Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare!!!

Sunt suparata rau de tot ca se pun kg pe mine....in asa hal...incat...cred ca voi depasi pragul de la prima sarcina. Normal daca toata ziua stau si mananc si altceva nu fac....Si de mancat nu mananc mare lucru dar...tot se pune...inclusiv apa.
Dar mai e putin si sper ca dupa sa slabesc frumos...macar la fel cum am pus. Dar...sigur nu va fi in acelasi ritm.

Gusta, Tzuni ma bucur ca sunteti bine ....si sanatate multa in continuare!!!

Va poop ca ma duc sa ma cocot in pat sa mai coc juma de kg de pus pe fund!!!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dordia Las ca asta nu e o problema majora. Dai tu jos dupa aia. Acuma importanta e sarcina. Stai acolo cumintica si ai grija de tine si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Nu stiu ce zicea Clara de vreme faina la ea, la mine azi a fost furtuna, vant si friiiiiig, mai ceva ca asta iarna.

si pe la mine a fost o vreme nasoala rau. si un vant mama-mama! ma lua pe sus. ma gandeam ca bine ca am cateva kile in plus, ca altfel plecam ca Dorothéea in tzara lui Oz.

quote:
Originally posted by mamica dulce

Carmen, zici ca te-ai dat la tocuri? Si eu le-am reintrodus in garderoba, cat am fost studenta umblam numai pe 10 cm si eram cat calul si ma simteam BINE, de cand am venit in Germania cu copil n-am mai iesit din adidasi si blugi. Noroc de jobul asta de profa ca ma "restilez" si eu. Deja ma clatin pe tocuri de 5 cm,lat sau ortopedic, nu ascutit, mai mult nu mai pot, dar am facut greva la adidasi.
Abia astept sa vina primavara sa-mi iau balerini (sau cum s-or chema) imi plac de mor, sunt comozi si eleganti chiar si fara toc, depinde de model desigur, dar am ochit vreo doua perechi faine rau de tot.

apropo de toace... le-am reintrodus si eu in garderoba de ceva vreme. Toata adolescenta am fost complexata ca sunt inalta, si uram tocurile. Acu ca tot ma antrenez pt postul de 'doamna directoare', mi-am schimpab un pic garderoba: fuste si tocuri. Partea nasoala e ca in cartierul unde lucrez momentan, trotuarul e facut din dale , nu e continu. si trebuie sa ma uit cu bagare de seama pe unde merg, sa nu-mi nimereasca tocurile intre dale, ca raman fara pantofi. Deja am vazut cateva gagigi straduindu-se sa-si recupereze pantofii de pe jos.

quote:
Originally posted by mephala30

pe mine ma inteapa palmele de mor, am ales ditamai mormanul de urzici.

urzicile le-ai cumarat sau le-ai cules? eu astept sa fie vreme cat de cat OK, sa mergem la padure sa culeg urzici (o sa se uite lumea la mine ca la felul paispe)

Pentru raport: 66.0 kg.

cand e urmatorul concurs? Daca-mi dau demisia (adica mi-am dat-o, dar sa vad ce se intampla in continuare) o sa am ceva timp sa ma tin de concursuri de slabit ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

aloooooooo, echipa mea, nu raportati???
Hai ca acusa plec la scoala si vreau sa stiu daca am castigat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna! Felicitari fetelor care au slabit

Raportul meu este 86,3 m-am mirat si eu, ma asteptam sa arate cantarul mai mult, in nici un caz mai putin. Dar este bine, sper ca de acum sa merg numai in jos Revin cand sunt mai libera.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by oLo
urzicile le-ai cumarat sau le-ai cules? eu astept sa fie vreme cat de cat OK, sa mergem la padure sa culeg urzici (o sa se uite lumea la mine ca la felul paispe)

le-am cumparat de pe marginea drumului, erau multi pusti care vindeau.

un nou concurs? sa vedem cine vrea sa se inscrie si-i dam drumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,
Carmen eu dau maine raportul ca azi dimineata am uitat sa ma cantaresc.Eu asteopt sa vad ce spun fetele de un nou concurs, fiinca m-as baga si eu, asa as fi si mai motivata.
Mai fetele de prin DE care ati trimis vantul la mine?, ieri a fost o zi superba, iar azi adun brazii de pe jos.Abia aranjasem gradina, schimbase ghivecele brazilor(si sunt mari nene, ghivece de 50 cm circunferinta si brazi de 160) si acum mi culca la pamant vantul.Deja ma apuca cu nervii capului cand vad ca-mi strica gradina.
Tzuni,Marilena ma bucur a ati mai scos capul si sunteti ok.MArilena, sanatate multa si tie si Marei
Ma duc sa bag o cafea si revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! N-am citit dar pentru raport: 90.4 Totusi nu-i rau avand in vedere ca din cauza mucenicilor am avut si 91.6.

O zi buna va doresc.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen si eu sunt ptr. un nou concurs, este buna ideea Ancai sa facem un concurs pana aproape de Paste. Sa vedem ce zic si fetele.
Dordia nu te mai supara in privinta kg, o sa ai timp sa le dai jos, important este sa fiti bine, tu si bb.
Delia cum te simti azi? Am uitat sa te intreb...ridici la greutati? Ai facut muschi?
Claudia spor la cumparaturi. Si eu am de facut niste cumparaturi ptr. camera lui Dany, i-a luat sotul aseara birou de care este tare mandru, dar mai trebuie sa-i luam scaun si accesorii pe care le vrea neaparat cu Ben10, sper sa si gasesc
Rolo mey dar ce vise ai, ai grija sa nu vb prin somn
Vikinga felicitari ptr. cele 10 kg in minus Oricum arati super
Zuzi ne te supara, lasa ca te mobilizezi tu acum cu mutatul

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

S-au inscris la urmatorul concurs:

1. Mamicadulce
2. Olo
3. Tumpi
4. Criscosty
5. Rolo