de euro(ne-am lipsit ca era prea compict pt. mama.
Banii au ajuns in 48 de ore, de declaratie eu n-am auzit.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Pana la urma am folosit WU si la 10,000$ au luat 400 commisionul.

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(5) si Zeke(22 luni)

Mergi la inceput