Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Haha Liris, are gusturi fecioru':)) Tre sa recunoastem , frumusica nemtoaica si lui Aldo tot blondinele ii plac, dar la lins inca nu a sarit Direct si hotarit baiat ai:)Mephala sa stapinesti tocurile cu bine si fara accidenete. Mi-am luat iarna asta niste cizme stil botine, cu toc inalt, cu vreo 3 cureluse, catarame, moderne si haioase si o haina de primavara pina la fund in stil retro, se potrivesc cu cizmele de minune si din ele nu-mi vine sa ies. Ma tot uit dupa posete si o curea sa se potriveasca. La 70kg mi-am promis un shopping, dar accesoriile nu se punSi cum e pe la voi cu panatalonii astia largi? Se poarta? Nemtoaicele pe aici pe la mine inca sunt fixate pe jeansi strimiti ci cizme din alea fara toc, stiti voi din alea moi, ca de cojoc ori ma rog alte genuri de cizme. Dar panatalonii largi inca nu au aparut pe aici. Oricum moda se schimba pe la mine incet de tot.Noapte buna, merg in pat cu o carte, am inceput Etruscul de Mika Watari.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor frumoase si sanatoase, sa ma scuzati ca ma bag peste subiectul vostru - mai trag eu cu ochiul din cand in cand ca-mi place de voi plus ca si eu vreau stil de viata mai sanatos si acul de la cantar sa mai coboare; dar acushica am intrat sa scriu un mesaj pentru Liris - (cu precizarea ca mie imi place in Europa de Vest si nu mi-ar displacea dac-ar fi sa ne mutam acolo la un anumit moment dat; iar din California si noi o sa plecam la vara din motiv de slujba a colegului (si am in minte si parti nasoale ale Californiei, costul vietii de departe cea mai mare problema, apoi unii oameni cam cu nasu' pe sus, apa oceanului rece ) da' m-am gandit sa-ti scriu o perspectiva pozitiva, poate te mai invioreaza :
1. a trebuit sa viu saptamana asta la Berkeley si am profitat sa ma mai plimb - ieri am plecat de dimineata spre Muir Woods, am trecut pe Golden Gate Bridge si ne-am trezit in mijlocul naturii superbe in minunatia de Marin County in 15-20 de minute de cand am plecat de acasa (stau la un prieten in San Francisco); la Muir Woods ne-am plimbat printre redwoods, era o portiune destul de mare usor de parcurs si foarte bine amenajata unde erau o gramada de familii cu copii mici; la un moment dat am luat-o pe un traseu un pic mai greut sa ne bucuram de ceva mai solicitant si mai putin populat; pe urma am continuat cu masina inca vreo 7 mile pana la Bolinas, unde incepe Point Reyes sa papam un brunch delicios, ne-am plimbat pe plaja si am adunat scoici, si am admirat culorile oceanului si ale dealurilor si lumina care pe mine ma incanta de fiecare data; dupa masa ne-am intors in San Francisco si am oprit in Noe Valley sa ne plimbam pe stradute, sa ne bucuram de soare, sa savuram o cafea si sa colindam librarii si magazine traznite. Azi dimineata am venit la Berkeley, mi-am inceput ziua alergand pe Fire Trail in Berkeley Hills (in cateva minute ai senzatia ca esti departe-departe de orice urma de oras, parca esti intr-o statiune frumoasa de munte, iar dupa ce urci un pic - nu foarte mult ajungi intr-un punct de unde ai o vedere incredibila a golfului si a Golden Gate Bridge si Bay Bridge si tot San Francisco-ul de partea cealalta, iar tu esti in padure. Acum sunt in laboratorul de calculatoare de la mine din departament si ma uit pe geam si se vede si de aici golful si San Francisco si Golden Gate Bridge.
Acu' doua saptamani fuseram la Tahoe unde a fost atata zapada ca au inchis autostrada la un moment dat (80) si ne-am bucurat ca niste copchii de tot felu' de activitati zapedistice si seara ne strangeam la casa inchiriata si gateam si stateam toata seara la un pahar de vin si vorba; cu vreo doua saptamani inainte de asta am fost wine-tasting in Santa Barbara County unde am refacut traseul din Sideways si a fost extraordinar de relaxant si de placut, picnicuri in mijlocul viilor, vinuletu'-vinulet (si buuun), soare, plimbari, papa bun..
Gata, nu mai pove' ca pe urma nu mai vreau sa plec din Cali
2. conversatie intre prietenii nostri vest-europeni (2 nemti, un italian si-o frantzuzoaica) care stau toti in SF Bay Area: nu ne-am intoarce niciodata in Europa (de vest, ca de est nu se punea problema), aici e asa de bine, lumea-i mai politicoasa, nu se impinge nimeni sa intre in fata la coada la teleski , nu fumeaza nimeni in telescaunul din fata ta (conversatia se purta la Tahoe, de acolo referintele la ski ), in magazin vanzatoarele nu te trateaza cu sictir daca nu esti imbracat la patru ace sau daca vorbesti o alta limba cu insotitorul si deduc ele ca nu esti de-al locului; sistemul de invatamant (din tarile lor de origine) e din zi in zi mai prost si tinerii mai inculti; oportunitati profesionale mai multe aici si asa mai departe [io stateam pe margine si ascultam, mi s-a parut amuzant ca de obicei genul asta de conversatie il aud despre Romania vs. strainatate].

