Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, asa e, Iustin are o sensibilitate peste medie si trebuie abordat cu mult tact. Inteleg ca sunt 30 de copii in grupa, dar educatoarea trebuie sa-i cunoasca si sa-i abordeze in consecinta.
Tu ce faci? Ocupata cu serviciul? Ai timp sa le faci pe toate: servici, curatenie, mancare....?

Anda, o zi usoara.
Imi plac meniurile tale, azi ce mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala sa-ti porti sanatoasa. Si chiar nu-ti plac deloc ce-i pe care i-ai luat la 1/2 din pret? Macar sunt comozi?

MamicaDulce tu ai sa ai o perioada tare aglomerata de-acum inainte. Te muti, apoi ai de cumparat tapet, de pus + aranjamentul in noul apt., Sigur ai sa mai slabesti. Succes! Bafta si la calcat, cand ti-o veni cheful.

Delia esti ok? Ai ajuns pe la Tzuni?

Ei acum chiar plec la servici. O zi buna tuturor. ]

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Heeeeey! Tzuni is back in town!

Inca nu-s roz, da is pe calea cea buna. Mi-a mai revenit si din veselie, asa ca....iata-ma-s!

Am cetit pe fuga ca Mephalei nu-i ajunge o preche de pantofi , ca Zuzilici viseaza la 60 de kile , ca vikinga se da in petreceri faine ...

Bravo voua!

Gusta, io cred ca planetele is pe drumu bun! asa ca...sa te faci bine repede! Si arunca o galeata de virusi pana la mine....desi io si de la aia m-as ingrasha!

Meniul de azi:

D: struguri negri
P: emmentaler cu castraveti verzi
C: nuci si migdale

2 l de apa si un ceai verde.

Revin azi!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tzuni, Gusta bun revenit, mama lor de planete ca v-au dat peste capTzuni da' nu te ia lesinul cu cigulitul ala, pai si o rindunica maninca mai mult!Zuzi ieri am cam tras-o, dar am noroc ca e mama la mine, asa ca am mai prins la prinz vreo 2 ore de somn. Acum is refacuta, am fost chiar si la sala doua ore jumate, ei ce sa-i faci am antrenament la nopti pierdute, In general noi dormim tirziu, pe la 2 dimineata.Hclara, Aldo are 4 ani si Nadja 11 luni. Carina am auzit la radio chiar azi in masina ca Rihana, cinatreata aia frumusica cica-si mentine frumusetea popoului mincind albus de ou si ananas parca. M-am gindit la omletele tale din albus. Tu cum le faci? mai pui ceva pe linga albusul ala? La cite calorii ajunge o omleta facuta asa? Mi-am facut azi si eu, insa am uns tigaia cu pensula cu ulei, ca de clatite asa. Am mai bagat 2 feliute de sunca de praga slaba, sare piper, putin ardei gras si alaturi de o salata iceberg chiar a mers bine.Gata, azi plantez panselutele, e soare si destul de cald si la noi in sfirsit. Pe curind!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, ma descurc chiar bine. A fost mai greu in prima saptamana pana mi-am intrat in noul ritm. Sunt un pic mai obosita fizic dar psihic stau mult mai bine. Conteaza foarte mult organizarea, si la asta sunt maestra. Sunt convinsa ca si tu te ve descurca fara probleme din toamna.
Tzuni, cuscra, bine ai revenit. Ce face nora mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen sa porti sanatoasa pantofii.
Tzuni ma bucur ca esti mai bine. Ce face Maria?
Vikinga sa ai spor la plantat panselute. La noi azi este urat si sta sa ploua. Sper sa ajung cu bine cu dany acasa si pe urma poate sa ploua.
Delia pe unde umbli?
Zuzi

