MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Raluk31 spune:
Simona,auguri lui Tobia!..Si cred ca ai noroc,parca Delia nu e promisa inca![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by daraban
ciao fetelor
multumim de aprecieri,tuturor.
Simona multumim de felicitarea cu catelusi.
Corina ,bine ai venit,sarcina usoara in continuare.
dana sidelia (11.03.2007)
sper ca vi-a placut, din pacate nu am trimis-o cum trebuie ptr. ca nu am avut adresa ta de mail, dar mai bine asa decat deloc.
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Berarpiri
Sunt nascuta pe 19.01.1984.
BIDONSKY certificatul de nastere l-am facut la Milano,daca vei merge si tu acolo,trebuie sa te treci pe lista.Noi,ne-am trecut pe lista pe la 4 dimineata,si erau deja 100 de persoane inaintea noastra.Actele de care ai nevoie le gasesti pe adresa consulatului www.consulatmilano.com,cred ca sunt cele pe care le-a scris KATIAPAM,nu cred ca a uitat nimic,dar e mai sigur daca te uiti acolo..Noi am depus actele la inceputul lui decembrie,si la sfarsitul lui ianuarie ne-au sunat sa mergem dupa certificat.Cand mergi dupa certificatul de nastere trebuie sa platesti 130 euro.Daca nu ai posibilitatea sa merge in Rom. sa-l faci iti convine,plus ca in Rom. dureaza cam 6 luni pana ti-l da(stiu pe cineva care il face acum,de asta stiu).Sarcina usoara in continuare!
berarpiri
BIDONSKY are dreptate berarpiri in legatura cu certificatul copilasului facut in RO, eu acum l-am dat la facut prin pile si mita si mi-au zis 4 luni (si mi-a zis tipa de la primarie ca asa e cel mai rapid
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/
slimatei spune:
offf caci iar suntem ocupate... nu se mai poate..zilele astea am tot umblat... dupa hainiti noi si mai maricele pt. fata.. caci creste mai repede si toate i-au ramas mici..si nimic nu ma multumeste.. parca nu ar fi de ea..caut ceva special.. si asa ajung acasa fara nik..
stiu ca nu-s normala.. dar merg inainte asa...
plus ca peste 10 zile avem botezul..cautam rokita "speciala"si bineinteles nu gasesc...si asa am mai multe tb..si nu reusesc sa le dau de cap...da' trece ea si perioada asta..si vine alta...![]()
va pup
o zi buna
... nu mai zic ca revin ca nu se stie..si ma trezesc ca iar mint...![]()
+ ca stefania a racit..si am cautat ieri un pediatru ..pana la urma am gasit mai spre seara asa... si la urma rezultat..ca sunt prea aprensiva..ca fata e racita dar sa ma linistesc ca e normal..e racita dar e sanatoasa tun
cum asa n-am inteles..da' va be..mai tb sa facem aburi in casa cu oalele cu apa ca bunica pe vremuri daca nu gasesc un vaporizator..si in rest suntem bine... haideti ca iar ma lungesc..si tb sa terminam de papat si poate iesim un pic in giro...
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Raluk31 spune:
Stefi,noi am luat umidificator de la Chicco si sunt tare multumita de el,mai ales ca "aburii" nu sunt calzi,deci e bun si vara.In acelasi timp,sterilizeaza aerul si e f silentios.Inainte am avut unul ieftin,care a functionat de doua ori,dupa ce ca facea ca tractorul,asa ca dai un ban da' stii ca face.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
daraban spune:
ciao fetelor
Raluka,tot cu burtica?
Slimateila chicco am vazut rochite frumoase de botez,dar cam scumpe zic eu,peste 100 euro.
Iar Delia,nu e promisa aici pe forum ,dar e promisa in alta parte ![]()
Dar nu ne suparam,cu cat mai multi petitori,cu atat mai bine 
dana si
delia (11.03.2007)
katiapam spune:
quote:
Originally posted by micio
Azi l-am dus la gradi pe Eduard ca a fost ok ieri, eu cu disperarea ca a slabit si nu mananca
Lasa Oana ca e normal sa nu manince cind sint bolnavi,te cred ca esti disperata da-i putin timp sa inceapa sa aiba pofta din nou
ticker 
mamicą
de
GIULIAmai dire mai
katiapam spune:
quote:
Originally posted by simonicutza
multumim de urari si complimente!!!
refacerea mea e pe termen un pic mai lung, mai am inca butica ptr. ca am avut foarte mult lichid si in plus Tobia avea 5 kg. la nastere, iar cand faci cezariana retragerea burtii e pe termen mai lung 6-12 luni. Tu cum esti?
eu m-am refacut destul de bine si repede,ma simt bine in forma numai ca mai am 4 kg da buttare gił
ticker 
mamicą
de
GIULIAmai dire mai
MIKUTA4 spune:
in primul rind un calduros Bun venit! fetelor noi in grupul nostru
,sa va creasca pui mari si nastere usoara celor care au inca puiuti in burtica.
Daraban, La multi ani!!multa sanatate Deliei!ptr primul anisor din viata ei, ,iar voua sa va traiasca si sa va bucurati de ea 

Raluk nastere usoara si sa vina Anais cit mai repede.
Fetelor
si va multumesc din suflet ptr urari si voua sa va traiasca printi si printesele sa se faca mari si frumosii.
Simonicutza La multi ani!piticului Tobia si la cit mai multe lunite si ani.
Oana multa sanatate lui Eduard si sa aiba pofta de mincare.
Noi nu am mai intrat de ceva timp,mai ales ieri ca i-am facut Sarei primul vaccin si a fost scincita toata ziua,febra nu mi-a facut dar iam dat eu tachipirina preventiv si ptr durere ca asa am fost sfatuita de pediatru.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

pet.cost2005 spune:
Am aparut si noi ...
In primul rand LA MULTI ANI FERICITI tuturor copilasilor sarbatoriti zilele acestea, Tobia, Delia, Sara, Alex !!!!!!!!!

Si mamicile ... scuzati intarziera da' nu prea am mai avut timp zilele astea de comp.
Bun venit corina si berarpiri !!!!
Noi am fost ieri la Consulat pt. procuri (pt. certificat si alocatie in RO) si pt. titlul de calatorie. Daca aveti intrebari despre astea, va spun ce si cum, pt. cine e interesat. Obositor, dar a mers repede ... oricum s-a schimbat mult situatia fata de ce stiam eu ... cozi, asteptari etc.
Martea trecuta am fost la pediatru ... e totul ok cu Silvia, creste bine. Despre diversificare ... pe la 5 luni, 5 luni jumate. Mi-a dat o schema ... vedem noi ce-o sa iasa
, ne descurcam.
Iar azi am fost la al doilea vaccin ... nu a plans aproape deloc .. incepuse sa maraie dar am luat-o in brate si s-a linistit. Pana acum nu are febra, dar e scancita si sacaita. O fi ca o doare piciorusul cand il misca ... ca e mereu in miscare, e ca argintul viu. ![]()
Petronela si
Silvia