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai frumos povestesti, e frumoasa mai California, doar ca platesti la greu soarele care-ti arde fundu' Vin si eu la San Francisco 23-27 Martie, cu copil cu tot si cu o prietena cu fetita ei. Cre'ca o sa zica aia de la hotel ca suntem pe invers hehehehe :))

PS Ati aflat unde va mutati pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Draga Olivia,

multumesc ptr mesajul extensiv si plin de incurajari. stiu ca poate fi si asa, sau in plus si asa. noi insa nu mai suntem studenti in doctorat, noi avem copii, suntem legati de companie (si aici despre compozitia ei, organizarea ei si felul dezorganizat sau prost organizat in care se lucreaza se deschide o alta discutie) pina la green card, un soi de sclavagism adica, si on top of all that aici se simte din plin recesiunea cu tot ce implica ea ptr "omul de rind", iar ptr un rezident de california ea se simte si mai usturator ...
Olivia, join us here!

vik, ridea neamtul, sa cada pe jos nu alta, cind l-a vazut pe Robert alergind cu limba scoasa dupa fiica-sa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza,
Sunt inca blue dar ma tratez. Cu cafea. Plus ca azi noapte am avut vise eroice cu un alt decodor decat cel pe care il am cu acte
Tzuni ma bucur ca ai revenit si esti ok. si pentru tine si pentru Mery.
Gusta si pentru tine un sa te faci bine.
Zuzi hmm, avem acelasi target Ieri nu am alergat in parc iar azi dimineata, la servici, ca sa compensez chiulul de ieri am urcat 7 etaje pe jos. Si acum imi tremura picioarele ca sunt inalte treptele la cladirea asta unde lucru io.
Hihi, era sa uit de raport. Stagnare ca m-am cam porcit de in w.e.
Va las si sper sa mai intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Raportul e pe 12?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportul e in fiecare marti, scrie pe pagina cu lista. Pentru concurs nu stiu...dupa datele din lista ar fi miine. Poate ne lamureste serifa.

Raportez si eu: stagnare.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, raportul e azi, data concursului e trecuta aiurea,
Azi se incheie si al doilea concurs. Io zic ca ar fi buna o pauza, apoi sa demaram altul, daca doriti. Voi decideti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, brrr, ce rece esti , cu siguranta n-ai febra...

Raport: -400 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata iubitele!
Raportez si eu de dimineata- 73.500 kg, adica -1,2 kg
Va dati seama ca sunt happy si ca azi dimineata iar m-au trecut contractii involuntare pe cantar
Adevarul e ca se cunosc kilele astea de nu-i adevarat. Barbatu-meu si-a facut cruce cand i-am zis ca vreau 65, deja se plange ca nu mai are de ce ma apuca

Rolo, mama, ce-i cu visele alea erotice? Eu cred ca tot de la kile se trageCa de cand ma simt iar fumeie parca simt si eu un miros de mascul proaspat pe alocuri

Vikinga, nu stiu cum e cu pantolonii aia largi, ii vad la reclame, au bagat si la C&A , am probat dar parca nu-mi stau asa de bine si mi se par un pic ciudati, dar las' ca ma obisnuiesc eu pe la vara.
Nemtoaicele, voi va uitatie la Top Model? Eu am vazut anul trecut si mi-a placut Barbara de la inceput, asa m-am bucurat ca a castigat-si ea face werbung la blugii aia largi.Acum inca nu m-am hotarat care e preferata mea, am vreo trei fete care-mi plac.

Gata va las ca am curs la 8 jumate si inca n-am pregatit nimic pt cupii.

Cum e cu raportul? Mai raportez o data maine? Avec plaisir...

Anca

Edit-Carmen am postat in acelasi timp.
Eu nu vreau pauzaintre concursuri, nuuuuuuuu...cel putin nu acum cat sunt cu vointa la cote maxime mie chiar imi plac rapoartele astea.Eu chiar voiam sa va sugerez inca un concurs de saptamana viitoare pana la Paste.

Mergi la inceput