miroase motanu'! BAD!!!

miroase motanu'! BAD!!! | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Aoleu, nu stiu ce sa mai fac cu motanu' asta! E un motan de pe strada, l-am spalat cu sampon, l-am deparazitat, da' nu stiu frate ce pute asha! Nu imi dau seama, cineva mi-a zis ca nu e castrat si de aia miroase asa! Nu e miros de animal, e miros asa, nu stiu cum sa va zic, a ceva stricat si imputit! Ce naiba sa ii mai fac? Nici nu putem sta langa el, nu putem sa il mangaiem, e oribil! A, si inca ceva: pierde mult par! trebuie sa dau zilnic cu aspiratoru'! Am par si pe haine, si pe covor, cred ca si in mine am par! ce sa ii fac? Multumesc mult!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

O vizita la veteriar e indicata...poate avea o infectie.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Recomand calduros o deparazitare. Animalele put (fara sa fie bolnave) de la diverse soiuri de viermisori. Mai ales daca l-ai adunat de pe strada... Poti lua chiar de la farmacie (umana) Decaris dar atentie la dozaj ca se da pe kilogram/corp.

Monica 21+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mama e medic veterinar.Zice ca pot fi doua cauze.Prima ar fi glandele perianale de care trebuie sa se ocupe un veterinar( se videaza periodic, pot fi inflamate)A doua cauza este chiar faptul ca e motan, deci trebuie castrat.Va incepe sa marcheze teritoriul cu urina prin casa etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Suna nasol, dar castrati-l. Intr-o luna urina nu va mai mirosi si nici prin casa.
Caderea parului e alta poveste. Veterinarul va sti dupa un consult ce sa-i recomande motanelului.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Probabil are vreo afectiune...Eu am un motan necastrat, de 11 ani, care nu a mirosit niciodata rau, e fiintza cea mai curata pe care o cunosc :)).Se spala tot timpul si nu miroase deloc, nici a pipi nici a altceva.Glandele i le-am vidat de maxim 3 ori in viatza lui.Ce e drept, a stat numai in casa.

Du-l repede la un medic.Precis are ceva, o pisica sanatoasa nu pute...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput