Nou stil de viatza (188)
Raspunsuri - Pagina 13
yubi spune:
Salutare la toate fetele.Meniul de azi : ora 8.30 - 1 portocala ; 12 - 1 grefa ; 15 - pesmeti cu 3 feliute de salam de vita , crema de branza si cateva grisine.La ora 17 vreau sa fie ultima masa si fac o salata mixta cu 2 pulpe inferioare la gratar + apa cu lamaie.Acum ma duc sa la bicicleta ergonomica ,pt. ca am cam ignorat-o de vreo 10 zile
mephala30 spune:
in sfarsit, avem voie buna pe subiect!!!
a revenit si Tzuni optimista, .
Zuzilici, multumesc, am avut ceva de tras cu Iustin, bine c-am depistat problema si educatoarea s-a sesizat.
Pupici Isabellei si tie felicitari pentru sport.
Criscosty, sa fii atenta la tot ce spune Dany vis a vis de gradinitza. Intamplator, o sa spuna daca l-a suparat ceva/cineva.
Tu cum te descurci? Parca incepusesi un curs, nu?
Anda, cum sunt micii de mistret si caprioara? De unde i-ai cumparat?
Si ciorba de pipote? Nu tocanitza?
Tumpi, Anky, Eftimie, va invit sa semnati condica.
Ruxandra, te-ai intors? Cum a fost?
revin
carina spune:
Carmen: sunt mortali. Eu ii cumpar din carrefour si sunt facuti de ceva firma - Steyon sau ceva in genul asta. Ciorba de inimi si pipote o fac ca pe o ciorba normala - morcov, telina, ceapa si inimi+pipote. Apoi cartofi, ardei, bostanel si la sfarsit bors si suc de rosii si leustean. Alor mei le place tare mult.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
a revenit si Tzuni optimista, .
pt bine-dispunere:
http://www.youtube.com/watch?v=PHaI4uZ4oeg
Maria e ok, in we a invatat sa raspunda la tel, da' nu zice "aLo" , ci "aDo". O scumpa...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
CRISCOSTY spune:
Yubi spor la pedalat. Acusica ma duc si eu sa pedalez, ca apoi trebuie sa invat.
Carmen am sa fiu atenta, il tot urmaresc, l-am tot intrebat dar nimik. Chiar acum la 4 cand m-am dus sa-l iau am vb iar cu educatoarea. Mi-a zis ca este totul ok, chiar nu stie ce s-a intamplat. Sunt foarte dragute educatoarele si cred ca mi-ar fi zis daca ar fi facut ceva, nu stiu....o sa-l urmaresc. Cu invatatul ma descurc, a fost greu la inceput
A venit sotul cu un birou ptr. dany, daca il vedeti cum sare pe langa el...am plecat sa-i aranjez camera.
Crys si Dany
Delidana spune:
Buna
Sint ok, doar un pic racita, stau cu Fervex-ul dupa mine si sper sa-mi treaca. Nu prea am chef de nimic (nici de scris).... Va pup pe fiecare in parte si nu ma dati disparuta daca mai absentez.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salut fetele!!! eu am spalat toate ferestrele azi dimineata, adica ferestre am numai la buca si baie, in rest am usi-geamuri, si sunt tare mandra! dupa-masa am fost in zoo cu copii si am venit pe ploaie acasa, dar bine ca am fost! si numai ploaie se anunta in urmatoarele zile...
Delia, multa sanatate!
Crys, spor la aranjat camera!
Carmen, sa-i porti sanatoasa! cat despre educatoare, fara cuvinte!!! si eu il descos pe Marc in fiecare zi cand vine de la gradi, insa vorba lui Zuzi,aici le-ar penaliza imediat!!!
Andanoroc ca sunt satula ca altfel as saliva pe tastatura,numai bunataturi faci!!!
vikinga, sa-ti traiasca! si sa fie sanatosi!
Tzuni, bine ai revenit!
va doresc o seara placuta, eu ma pun sa mai strangui pe aici, apoi duc copii la culcus, si eu ma duc la filmele mele!
mamica dulce spune:
Hallo fetele, acum mi-a plecat si ultima domnitza...am bagat un tutun relaxata in furtuna de afara, va pup si ma duc in pat ca-s rupta.
Nu stiu ce zicea Clara de vreme faina la ea, la mine azi a fost furtuna, vant si friiiiiig, mai ceva ca asta iarna.
Mai am ore maine si poimaine, joi am liber, vineri le anulez(adica le aman pe dupa vacanta ca nu mai am nici un chef) si apoi vacanta, raman numai cu "privatele". Inseamna ceva bani mai putini, dar scap de umblatura.
Si asa rau mi s-a pus pata pe ptul ala cu etaj pentru fi-meu
Carmen, zici ca te-ai dat la tocuri? Si eu le-am reintrodus in garderoba, cat am fost studenta umblam numai pe 10 cm si eram cat calul si ma simteam BINE, de cand am venit in Germania cu copil n-am mai iesit din adidasi si blugi. Noroc de jobul asta de profa ca ma "restilez" si eu. Deja ma clatin pe tocuri de 5 cm,lat sau ortopedic, nu ascutit, mai mult nu mai pot, dar am facut greva la adidasi.
Abia astept sa vina primavara sa-mi iau balerini (sau cum s-or chema) imi plac de mor, sunt comozi si eleganti chiar si fara toc, depinde de model desigur, dar am ochit vreo doua perechi faine rau de tot.
Asaaaaaaaa....ce ziceam??? Ma duc fetelor, va pup...
Apropos, azi am mancat doua chifle goale si mai bag un iaurt.
mephala30 spune:
pe mine ma inteapa palmele de mor, am ales ditamai mormanul de urzici.
Am facut urzici cu legume si o mancare de mazare. A, si-o salata de cruditati (sfecla rosie, telina, morcov, mar si o lg. ulei de masline) , a fost bestiala. Teo a mancat intr-o veselie, In schimb Iustin nici n-a vrut sa guste.
Mamicadulce, da, visez numai tocuri. De 4 ani incalt numai pantofi comozi sau cu putin toculet. Si acum, vreau tocuri, cu toate ca nu mai stiu cum e sa mergi pe ele, . Sper sa nu-mi rup gatul...
Delia, sanate multa, si-o www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU&NR=1" target="_blank">dedicatie pentru tine.
ne auzim maine, somn usor!
liris spune:
salutare!
da Lia, cam alea sunt motivele dar nu numai ele.
fi-miu simbata seara umbla cu limba scoasa (la propriu) dupa fetita asta, nemtoiaca (si ea cu tatic inginer in zona). n-am prins exact momentul cu limba scoasa din pacate. la prima vedere ai fi zis ca vrea s-o pupe dar de fapt cred ca voia s-o guste ...