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare din zbor,
De citit va citesc tot la 2 ore cred, dar de scris, Dumnezeu cu mila.
Acum ca am vazut ca m-ati intrebat una alta, raspund rapidut:
Vic: eu pun 2 albusuri (2X16 cal) si cherry tomatoes cateva+ ardei gras, piper, busuioc. In total nu depaseste 50-60 de calorii.
Carmen: sa porti sanatoasa pantofii. ma bucur ca iti plac meniurile mele.
Ieri:
biscoti integrali (2) cu cottage cheese si sunca si ceai, si al doilea cu dulceata de coacaze negre si ceai
ciorba de pipote si inimi
mici de mistret si caprioara (3)+ cartofi copti+ o savarina diet (homemade)+ cateva guri de miniamandine (tot homemade) si inghetata
Azi:
un biscote integral cu sunca si ceai+ cateva felii de mango
cotlet de porc la gratar si salata de varza murata
tot cotlet de porc (marinat cu vin, soia si ceapa) la gratar cu fasole luisiana+ savarina
Azi sper sa apuc si sa alerg si sa faca macar putin curat in casa ca te iei cu mainile de cap.
Carmen: inca o chestie, ca acum mi-am amintit. Discuta si cu directoarea referitor la ceea ce i s-a spus lui Iustin. Acum ai aflat tu, dar poate le mai spune si alte tampenii de care voi nu aflati. Noi am patit-o anul trecut: una din educatoare era intr-un episod depresiv foarte urat si le baga tampenii in cap copiilor. Fiecare credeam ca ne trece copilul printr-o etapa mai plangacioasa, pana ne-am intalnit mai multi parinti si incet incet am aflat ce se intampla.
Va pup pe toate,
Zuzi: spor la sport sa ai si azi
Marilena: te pup si te asteptam cu vesti tot mai bune
Claudia, Tumpi, Laura, Carmen E, Tzuniloasa, Delia, Criss, Rolo, Violeta, Diana, Ruxi, Liris: o zi buna va doresc. Daca am uitat pe cineva, scuza e ca sunt senila si obosita

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni you're back. No zi-mi si mie ce mai face Maria? POze mai oi cu ea mai ai? Apropos de stele, ce zic ele despre zodia leului?

Viky lucky you. Am si eu ajutoare dar cand fiica-mea a inceput sa tipe la 7 : Mami? Tati? si-a tinut-o ara vreo 10 minute...mai dormi daca poti. Da mi-e asa de draga mai, de-mi vine s-o mananc, nu alta. E o scumpa, alintata peste masura care sigur ne va juca pe degete pe toti ai casei.

Mephala acum am citit mai cu atentie mesajul tau. Mei da-i criminala rau educatoarea asta cu amenintarile ei. Doamne daca am mai pomenit asa ceva. Auzi, sa traumatizeze copilul mental ca sa stea cuminte!!! Daca s-ar intampla asa ceva aici, pai ar zbura educatoarea din invatamant cat ai zice peste. ginerele si sper sa fie ok, dupa socul asta.

Delidana raportez ca weekendul asta m-am tinut de sport in fiecare seara. Acum parca ma dor si muschii spatelui. In orice caz weekendul asta mi-am adus aminte sa mai si strech, dupa sport si parca-i mai bine.

Fetelor am sa revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Macar sunt comozi?

nuu, vreau numai tocuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anda o zi buna si tie
Zuzi bravo ca te ti de sport, o florica de la mine Sper ca de azi sa fac si eu in fiecare zi, timpul asta este prea scurt
Carmensi Dany a avut ceva saptamana trecuta, dar oricat am incercat sa aflu tot n-am reusit. Luni s-a dus bine, dar de marti nu mai vroia. Pe el l-am intrebat daca a facut ceva, daca la certat...zicea ca nu. Pe educatoare daca am intrebat-o a zis ca nu i-a facut nimik, dar ca nu stie ce are ca a zapacit-o. I-a trecut acum, dar eu tot sunt de parere ca a avut ceva, imposibil sa nu mai vrea dintr-o data sa mai mearga la gradi cand lui ii placea asa de mult.

Crys si Dany

Mergi la inceput