Dr. John Ionescu

Dr. John Ionescu | Autor: simonadinca

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca ati aflat dar cred ca multe sunt interesate de acest subiect: dermatita atopica, psoriazis, alergii, intolerante.

Azi am fost cu fetita mea la recoltat analize in Bucuresti Romania. Aceste analize pleaca in Germania, la clinica dr. John Ionescu. Tot de acolo vom primi rezultatele si tratamentul. Noi ne confruntam cu o MALABSOR,MALDIGESTIE, REFLUZ GASTROESOFAGIAN, SI PROBABIL ALERGII ALIM, INTOLERANTE ALIMENTARE. De la varsta de 9 luni (dupa o internare in spital) fetita mea a slabit-ma rog am o intreaga poveste pe tema asta. Acum are 3 ani si inca nu am rezolvat mare lucru. Singura speranta sunt aceste analize. Luni mergem din nou pentru sange. Am reusit sa trimitem doar proba de scaun. Zilele trecute un baietel cu dermatita atopica a primit rezultatele: au fost det. mai multe alergii alim si o bacterie pe intestin. Inca nu am reusit sa vb cu mamica lui dar sper sa o fac cel tarziu maine.
O sa va mai spun ceva: costa mult dar cand ma gandesc ca dau pe luna 20 mil pe neo-cate advance (lapte aminoacizi) si ca este sg care a ingrasat-o si o ingrasa nici nu mai conteaza acest ultim efort. Sa speram ca in curand casa de san. va acorda ajutorul necesar.
Daca am uitat ceva sa scriu o sa revin.... Am bajbait mult si cred, sper ca vom avea in primul rand un diagnostic si un tratament adecvat.
Cu prietenie, Simona

Norica si Simona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

l_carmen2003

quote:
Initial creeata de simonadinca

Nu stiu daca ati aflat dar cred ca multe sunt interesate de acest subiect: dermatita atopica, psoriazis, alergii, intolerante.

Azi am fost cu fetita mea la recoltat analize in Bucuresti Romania. Aceste analize pleaca in Germania, la clinica dr. John Ionescu. Tot de acolo vom primi rezultatele si tratamentul. Noi ne confruntam cu o MALABSOR,MALDIGESTIE, REFLUZ GASTROESOFAGIAN, SI PROBABIL ALERGII ALIM, INTOLERANTE ALIMENTARE. De la varsta de 9 luni (dupa o internare in spital) fetita mea a slabit-ma rog am o intreaga poveste pe tema asta. Acum are 3 ani si inca nu am rezolvat mare lucru. Singura speranta sunt aceste analize. Luni mergem din nou pentru sange. Am reusit sa trimitem doar proba de scaun. Zilele trecute un baietel cu dermatita atopica a primit rezultatele: au fost det. mai multe alergii alim si o bacterie pe intestin. Inca nu am reusit sa vb cu mamica lui dar sper sa o fac cel tarziu maine.
O sa va mai spun ceva: costa mult dar cand ma gandesc ca dau pe luna 20 mil pe neo-cate advance (lapte aminoacizi) si ca este sg care a ingrasat-o si o ingrasa nici nu mai conteaza acest ultim efort. Sa speram ca in curand casa de san. va acorda ajutorul necesar.
Daca am uitat ceva sa scriu o sa revin.... Am bajbait mult si cred, sper ca vom avea in primul rand un diagnostic si un tratament adecvat.
Cu prietenie, Simona

Norica si Simona

In primul rand sanatate multa si numai bine fetitei tale si voua!
Sper ca totul sa fie bine si sa rezolvati problemele. Din tot sufletul...

Poti sa ne dai mai multe amanunte despre clinica careia i te-ai adresat si care trimite in Germania aceste analize? Te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

"Clinica" deocamdata este doar un punct de recoltare. Str. Constantin Robescu nr. 11, vila galbena, in aprop. Biserica Sf. Mina. Programarile se fac la d-na Cecilia Vasilescu (tel. 0728188993).

Noi am auzit de asta cand a venit prima data in tara dr. John Ionescu. Am intalnit, din fericire, o doamna dr. nutritionist Maria Firut. Dansa a luat legatura cu dr. si a considerat ca analizele care se fac in Bavaria ne-ar fi utile noua. Noi asteptam sa se deschida clinica sau eventual sa plecam in germania, dar am aflat sapt asta ca un baietel pe care l-am trimis noi la dr. Maria Firut le-a facut si are si rezultatele.
Eu una as recomanda sa luati leg. cu dna Firut ca sa stiti dinainte ce analize ar cam tb facute-in clinica are loc o "consultatie" dar, dupa parerea mea, ar tb sa stii din prima cam ce urmaresti. Dupa parerea mea sunt trei grupe importante: cele din scaun-bacterii, ciupergi, fungi; cele de alergii; cele toxicologice-eu de acestea am uitat vineri si tb sa le solicit luni.
Daca faceti programare solicitati EXPRES persoana care sa recolteze la copil. Daca nu este reveniti atunci cand va fi. Eu am gresit vineri si Nora mea a trecut printr-o experienta grea si neplacuta. Dar nu am renuntat! Trec si peste asta in speranta ca se vor aseza, in curand, lucrurile.
Sper ca asig de san sa reduca costurile dar , asa cum se intampla in Romania, cine stie cand se va intampla asta.
Pretul vi-l pot spune pe PM. Acelasi ca pretul pe care-l dau eu pe "lapte".
Eu zic ca este o sansa pe care o avem si merita sa incercam. Asa m-am saturat de suferinta fetitei mele si a altor copii si de "profesionalismul" din sist. de san. Eu zic ca Nora are un medic bun pe digestiv dar mai mult nu poate face aici, in Romania.
Doamne ajuta!
raspund la orice intrebare cu drag...

Norica si Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc pentru informatii Simona. Sanatate multa fetitei si voua succes.
Am sa ma consult cu sotul meu si vom lua legatura cu dna Firut pentru a vedea ce trebuie facut.
Iti multumesc mult inca o data...

Mergi la inceput