Luny, nu fug, merg incet...![]()
De citit va citesc, nici o grija, va veghez eu inimile din umbra sa nu patiti ceva, dar numai din umbra, ca inca am bot si calc pe el.
-acum merg sa vad niste apartamente
-sunt super agitata; n-am prins azi doctorita dar asistentele mi-au spus neoficial ca ar fi zis la vizita ca pe luni ii da drumul Iuliei acasa si pe langa ca mai sunt multe de pregatit eu sunt varza, inca nu stiu o gramada de chestii din instructiunile de folosire a copilului. Duminica e de garda si o rog poate sa mi-o mai tina pana pe marti macar, sa fiu sigura ca am rezolvat tot, pt ca apoi nu ma mai pot dezlipi de casa si...o incurca randunoiul! Evident insa ca daca e adevarat...tremur toata de fericire, ce mai...Azi are 1820 g!
-si...cred ca...mi-a venit ciclul!!! 

Voi mai tineti minte ce-i aia?
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
acu e clar: CAPITOL NOU
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Salutari si Clubului "Pe unde umbla aiurea barza mea?", unde sunt membre de baza Lyvy si Violeta-de-America! Vai de penele berzelor ce smotoceala indesata primesc cand or pica in unghiutzele stapanelor!
Da'io cred ca berzele au nevoie de semnalizare:

HAIDE,(LA) LIVI!!! HAIDE, (LA) LIVI!

HAIDE, (LA) VIOLETA! HAIDE, (LA) VIOLETA!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png